- 26 Eylül 2021
- 933
- 647
- 27
Çiçeğim günlük 200 mg kafein sınırı var hamilelikte bir fincan türk kahvesi de 65 mg 1 fincandan bir şey olmaz diye düşünüyorum ben de kahve bağımlısıyım günde 1 e düşürdümTürk kahvesi her gün içerim ama korkuyorum da ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çiçeğim günlük 200 mg kafein sınırı var hamilelikte bir fincan türk kahvesi de 65 mg 1 fincandan bir şey olmaz diye düşünüyorum ben de kahve bağımlısıyım günde 1 e düşürdümTürk kahvesi her gün içerim ama korkuyorum da ya
Aaaa ilk kez duyuyorum ne alakasi var yahu bi cay mixlemislerdir icinde rooibosta vardir yesil cayda vardir isirgan otuda vardir adina zayiflama cayi demislerdir. Rooibos un zayiflama etkisi filan yok.Rooibos un zayiflama cayi oldugunu duymustumda canim ondan sasirdim sormak istedim
Ciktim tam 10 dk surduEeee cikmadin mi daha canim
Ne güzel bir haber sağlıkla gelsin civcivCiktim tam 10 dk surdu
Keseyi gorduk! Hamileyim! Ama cokkkk minik. Icinden civcivmi cikacak kus mu cikacak anlayamadi 3/4 haftalik oldugunu dusunuyorum, iki hafta sonra tekrar gel dedi
Cok mutluyum. Elhamdulillah. Esim ancak bugun sevinebildi tamam yarindan itibaren sporuma basliyorum dedi (biraz agir kas calisir ara vermisti doktor tavsiyesiyle). Yani sporunami sevindi hamilelige mi emin degilim tam
Amin canim amin, hepimizinki insallahNe güzel bir haber sağlıkla gelsin civciv
İnsallah dediginzi gibi olurYaa o zaman insallah umdugunuzdan guzel olur kimse olmayinca cocuklar da yalnızlığa alışıyor biz de 1 sene oncesine kadar gurbetteydik biraz oradan biliyorum
Yaaa çok mutlu oldum canim sağlıkla büyüsün minnoş ee artık eminsen ver bilgilerini listede yerini al bakalimCiktim tam 10 dk surdu
Keseyi gorduk! Hamileyim! Ama cokkkk minik. Icinden civcivmi cikacak kus mu cikacak anlayamadi 3/4 haftalik oldugunu dusunuyorum, iki hafta sonra tekrar gel dedi
Cok mutluyum. Elhamdulillah. Esim ancak bugun sevinebildi tamam yarindan itibaren sporuma basliyorum dedi (biraz agir kas calisir ara vermisti doktor tavsiyesiyle). Yani sporunami sevindi hamilelige mi emin degilim tam
Tesekkurler canim içim rahatladı kahveden sonra kasık ağrım oluyordu acaba mı dedimÇiçeğim günlük 200 mg kafein sınırı var hamilelikte bir fincan türk kahvesi de 65 mg 1 fincandan bir şey olmaz diye düşünüyorum ben de kahve bağımlısıyım günde 1 e düşürdüm
Sürekli bir ağrı bende de yok. Bulantı hiç olmadı, mide yanması devam..Kizlar surekli kasik agriniz varmi ara ara mi oluyor ben olmayinca korkuyorum
Mide bulantim da her zaman yok
Asiri korkuyorum bisey oldu diye
Icimi rahatlattiniz tesekkur ederimSürekli bir ağrı bende de yok. Bulantı hiç olmadı, mide yanması devam..
Ben ilk gebeligim de kutunun içine panikle testi koyup sana hediye aldım diye vermiştim bunu da hala söylemedim dümdüz solicem heraldeKızlar hamileliğinizi eşinize nasıl söylediniz. Çok heyecanlıyım güzel bi anı olsun istiyorum. 18.30 da evde oluyor
Ara ara bir ağrı oluyor canim oda normal zatenKizlar surekli kasik agriniz varmi ara ara mi oluyor ben olmayinca korkuyorum
Mide bulantim da her zaman yok
Asiri korkuyorum bisey oldu diye
Ben de epeydir var, test bile yapmadan başlamıştı, yediklerim yüzünden saniyordum, şimdi de özen gösteriyorum arada hafifliyo ama devam ediyo malesef.Icimi rahatlattiniz tesekkur ederim
Hic bir belirti olmayinca icim pek rahat etmiyor mide yanmasi bende hic olmadi
Kuzum zaten agri olunca iyi olmayinca beni korku basiyorAra ara bir ağrı oluyor canim oda normal zaten
Ay herkesin belirtisi farkli bende ogrenmeden once asiri mide bulantisi vardi simdi arada oluyorBen de epeydir var, test bile yapmadan başlamıştı, yediklerim yüzünden saniyordum, şimdi de özen gösteriyorum arada hafifliyo ama devam ediyo malesef.
Ben direkt testle yanına gittimya testi bir notla birlikte kutuya koyup hediye gibi verebilirsiniz ya da yemekte masaya bir tabak fazladan koyup, tabağın altına not koyabilirsiniz. İlla ki farkedecektir tabağı ve sorduğunda altında yazıyor diyebilirsinizKızlar hamileliğinizi eşinize nasıl söylediniz. Çok heyecanlıyım güzel bi anı olsun istiyorum. 18.30 da evde oluyor
Patik almak için zamanım yokBen ilk gebeligim de kutunun içine panikle testi koyup sana hediye aldım diye vermiştim bunu da hala söylemedim dümdüz solicem heralde
Gidip test mi alsam o zamanBen direkt testle yanına gittimya testi bir notla birlikte kutuya koyup hediye gibi verebilirsiniz ya da yemekte masaya bir tabak fazladan koyup, tabağın altına not koyabilirsiniz. İlla ki farkedecektir tabağı ve sorduğunda altında yazıyor diyebilirsiniz