- 9 Temmuz 2021
- 545
- 1.074
- 27
Çok şükür rahat geçti, geldik sağsalimİnşallah. Dikkat et kendine mide bulantısı falan belki olablir ama inşallah zorlamaz seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür rahat geçti, geldik sağsalimİnşallah. Dikkat et kendine mide bulantısı falan belki olablir ama inşallah zorlamaz seni
Karından göremedi alttan gördü moralim aşırı bozuldu benim ya hiç istediğim gibi bir muane değildii..
İstediğin gibi geçmediğine üzüldüm yaa. İnsanın böyle heyecanla beklediği haberlerde doktor tarafından muzdarip olması kötü oluyo hangi hastaneye girmiştin.?Ay umarım sizin istediğiniz gibi olur, ben kalp atışı için acele etmicem galiba 1 ay sonra belki giderimmm bir aksilik çıkmazsa inşAllah erkenden gidip moral bozmiyim 10 mm bebelekamı bile göremedi karından doktor gayet görülür büyüklükte 7. Haftadayız hiçbir bilgi vermedi ben şimdi tüm doktorlara karşı gard alırım öyle bir özelliğim var ilgisiz doktorlara tahammülüm yok
Canım ya olumsuz bi deneyim olmasına üzüldüm ama inan benim Dr da ilgili sayılmazdı hep benim sormamla söylememle konuştu, bi kaç kişiyi deneyip doğrusunu bulacağız sanırım normal diye düşünüyorum. Boyutunu öğrenmişsin herşey yolundaymış moral bozmak için sebep yok benceeegittim doktora yeni çıktım hiç beğenmedim doktoru herşey yolunda testlerinizi yaptırın dedi kalp atışı içinde iki hafta sonra gel dedi , 10 milimmiş şuan
Baya sıkışıktım gittiğimde ama hayırlısı artık..Ay inşallah 10 mm nasıl göremez hayret bisey bana sıkışık gel dedi pazartesi sende bir daha giderken sıkışık git olmazsa birde akşam 9 daydı ya randevun yorulmuştur belki doktor iyi düşün iyi olsun sıkma canını
Evet hiç istemiyordum alttan muaneyi kimse önermiyor belki ağızdan dolma ama şeylerdir ama risk varsa uzak durmalıydımSelam canım, sen alttan muayenede bir kanama riski olur falan diye mi tedirgin oluyorsun?
Yok ben sancaktepedeyim burdaki bir özele gittim (bölge hs.)İstediğin gibi geçmediğine üzüldüm yaa. İnsanın böyle heyecanla beklediği haberlerde doktor tarafından muzdarip olması kötü oluyo hangi hastaneye girmiştin.?
Ama sakın hard alma bebişin sağlığı için sürekli doktorla iletişimde olmak gerekiyo kendini frenleme böyle stres eklenmesin
Kızlar bide hangi hastaneden bahsediyorsunuz elif hanım hangi hastanede? Ben eyüpte oturuyorum varmı buralarda yada gaziosmanpaşada tanıdığınız doktor hastane bende tavsiye alırım
Eşim sürekli soruyor ne oldu anlatsana diye o kadar içime kaçtm randevudan sonra fazla abartılı yaşıyorum duygularımı sanırım sinirimi bile ilk randevumu böyle hayal etmemiştim belkide ondan bu sinirimmm. Birde daha yaşım 22 çok küçüğüm çok tecrübesizim olumsuzluklar çabuk etkiliyorCanım ya olumsuz bi deneyim olmasına üzüldüm ama inan benim Dr da ilgili sayılmazdı hep benim sormamla söylememle konuştu, bi kaç kişiyi deneyip doğrusunu bulacağız sanırım normal diye düşünüyorum. Boyutunu öğrenmişsin herşey yolundaymış moral bozmak için sebep yok benceee
beta epey hizli artti 33-138-400 iki gunde bir. 4 gün sonra 2400, 2 gün sonra 5300Canim beta artisin nasildi benim de ikiz olma ihtimali var
Bana da olabilir gibi geldi çünkü bilmiyorum seninde öylemi diğer ölçümlerde keseyi ölçerek söylemişti dün bebeği ölçerek söyledi kese ve bebek belki farklılık gösterir boyutlardaBen de bugün kendi doktoruma gittim Tam 7+0 kalp atışı duyduk karından çok şükür ama ölçüm 6+5 çıktı önemli değil böyle olur dedi doktorumuz
Bel ağrısı normal diye biliyorum ,iki gün önce devlete gitmiştim karından bebek görünmedi boş gebelik muhtemelen istersen vajinal bakalım dedi normalde yaptırmam ama emin olmak için yaptırdım çünkü kendimi yer bitiririm bugün kendi doktoruma gidene kadar ve boş olmadığını gördük kalp atışı duyduk mesela vajinalde yani emin olmak istiyorsanız yaptırın bence ama stres yapmam beklerim derseniz siz bilirsiniz tabi ki ,hayırlısıyla görürsünüz inşallah
Merhaba bende 5 kez transfer oldum 1 tanesi tuttu onun da kalbi durdu.1.5 yıl önce.ama tam tedaviye başlayacakken rabbim kendi verdi. inşallah devam eder bu bile mucize . o yüzden umudunu hiç kaybetme . kendin için biraz zaman geçir. mutlu ol .kafanı topla.sen hazır olunca rabbim verecektir. o yaşadığın umutsuzluğu çok iyi biliyorum. 1 yumurta 1 sperm ile oluyor bu mucize inan. güzel haberlerin gelsin en yakında inşallahMerhaba arkadaşlar, transferim tutsaydi bende mart annesi olacaktim.... ama embriyom tutunmadi tedavim negatif..
Ana sayfada gorunce yazmak istedim Allah hepinize sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin hayirli dogumlar nasip etsin inşallah
Dualarinizda bana yer verirseniz cok sevinirim.
Üstten görünür ama kalp atışı duyulur mu bilemedim.Saat sayıyorum ya inşAllah kalp atışınıda duyabilirim alttan muane ediyor mu doktor yoksa sadece üstten mi ben mesela alttan muane olmak istemem söylesem kabul eder mi
Gecmiş olsun canım.Güzelce dinlen. Meleklerin de hayırlı olsun tekrardankizlar kendinizi hic yormayin ben çalışırken bir anda kan bosaldi pihtilar yere düştü adetten daha kötüydü. önce eve gidip üstümü değiştirip ped taktim doktora koştum bebek yerindeydi kalp atışı vardi. hatta bebekler diyeyim ikizmiş. igne vurdu serum takti. ilaç verdi. yuregim agzimda evde yatiyorum 3 gündür. yarin baska bir hastaneye gidip kontrol ettiricem yasiyorlar mi diye bayramdan sonrayi beklersem kanser olurum sanırım
maşallah canım 5 hafta 5 günlük mü duydun ? SAT ne zamandı bir de ?Ben dün dr a gittim. kalp duymayabiliriz demişti ama duyduk çok şükür .2 haftayı da atlatırsak daha sağlam ilerleriz dedi. her şey yolunda imiş. sizce nasıl görünüyor. yolk sac çok tatlıydı. birde burdan cinsiyet anlayan olur mu
Offf benim de azar azar başlamıştı bugün çok fena uyandığından beri. Sabahları oluyor öğleden sonra geçiyo ama özellikle sudan çok midem bulanıyorKızlar uyku bende de başladıı dün akşam 9da uyudum sabah 8de kalktım bir de bugün felaket bi mide bulantısı var . Bu zamana kadar arada azalıp artarak gidiyodu ama bugün çok fena
Hepimize kolaylık diliyorum mide bulantısı çok zor
Ben de su içemiyorum sabah ve akşam beni bitiriyo bir de felaket bi halsizlik var tüm gün yatmak istiyorum sadeceOfff benim de azar azar başlamıştı bugün çok fena uyandığından beri. Sabahları oluyor öğleden sonra geçiyo ama özellikle sudan çok midem bulanıyor
evet. 6 haziran sat. erken duymuşuz galiba.bu iyi bişey mi acabaKızlar
maşallah canım 5 hafta 5 günlük mü duydun ? SAT ne zamandı bir de ?