Canim hic endiselenme 3gebelik yasadim hepsinde yasadim .lekelenme demek fikkat rt demek pembe ve kirmizi leke gormedigin surece korkma progestani kulln.agir kaldirma full yatma ama kan dolaşımın onemliBu sabah çamaşırımda açık kahve bir leke gördüm, bı daha da olmadı gün içinde. Doktoruma telefonla ulaştım ve progestana başla dedi, sabahtan beri moralim bozuk
İlk oglum tup bebek ne zaman tup bebek yapan bir anne gorsem aglarim.sizi cok iyi anliyorum.su an olumlu düşünün dua edin kalp atışını duydugunuz an herkese soyleyinKızlar bugün keseyi gördük. Hala inanamıyorum ve ağzımdan dolu dolu hamileyim diye çıkamıyor . 10 gün sonra kalp atışına çağırdı doktor. Foto ekliyorum o kese içindeki minik beyaz nokta mi bebek şimdi ? Benim 2.deneme tüp bebek ilk defa pozitif gördüm ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse hayırlısıylaSon adet tarihim 4 Aralık ama dondurulmuş transfer olunca son adet tarihine degil de sistemin gösterdiğine bakılıyormuş o yüzden 10 Aralık son adet tarihim sayabilirsiniz. Listeye ekleyebilirsiniz galiba bu listedeyim artık hala inanamasam da İstanbul’dayim bu arada
Insallah canimAhhh amin inşallah valla canımçok sevindimmmm cidden bebişleri büyütücrz beraber
Doktorumda aynılarını söyledi, dikkat edicem bakalım bugün üzüldüm, ağladım ama şimdi daha iyiyimCanim hic endiselenme 3gebelik yasadim hepsinde yasadim .lekelenme demek fikkat rt demek pembe ve kirmizi leke gormedigin surece korkma progestani kulln.agir kaldirma full yatma ama kan dolaşımın onemli
Üzülmeyin dua edin doktor muhmetemeln progestan baslamistir kullanin kan testine kadar morl bozmayinSelam kızlar bugun dondurulmuş 3.gün embriyo transferi yapıldı ve eve gelip dinlendikten birkaç saat sonra silerken peçetede kan gördüm. Bir önceki denemede kahve rengi olmuştu ve o ay tutmamıştı
Aynen moralleri yuksek tutalim ki bebisler sımsıkı tutunsun bizeDoktorumda aynılarını söyledi, dikkat edicem bakalım bugün üzüldüm, ağladım ama şimdi daha iyiyim
Bence yaptırmana gerek yok artık canım çok güzel artmış değerin benimde dün akşam 152 çıkmıştı bugün doktora gittim tekrar görmek istedi 228 olmuş gayet iyi dedi cuma günü kese görmeye gel dedi rabbimin izniyle inşallah, bi daha vermenede gerek yok dedi testi beklicem bende yaniKızlar beta
11 Ocak: 78
12 Ocak:160
14 Ocak: 309
Doktor pazar günü acilde yine ölçtür 10 gün sonra gel keseyi görmek için dedi. Sizce Pazar günü baktırmama gerek var mı? Artış iyi gibi geldi bana
Ben de mi Cuma gitsem ya. 10 gün sabretmek zorBence yaptırmana gerek yok artık canım çok güzel artmış değerin benimde dün akşam 152 çıkmıştı bugün doktora gittim tekrar görmek istedi 228 olmuş gayet iyi dedi cuma günü kese görmeye gel dedi rabbimin izniyle inşallah, bi daha vermenede gerek yok dedi testi beklicem bende yani
Senbilirsin canım ama benim doktor kese daha gözükmeyecek olsa çağırmazdı o günü senin benden biraz daha yüksek seninde belli olur benceBen de mi Cuma gitsem ya. 10 gün sabretmek zor
Çiçeğim eşim göreve gidecek 3.5 ay o yüzden ben annemlerin yanına gidiyorum orda baktırayım dedim imkanlar daha gelişmiş orda hem kafam rahat eder en son gittiğim kadın pek bir şey demediEvet canım bu hafta salı gittim. Mercimek kadar bebek ve kalp atişi varson ultrasonu paylasıyoruumm. Sen ne yaptııın?
Yaş 20Test yapmadin mi canim
Ekliyorum cnm sağlıkla ilerledim gebeliğin
Degerin çok iyiymiş canim sağlıkla ilerlesn
Ayyy evet uğurlu geldi galiba iki topik de umarım sağlıkla ilerlerçok sağol kuzum
Yaklasik bi hftadir sol tarafında canım sanki kasık uyuşmuş gibi oluyor
Hoşgeldin canım yaş sehir sat bilgisi birde kaçıncı cocuk bilgilerini yazarsan ekleyimilk gebelikte ilaç vermişti bana ama çok kullanman taftari değilim kötü olursan kullan demisti
Canim eğer için rahat etmeyecekse farklı bi doktora daha muayene ol
6+4gittiniz mi kalp atışı duydunuz muÖğrendiğim iyi olduBen de 6+4 'te gitmiş olucam kontrole
Merhaba 20 Ocak'ta 6+4 olucam nasipse6+4gittiniz mi kalp atışı duydunuz mu
Daha varmış hayırlısı olsun inşallahMerhaba 20 Ocak'ta 6+4 olucam nasipse