2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
kizlar kendinizi hic yormayin ben çalışırken bir anda kan bosaldi pihtilar yere düştü adetten daha kötüydü. önce eve gidip üstümü değiştirip ped taktim doktora koştum bebek yerindeydi kalp atışı vardi. hatta bebekler diyeyim ikizmiş. igne vurdu serum takti. ilaç verdi. yuregim agzimda evde yatiyorum 3 gündür. yarin baska bir hastaneye gidip kontrol ettiricem yasiyorlar mi diye bayramdan sonrayi beklersem kanser olurum sanırım
Ay çok geçmiş olsun Rabbim muhafaza etsin inşallah. Bi an şey olmaz işini gücünü yap diyorum bi yandan aklıma geliyo Allah korusun diyorum bende. Rabbim sağ salim kavuştursun cümlemizi 🤲🌼
Diğer doktordan da güzel haberler alırsınız inşallah

Merhaba herkese 🙋🏻‍♀️ ben 5+5 falanim sanirim, bu hafta ikidir geçmek bilmeyen baş ağrım oluyo. Böyle olan var mi, agri kesici aliyo musunuz napiyosunuz 🤕
Benimde bai ağrım çok oluyo bi hamile olduğumu bilmediğim günlerde günde 2 tane ilaç almışmışım var bu aralar dayanmaya çalışıyorum olursa. Migreninde var🤦‍♀️

kizlar kendinizi hic yormayin ben çalışırken bir anda kan bosaldi pihtilar yere düştü adetten daha kötüydü. önce eve gidip üstümü değiştirip ped taktim doktora koştum bebek yerindeydi kalp atışı vardi. hatta bebekler diyeyim ikizmiş. igne vurdu serum takti. ilaç verdi. yuregim agzimda evde yatiyorum 3 gündür. yarin baska bir hastaneye gidip kontrol ettiricem yasiyorlar mi diye bayramdan sonrayi beklersem kanser olurum sanırım
İnşallah güzel ve sağlıklı haberlerini alırsınız bebeklerinizin 🤍

Çok geçmiş olsun canım.Allah yardımcın olsun.Ikizler mi ya ne güzel.Cok dikkat et kendine.Sen tekrar git bi dr.a için rahat eder.Ama sakın olmaya çalış.

Ah canım çok geçmiş olsun bnde merak ediyordum grupta ikiz annesi olucak mı acaba diye . Böyle öğrenmen kötü olmuş . İnşallah hiçbir sıkıntı olmadan ikisi i de alırsın kucağına 🙏

Doktora gitmeyen bir tek benim galiba bu hamileliğimde erken gitmek istemedim kalp atışınıda duyarım diye ayın 26 sına randevu aldım ama artık çok merak ediyorum kese olustumu olusmadı mı😐 uyku haricinde belirtimde yok

Merhaba kızlar benim de bulantılarım başladı 2 gündür bir şey yemek istemiyorum kokusu bile kötü yapıyor :KK43:

Doktora gidip ilaç yazdırabilecek durumda değilim size önerilen bulantı ilaçları neler gidip ben de ona göre eczaneden alayım :KK43:
Bende aynı durumdayim canim sabah ilk kez safra çıkardım😒doktorum metpamid kullan dedi günde iki kez.

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. İkizlerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah'ım.ama farklı bir doktora görün için rahat etsin canım

Merhaba arkadaşlar, transferim tutsaydi bende mart annesi olacaktim.... ama embriyom tutunmadi tedavim negatif..
Ana sayfada gorunce yazmak istedim Allah hepinize sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin hayirli dogumlar nasip etsin inşallah 🤲🏼
Dualarinizda bana yer verirseniz cok sevinirim.
Benim de ekim ayinda tutmayan 2 embriyom oldu. Sonra dogal yollarla hamile kaldim umudunuzu yitirmeyin

Çok şükür kalp atışını duyduk kızlar 😍
Ultrason 3 gün geriye attı ama 7+2 olmam gerekirdi 6+6 çıktı. İlk haftalarda normal diye duydum sanki böyle olması ama normalmidir sizcede ☺️
Ben de bugün kendi doktoruma gittim Tam 7+0 kalp atışı duyduk karından çok şükür ama ölçüm 6+5 çıktı önemli değil böyle olur dedi doktorumuz
Herkese merhabalar. Hayırlı olsun hepinize inşallah herkes sağlıcakla kavuşur mimiklerine sorunsuz sıkıntısız 🙏🙏 Benim de sat 12 hazırlandı. bat'ın dördüncü gününde kan testinde beta hcg 900 çıktı. Dr a gittim çarşamba günü normalde bekleyecektim ama bayram geliyor diye gitmek istedim. 1. Hamileliğin düşükle sonuçlandı. 2. Hamileliğimde de 9 ay boyunca iğne kullandım. Dr kesmeyi tam göremedi servikse yakın gibi geldi bana dedi. Emin olmak için vajinal istedi ama ben yaptırmadım. Yarın tekrar gideceğim. Bel ağrım oluyor ara ara normal mi sizce?
Bel ağrısı normal diye biliyorum ,iki gün önce devlete gitmiştim karından bebek görünmedi boş gebelik muhtemelen istersen vajinal bakalım dedi normalde yaptırmam ama emin olmak için yaptırdım çünkü kendimi yer bitiririm bugün kendi doktoruma gidene kadar ve boş olmadığını gördük kalp atışı duyduk mesela vajinalde yani emin olmak istiyorsanız yaptırın bence ama stres yapmam beklerim derseniz siz bilirsiniz tabi ki ,hayırlısıyla görürsünüz inşallah 🙏

Arkadaşın da söylediği gibi medipol mega hastane olarak güzel gerçekten, doktor olarak ben Elif Çiler Eren hanımefendiye gidiyorum memnunum şimdilik, Nagehan Kaya adlı doktora giden arkadaşlarım da var onlar da memnunlar 😊
Merhabalar size bir şey daha sorabilir miyim Elif hanım muayenede babanın içeri girmesine izin veriyor mu

Doktora gitmeyen bir tek benim galiba bu hamileliğimde erken gitmek istemedim kalp atışınıda duyarım diye ayın 26 sına randevu aldım ama artık çok merak ediyorum kese olustumu olusmadı mı😐 uyku haricinde belirtimde yok
Bende sizinle ayni durumdayim. Bide 4 ay once kurtaj olmustum. Birazda korku var ondan 7.haftaya kadar beklicem bosuna umitlenmek istemiyorum

Ben de bugün kendi doktoruma gittim Tam 7+0 kalp atışı duyduk karından çok şükür ama ölçüm 6+5 çıktı önemli değil böyle olur dedi doktorumuz

Bel ağrısı normal diye biliyorum ,iki gün önce devlete gitmiştim karından bebek görünmedi boş gebelik muhtemelen istersen vajinal bakalım dedi normalde yaptırmam ama emin olmak için yaptırdım çünkü kendimi yer bitiririm bugün kendi doktoruma gidene kadar ve boş olmadığını gördük kalp atışı duyduk mesela vajinalde yani emin olmak istiyorsanız yaptırın bence ama stres yapmam beklerim derseniz siz bilirsiniz tabi ki ,hayırlısıyla görürsünüz inşallah 🙏
Benim ilk düşüğümde Dr vajinal baktı her şey normal dedi ve ben 3 gün sonra düşük yaptım.2 aylıktı. O beni çok etkiledi. Ondan sonra vajinal muayene olmaya çok korkuyorum. İnşallah normal görür de gerek kalmaz. Çok teşekkür ediyprum cevabınız için. Hepimizin sağlıklı bir hamilelik geçirmesi dileğiyle 🙏🙏🙏

Kızlar bu da benim ilk ultrason sizce cinsiyet nedir? 🌼

Eklentiler

• IMG_20210712_111759.jpg
    IMG_20210712_111759.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 66
Embriyo yani bir sonraki gideceginde göreceğin bebisin inss benimde öyle görüntü 6+1 de 🥰
Ben bebeği gördüm zaten 6 haftalıkken kalbini de duydum 🙏 üzerinde ölçüsü alınan bebek. Plasenta sağda mı solda mı onu tam anlayamadım o nedenle sormuştum. Teşekkür ederim.

gittim doktora yeni çıktım hiç beğenmedim doktoru herşey yolunda testlerinizi yaptırın dedi kalp atışı içinde iki hafta sonra gel dedi , 10 milimmiş şuan

Çok geçmiş olsun . Umarım en kısa zamanda sağlıklı haberlerini alırsınız.

X