2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Karından göremedi alttan gördü moralim aşırı bozuldu benim ya hiç istediğim gibi bir muane değildii..

İstediğin gibi geçmediğine üzüldüm yaa. İnsanın böyle heyecanla beklediği haberlerde doktor tarafından muzdarip olması kötü oluyo hangi hastaneye girmiştin.?
Ama sakın hard alma bebişin sağlığı için sürekli doktorla iletişimde olmak gerekiyo kendini frenleme böyle stres eklenmesin

Kızlar bide hangi hastaneden bahsediyorsunuz elif hanım hangi hastanede? Ben eyüpte oturuyorum varmı buralarda yada gaziosmanpaşada tanıdığınız doktor hastane bende tavsiye alırım

gittim doktora yeni çıktım hiç beğenmedim doktoru herşey yolunda testlerinizi yaptırın dedi kalp atışı içinde iki hafta sonra gel dedi , 10 milimmiş şuan
Canım ya olumsuz bi deneyim olmasına üzüldüm ama inan benim Dr da ilgili sayılmazdı hep benim sormamla söylememle konuştu, bi kaç kişiyi deneyip doğrusunu bulacağız sanırım normal diye düşünüyorum. Boyutunu öğrenmişsin herşey yolundaymış moral bozmak için sebep yok benceee

İyi geceler güzel anneler ben sadece arada kasıklarda ağrı hissediyorum.2Ağustosda bi dahaki randevumuz herşey yolundadır inşallah kızlar

Yok ben sancaktepedeyim burdaki bir özele gittim (bölge hs.)

Eşim sürekli soruyor ne oldu anlatsana diye o kadar içime kaçtm randevudan sonra fazla abartılı yaşıyorum duygularımı sanırım sinirimi bile ilk randevumu böyle hayal etmemiştim belkide ondan bu sinirimmm. Birde daha yaşım 22 çok küçüğüm çok tecrübesizim olumsuzluklar çabuk etkiliyor

Bana da olabilir gibi geldi çünkü bilmiyorum seninde öylemi diğer ölçümlerde keseyi ölçerek söylemişti dün bebeği ölçerek söyledi kese ve bebek belki farklılık gösterir boyutlarda

Merhaba bende 5 kez transfer oldum 1 tanesi tuttu onun da kalbi durdu.1.5 yıl önce.ama tam tedaviye başlayacakken rabbim kendi verdi. inşallah devam eder bu bile mucize . o yüzden umudunu hiç kaybetme . kendin için biraz zaman geçir. mutlu ol .kafanı topla.sen hazır olunca rabbim verecektir. o yaşadığın umutsuzluğu çok iyi biliyorum. 1 yumurta 1 sperm ile oluyor bu mucize inan. güzel haberlerin gelsin en yakında inşallah

Saat sayıyorum ya inşAllah kalp atışınıda duyabilirim alttan muane ediyor mu doktor yoksa sadece üstten mi ben mesela alttan muane olmak istemem söylesem kabul eder mi
Üstten görünür ama kalp atışı duyulur mu bilemedim.
Bende bugün duyarsam sürpriz olacak

Gecmiş olsun canım.Güzelce dinlen. Meleklerin de hayırlı olsun tekrardan
Ben de aynı şeyi söyleyeceğim kızlar lütfen kendinizi yormayın. Ben de dün duştan sonra aniden dolu dolu kanama yaşadım pıhtılar halinde. Hemen doktora gittim. Çok şükür kalp atisini duyduk. Ama doktorum çok kızdı dikkat etmediğim için. Kanama alanım yok ama sanirim yaşımdan dolayi riskli görüyor. Sizler de dikkatli olun canlarım ilk 3 ay biraz işleri ağırdan alalım. Rabbim hepimize evlatlarimizi sağlıkla, hayırla kucagimiza almayi nasip etsin.

Kızlar
maşallah canım 5 hafta 5 günlük mü duydun ? SAT ne zamandı bir de ?

Prilama rağmen bugun bulantıyla uyandım gece 2 tane içmiştim bu sıcaklarda çok zorlanıyorum elim ayağım dökülüyo

Offf benim de azar azar başlamıştı bugün çok fena uyandığından beri. Sabahları oluyor öğleden sonra geçiyo ama özellikle sudan çok midem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…