2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    227
Benim 4+2de 513 cikmisti ama gec dollenme. Muhtemelen 3 haftalık olabilir :) ama ona doktorlar bebek büyüyünce cihazdan soylerler. Simdi onenmli olan iki gunde iki kat artmasi :)
 
Kizlar rooibos cayi hamilelikte kullaniliyor mu burada bir arkadas yazmisti yanlis hatirlamiyorsam nasil faydalari var biliyor musunuz?
Merhaba canim, cay kahve cok tuketen biriyim calisirken. Yani biseyler icmeye devam etmem gerekiyo haha..hamilelikte izin verilen caylarin arasinda rooibos ve papatya var. Tarcin, yesil cay, siyah cay, rezene, anason, meyan koku caylari cok dogru degil mesela.
 
Kuzum naptin gittin mi muayeneye
 
Türk kahvesi her gün içerim ama korkuyorum da ya
 
Randevu bulamiyoruz diyince kiziyor doktorlar bir de cok ilginc ayaktan da randevu vermiyorlar..
 
Türk kahvesi her gün içerim ama korkuyorum da ya
afiyet olsun! iki cappuccino hakkim var benimde. Kafeinli kahve cekirdeklerim, paketi bitince kafeinsiz kahve cekirdeklerine gecicem haha..bir bardakla ne olacak canim afiyet olsun. Icmeyin demiyor uzmanlar, kisitli icin diyorlar. Yani mesela aksam bi demlik cay iciyosan, gunduzde turk kahveni ona bi yerde dur demen gerekir..kafein ikisindede cok cunku. Hamilelikte (sende biliyosun) denge onemli.
 
Beylikdüzünde mi oturuyorsun canım
 
Rooibos un zayiflama cayi oldugunu duymustumda canim ondan sasirdim sormak istedim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…