2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben ilk verdiğimde adetim 4 gün geçmişti ve 36 çıkmıştı, iki sonra 130 çıktı tekrar kan vermedim. Bir hafta sonra yani dün tekrar gittim doktor karından bakarak keseyi ve yolk sac i gördü çok şükür değere değil artışa bakman yeterli

Prilama rağmen bulantısı olan varmı kızlar.Ya aşırı koku hassasiyetim var ya bide baş edemiyorum artık.
Ahh kıyamam canım benim de dünden daha kötü. Dün daha iyi etki etmişti sanki.
ama hiç kullanmayınca enkaz oluyorum resmen. 3 aydan fazla sürmez inşallah

10-13-15 temmuz

Hepsi akşam 8 civarı
Şimdi okudum cevabınızı tam iki katı olmasa da yüzde 60-65 civarlarında artış olması da yeterli diye biliyorum. Birkaç gün daha takip edilmesi daha sağlıklı olur heralde

Ahh kıyamam canım benim de dünden daha kötü. Dün daha iyi etki etmişti sanki.
ama hiç kullanmayınca enkaz oluyorum resmen. 3 aydan fazla sürmez inşallah
Allah yardımcımız olsun.Dun bende daha iyiydim canım.Bugun ilaca rağmen yine var.Ben de ilaçsız daha feci oluyorum.Insallah canım.

Benim ki normal yolla oldu, 5+0 iken kese 4mm di vajinal zor gördü. Beta yaklaşık 3000 di. 1 hafta sonra başka doktora gittim küçük bi kese görüyorum dedi, yaklaştırdı ve kalp atışı gördü. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
İnşallah güzel haberler alırsınız. Bana kötü gelmedi değeeler doktor niye öyle dedi bilemedim

Herkese merhabalar. Hayırlı olsun hepinize inşallah herkes sağlıcakla kavuşur mimiklerine sorunsuz sıkıntısız Benim de sat 12 hazırlandı. bat'ın dördüncü gününde kan testinde beta hcg 900 çıktı. Dr a gittim çarşamba günü normalde bekleyecektim ama bayram geliyor diye gitmek istedim. 1. Hamileliğin düşükle sonuçlandı. 2. Hamileliğimde de 9 ay boyunca iğne kullandım. Dr kesmeyi tam göremedi servikse yakın gibi geldi bana dedi. Emin olmak için vajinal istedi ama ben yaptırmadım. Yarın tekrar gideceğim. Bel ağrım oluyor ara ara normal mi sizce?

Çok teşekkür ederim, umarım dediğiniz gibi olur, sağlıkla alırız bebeklerimizi …

Saat sayıyorum ya inşAllah kalp atışınıda duyabilirim alttan muane ediyor mu doktor yoksa sadece üstten mi ben mesela alttan muane olmak istemem söylesem kabul eder mi

Saat sayıyorum ya inşAllah kalp atışınıda duyabilirim alttan muane ediyor mu doktor yoksa sadece üstten mi ben mesela alttan muane olmak istemem söylesem kabul eder mi
Normalde bebekten ultrasonla muayene eder ama eğer duyamazsa yinede durumunu görmek isterse alttan muayene edebilir. Bebişiniz ultrasonda görünmezse bence izin verin emin olursunz

Merhaba herkese ben 5+5 falanim sanirim, bu hafta ikidir geçmek bilmeyen baş ağrım oluyo. Böyle olan var mi, agri kesici aliyo musunuz napiyosunuz

kizlar kendinizi hic yormayin ben çalışırken bir anda kan bosaldi pihtilar yere düştü adetten daha kötüydü. önce eve gidip üstümü değiştirip ped taktim doktora koştum bebek yerindeydi kalp atışı vardi. hatta bebekler diyeyim ikizmiş. igne vurdu serum takti. ilaç verdi. yuregim agzimda evde yatiyorum 3 gündür. yarin baska bir hastaneye gidip kontrol ettiricem yasiyorlar mi diye bayramdan sonrayi beklersem kanser olurum sanırım

Merhaba herkese ben 5+5 falanim sanirim, bu hafta ikidir geçmek bilmeyen baş ağrım oluyo. Böyle olan var mi, agri kesici aliyo musunuz napiyosunuz
Geçmiş olsun tek alabileceğiniz ilaç parol başka ilaç kullanmayın ama ilaç öncesi bi güzel duş alış bir fincan türk kahvesi için geçmezse o zaman ilaç içersiniz

Canım gelmiş geçmiş olsunn İkizlerin de hayırlı olsun inşallah ne güzel sağlıkla doğsunlar büyüsünler . 2 can taşımak kolay değil içini rahat ettirecekse bi doktora daha görün

Hamilelikte baş ağrısı olurmuş okumuştum. Hatta migren varsa hamilelikte artabilirmiş. Parol alabilirsin. Çok geçmiş olsun.

Canım gelmiş geçmiş olsunn İkizlerin de hayırlı olsun inşallah ne güzel sağlıkla doğsunlar büyüsünler . 2 can taşımak kolay değil içini rahat ettirecekse bi doktora daha görün
hala kanın şokundayim öncesinde hiçbir belirti yoktu ikiz olduguna sevinemedim bile sagol guzel dileklerin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…