İlkinde ben de sana bir paket geldi demiştim hedi paketi şeklindeydi içinde biberon test ve mektup vardı kızımın dilinden eşim çok duygulanmisti. Şimdi ise söylemek durumunda kaldım lekelenmelerden dolayı gerçi biz hala kesin gözüyle bakmıyoruz şimdilikKizlar iyi akşamlar eşlerinize nasıl söylediniz hamile olduğunuzu? İlk hamileligim de patik almıştım bide kutu almıştım test ile birlikte kutunun içine koyup baya hediye paketi sarmistim açana kadar meraktan catlamistisuan düşünüyorum resmen benden geçmiş gibi ya bu sefer dümdüz söylerim heralde var mı fikriniz
Yarın için randevu aldım aile hekimine tekrar yapılacak e nabiza o kadar geç yansıyor ki sinir oluyoeum haftaya da kadın doğuma randevu aldım sonuç ne olursa olsun görünmek gerekecek nasılsa2 gün sonra tekrar kan ver bence stres yapma bu dönemde. Belki geç döllenmedir hemen kötü düşünme
Hayırlı olsun bence 4 buçuk haftalık kese ve bebek görününce tarihiniz netleşir diye düşünüyorum tahmini doğum tarihiniz bence 14 Eylül içimden öyle geçtiEki Görüntüle 2986619 kizlar kan verdim sonuç bu doktor rahim duvarı kalınlaşmış belli belirsiz bir kese görüyorum dedi benim satim belli değil düzensiz di kanamam sizce kac haftalık
Çay kahve vazgeçilmezim ben filtre kahve sevdiğim için siyah çay ı sadece eşim evdeyken kahvaltıda yapıyorum ki onu da içmeyeyim.bir de meyve çayları favorim böğürtlen elma vs... Yasaklı çaylara ben de adacayinı ekleyeyim ilk zamanlar kasılmaları tetikleme etkisi varMerhaba canim, cay kahve cok tuketen biriyim calisirken. Yani biseyler icmeye devam etmem gerekiyo haha..hamilelikte izin verilen caylarin arasinda rooibos ve papatya var. Tarcin, yesil cay, siyah cay, rezene, anason, meyan koku caylari cok dogru degil mesela.
Hosgeldin canim evet öyle oldu çok şükür ağustos kısmet olmadı, Eylül annesi olmayaymisHepinize hayırlı olsun. Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Başlık uğur getirmişmaviss_34 Tebrikler
Not da yeterli olabilir, vaktiniz yoksaGidip test mi alsam o zaman
Mide bulantısı vs. zor gidiyor umarım sizde mide bulantısı olmaz. yok henüz belli değil. zaten bir kez kalp atışında gördük daha. Haftaya randevumuz var heyecanlıyız.Hosgeldin canim evet öyle oldu çok şükür ağustos kısmet olmadı, Eylül annesi olmayaymissenin nasil gidiyor belli mi cinsiyet
Hayirlisi olsun inşallah canim geçmedi mi hala mide bulantısı kimisinde uzun kalıyor sanırım benim oyle çok olmamıştı ilk gebelikte bakalm bunda nasıl olacağızMide bulantısı vs. zor gidiyor umarım sizde mide bulantısı olmaz. yok henüz belli değil. zaten bir kez kalp atışında gördük daha. Haftaya randevumuz var heyecanlıyız.
nerdee. doruk noktaları yaşıyorum. 2 kez istifra ettim bugün. ilk gebeliğimde de 8. ay çıkardığımı biliyorum. her gebelik farklı diyorlar. umarım sen kötü semptomları hissetmezsin.Hayirlisi olsun inşallah canim geçmedi mi hala mide bulantısı kimisinde uzun kalıyor sanırım benim oyle çok olmamıştı ilk gebelikte bakalm bunda nasıl olacağız
Insallah canim seninde bir an önce geçer mide bulantılarin inşallah hamileliğin bunda sonraki kısmının tadını çıkarırsınnerdee. doruk noktaları yaşıyorum. 2 kez istifra ettim bugün. ilk gebeliğimde de 8. ay çıkardığımı biliyorum. her gebelik farklı diyorlar. umarım sen kötü semptomları hissetmezsin.
Tebrikler canım, süper haberKızlar sonunda çıktı değerim sonuç 40 henüz çok yeni sanırsamoğlumda da 118 le ogrenmistim
Valla oduncasına göbeğine dokunup sen mi hamilesin ben mi balli değil dedim. Şimdi yarım saattir kesin hamile olduğuma ikna etmeye çalışıyorumNot da yeterli olabilir, vaktiniz yoksa
Annem 3 gebeliğinde de 1 kupa sütlü nescafe içmiş çok şükür hepimiz sağlıklıyız yani önemli olan kısıtlı da olsa bu dönemde bilinçli hareket etmekTesekkurler canim içim rahatladı kahveden sonra kasık ağrım oluyordu acaba mı dedim
Benim ara ara ağrım oluyor. Acıkınca çabuk midem bulanır yanıyor dayanmadan yiyorum onun dışında bulantı da yok. Herkes de farklı belirti oluyor canım korkma Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsinKizlar surekli kasik agriniz varmi ara ara mi oluyor ben olmayinca korkuyorum
Mide bulantim da her zaman yok
Asiri korkuyorum bisey oldu diye
Benim ilk gebeligimde bulantilarim ve agrilarim bir anda kesilmisti sonra kalbinin durdugunu anlamistik o yuzden bendeki bu tereddut sanirim Kuzum hayirlisiyla keseyi gorursem insallah biraz rahatlarimBenim ara ara ağrım oluyor. Acıkınca çabuk midem bulanır yanıyor dayanmadan yiyorum onun dışında bulantı da yok. Herkes de farklı belirti oluyor canım korkma Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin
1500lerde vajinal 3000 lerde karındanKızlar beta kaçta ulturasonda gözükür?
Benim daha 1601500lerde vajinal 3000 lerde karından
Rabbim hayırla tamamına erdirsin bidaha o üzüntüyü yaşatmasın inşaallah canımBenim ilk gebeligimde bulantilarim ve agrilarim bir anda kesilmisti sonra kalbinin durdugunu anlamistik o yuzden bendeki bu tereddut sanirim Kuzum hayirlisiyla keseyi gorursem insallah biraz rahatlarim
Amin cumlemize insallahRabbim hayırla tamamına erdirsin bidaha o üzüntüyü yaşatmasın inşaallah canımBenim ilk gebeliğim o yüzden her şeyi normal görüyorum