Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,4%
  • erkek

OY: 100 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    191
Sarı kantaron sür organik kuzum bana göre yaralara ondan iyi gelen bir şey yok ama her gün sür. Hem bebeğe de zararı olmaz. Lierac kullanıyorum ben mesela ama çok hızlı emiliyor ve yine kuruyor cilt. O yüzden bence sarı kantaron kullan kalan haftalarda. Doğumdan sonra da sürersin. Sezaryen olman gerekirse onun yaralarına da çok iyi geliyormuş dikişler eriyince süreriz yine 🙏🙏
canım sarı kantaronu nereden temin ediyorsun? ben hiç kullanmadım da daha önce. almak istiyorum şimdi

36+0 doktor kontrolümüzden geliyoruz 🧡
Sancı çıkmadı çok şükür
Hala 40. Haftada sezeryan diyor doktorum
Hala demir vermiyor. Doğumdan sonra vericem dedi (ben gizli gizli içiyorum tabi)
Magnezyumu da sağolsun bu sefer verdi. tansiyonuna iyi gelir diye.
Tansiyonumu orda ölçtü ve büyük 148 çıktı. Şaşırdı, takip et dedi. Tansiyonum hala yüksek. Kumraladamavituna1 Kumraladamavituna1 tüp bebekte östrojen kullandığımız için son aylarda yükseliyor dedi. Sen de tansiyonuna ara ara baktır canım.

Bence normal kilosu ya. Uygulamalarda hep böyle gösteriyor, bu haftalardaki kilolarını. Niye minyon diyor bu doktorlar bu kilolara anlamadım.

Ben bugün sordum, kafadan mı kiloyu ölçüyorsunuz diye, bel çevresinden dedi. sanırım +-400 gram oynayabiliyor doğumda. Dediğin gibi ortalama birşey veriyor.

Canım ben Nivea q10 + PALMER bi de şu kremi kullanıyorum tereyağı gibi, hiç kaşıntım olmadı, çatlak da yok. Ama çatlak genetik bence, çatlayacağım varsa çatlayacağım ki benim vücudum aslında çok yatkındır.
Benim ki fena çatladı artık derdim çatlak değil kaşınıyor ve kaşımaktan kan toplamış hemen bakacağım kremlerine ne varsa tüm tuşlara basacam artık 🥴

Benim ki fena çatladı artık derdim çatlak değil kaşınıyor ve kaşımaktan kan toplamış hemen bakacağım kremlerine ne varsa tüm tuşlara basacam artık 🥴
İşte karnım kaşınmadı benim hiç, ben de çatlamaktan ziyade kaşınmaktan korkuyordum. Zaten çatlayacağı varsa ne sürsek çatlıyor. Bi bak kuzum, hangisi aklına yatarsa onu kullan bakalım bi. Şu linkini verdiğim Amerika'da falan çok meşhurmuş. Rahatlatabilir.

Bana da her hafta aynı şeyi söylüyor yaa bi de ben çok su içerim normalde. şekeri olup da suyun azalması da bi benim başıma gelmiştir herhalde. Artık her hafta gidecek olmamız endişemi yok etti artık yapacak bi şey yok. senin kaç çıktı benim 8,5 muş.
O seviyesini sormayı hiç akıl edemedim. Ama insanı yıpratıyor araştır araştır oku oku yoruldum. Senin kaç haftalık oldu bebişin

Benim de bir ara suyum azdı sonraki kontrolde toparlamisti. Kiloya da takılmayın bence, 38. Haftada 2900du bebeğimin kilosu. Yarın doğumum olacak inşallah yanılma payıyla 2800 civarı doğacak gibi geliyor bana. Doktor minyon dedi ama sıkıntı görmedi. Ben de eşim de zayifiz, onunla da alakalı olabilir ama bilemeyiz dedi.
Armut havuc bunlarla suyunu bir sekılde toparlamaya calısacağım. Ayyy sağlıkla kavuşun👏🏻😍 şimdiden tebrik ederim. Çok heyecanlı

canım sarı kantaronu nereden temin ediyorsun? ben hiç kullanmadım da daha önce. almak istiyorum şimdi
Hiç satın almadım desem canım 😕 Komşum var yapar her sene bana da bir kere yarım litre verdi iki senedir onu kullanıyorum. Bitkisini alsan aktardan kendin evde yapamaz mısın?

Adet ağrıları gibi olan ağrılar normal dediniz dimi canımlar ya baya kıvrandırıyor çünkü
Ay sen doğurcan mı napıcan kız 😕 Bana da artık sık sık giriyor ama uzun sürmüyor sabah bayağı kötüydü sonra geçti gün içinde de birkaç kere yokladı. Ama herkes doğum yaklaştıkça normal dedi bana da.

Bana da her hafta aynı şeyi söylüyor yaa bi de ben çok su içerim normalde. şekeri olup da suyun azalması da bi benim başıma gelmiştir herhalde. Artık her hafta gidecek olmamız endişemi yok etti artık yapacak bi şey yok. senin kaç çıktı benim 8,5 muş.
Bana da 18 dedi sanırım üst sınır kaç biliyor musun ?

Benim ananem yapıyor. Dağda kendi topluyor genelde ama aktardan direk sarı kantaron da alabilirsin. Zeytinyağı içine koyup bekletiyorsun. Yapması kolay aslında. Ama aktarda olanlar da bence benzerdir.

36+0 doktor kontrolümüzden geliyoruz 🧡
Sancı çıkmadı çok şükür
Hala 40. Haftada sezeryan diyor doktorum
Hala demir vermiyor. Doğumdan sonra vericem dedi (ben gizli gizli içiyorum tabi)
Magnezyumu da sağolsun bu sefer verdi. tansiyonuna iyi gelir diye.
Tansiyonumu orda ölçtü ve büyük 148 çıktı. Şaşırdı, takip et dedi. Tansiyonum hala yüksek. Kumraladamavituna1 Kumraladamavituna1 tüp bebekte östrojen kullandığımız için son aylarda yükseliyor dedi. Sen de tansiyonuna ara ara baktır canım.

Bence normal kilosu ya. Uygulamalarda hep böyle gösteriyor, bu haftalardaki kilolarını. Niye minyon diyor bu doktorlar bu kilolara anlamadım.

Ben bugün sordum, kafadan mı kiloyu ölçüyorsunuz diye, bel çevresinden dedi. sanırım +-400 gram oynayabiliyor doğumda. Dediğin gibi ortalama birşey veriyor.

Canım ben Nivea q10 + PALMER bi de şu kremi kullanıyorum tereyağı gibi, hiç kaşıntım olmadı, çatlak da yok. Ama çatlak genetik bence, çatlayacağım varsa çatlayacağım ki benim vücudum aslında çok yatkındır.
Ben ilaç kullanmıyorum, östrojen dediği hangi ilaç acep? Her muayenede bakıyor benim tansiyonuma canım.

Hiç satın almadım desem canım 😕 Komşum var yapar her sene bana da bir kere yarım litre verdi iki senedir onu kullanıyorum. Bitkisini alsan aktardan kendin evde yapamaz mısın?
yapamam herhalde ya aktardan alayım yağını doğaldır inş 😅

Ben de kızımı kucağıma almayı o kadar özledim ki🥹 o da ayni şekilde.. çok sabırlı davrandı.. şimdi de sezaryen sonrası gün sayıyoruz. Ne zaman tamamen iyilesebilirim acaba 🤔
Tam iki haftada minimuma indi benim ağrılarım. Gerçekten 2 hafta demişlerdi. Şimdi sadece otururken ince bir sızı kaldı çok şükür 🙏🏻

Adet ağrıları gibi olan ağrılar normal dediniz dimi canımlar ya baya kıvrandırıyor çünkü
Banada oluyor son zamanlar yazmıştım da hatta. Bu akşam uzandım bıçak saplanır gibi kasık ağrım oldu bacağımı kımıldatamadım. Sonra da regl ağrısı oldu 10 dk falan tuvaletw gittim bekledim (regl olunca da hep öyle yapardım) sonra geçti😄her ağrıda acaba diyorum ama bende

Ben ilaç kullanmıyorum, östrojen dediği hangi ilaç acep? Her muayenede bakıyor benim tansiyonuma canım.
Yok şimdi değil, şimdi ben de kullanmıyorum. tedavi esnasında kullanılan ilaç. Östrojen dedi. Estrofemdi benim kullandığım. Yuvarlak kutulu.. İyi her muayenede ölçüyorsa sorun yoktur 🙏🏼

X