Gittim canim da haftaya belli olcak hersey kalp atisini hala duyamazsak doktor progestani biraktirip düsük yapmami saglayacakmiş . Durumlar suanlik kotu yani insallah haftaya pazartesiye kdr kalp atisini duyabiliriz sagliksiz degildir umarim ..Evet evet , gel, dedi sorunca ben. Hatırlattım çünkü , çok uzun zaman var muayeneye diye.
Hala benimle çok şükür. Önlem olsun diye Proluton iğne vurul dedi. Progestan kullanmaya da devam et , dedi. Böyle işte , sen de gidebildin mi kontrole? Herşey yolundadır umarım
Sagolasin canım Allah razı olsun. Evet çok kişi oldu herkesten pozitif haberi alıyorum bende valla 2 yıldır yakalanmamistim bu zamana denk geldi ama atlaticam insallah..canımm çok geçmiş olsun çok oluyor bu aralar gebeler covid inşallah endişelenme sağ salim atlatırsın
Bende oyleyim iyi biseyler duymak icimi rahatlatmak istiyorum . Ultrason zararli diye gitmemden korkuyolar bence ama doktor da kalp atisini duysa zaten rahat birakcak beni 1 ay gelme dicek ama diyemiyo cnku o da kesin emin olamiyo kalo atisindan . Kotu de konusmadi aslinda yüzde 1 ihtimal de olsa sagliksiz olabilir dedi kesin olacak diye soylemiyorum dedi. Haftaya pazartesi canim kontrolum . Benim hala bulantilarim baslamiş değil ama kokulara karsi hassasligim var ama midemi bulandiracak tarzda degil . Bende hep uyumak istiyorum cok yorgun hissediyorum kendimi gunduz uyuyorum gece hic uyumamis gbi bidaha uyuyorumAnnelerimiz sürekli doktora gitmezmis biz niye böyleyiz bilmiyorum seninki bide moral bozmuş benim doktorum kötü bişey demedi Allah var zaten zor zaman geçiriyoruz birde moral bozuyorlar sen hangi gün gideceksin benim bulantılarım koku hassasiyetim tavan yaptı hersey aynı derecede kotu kokuyor onun bitkinligi çok var kafamda rahat değil bu aralar kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya duyup rahatlamak istiyorum
inşallah en kısa zamanda canımSagolasin canım Allah razı olsun. Evet çok kişi oldu herkesten pozitif haberi alıyorum bende valla 2 yıldır yakalanmamistim bu zamana denk geldi ama atlaticam insallah..
Sen nasılsın iyi misin?
Kanama mi canım? İnşallah duyarsin kalp atışını bende onun için gidecektim yarın böyle olunca 1 hafta ertelendiinşallah en kısa zamanda canım
benim sürecim biraz sıkıntılı geçiyor inşallah cumartesi kontrolüm var güzel sonuç çıkar bebeğin kalp sesini duyarsam rahatlarım
canım bende o yok ama bu guatr için ilaç düzenlenmeliymiş kist varmıs glukofen kullanıyordum riskli dediler (bazı doktorlar kullandırıyormuş kullanan arkadaşlar korkmasın sonradan burda araştırdım) ishal var geçmiyor idrar enfeksiyonundan antibiyotik kullandım dişim fena ağrıyor derkeeen o kadar bunaldım ki hepsi bu hafta oldu hiç hamileliğime sevinemedim hep korku endişeKanama mi canım? İnşallah duyarsin kalp atışını bende onun için gidecektim yarın böyle olunca 1 hafta ertelendi
Hmm ben de direk 9 da mı gitsem öyleyse6+5 kalp atışından sonra, 9.hafta kontrole çağırdı. Sonraki görüşme ikili test için olacak.
13.gun 35Kafam çok karıstı kızlar ovitrellenin 11.günü değerim 8 di 13.günü 35 çıktı 16.günü 157 bu son değer bana düşük gibi geldi ama cumartesi doktora gidicem nasıl sizce değerlerin artısı
Ayyy nebiliyim panik yaptım öncesindede bir sağlıksız gebeliğim var sağolasın cnm13.gun 35
15.gun 70
17.gun 140 desek sizin 16.gun 157 cikmis düzenli olarak 2 katindan fazla artmış neresini beğenmediniz
Değerin gayet güzel ilerlemiş canim korkutma kendiniKafam çok karıstı kızlar ovitrellenin 11.günü değerim 8 di 13.günü 35 çıktı 16.günü 157 bu son değer bana düşük gibi geldi ama cumartesi doktora gidicem nasıl sizce değerlerin artısı
Gittim canim da haftaya belli olcak hersey kalp atisini hala duyamazsak doktor progestani biraktirip düsük yapmami saglayacakmiş . Durumlar suanlik kotu yani insallah haftaya pazartesiye kdr kalp atisini duyabiliriz sagliksiz degildir umarim ..
Çok sağol canımDeğerin gayet güzel ilerlemiş canim korkutma kendini
Benim gibi olmuşsun canım ishal için enfeksiyona baktılar mi hiç? Benimde enfeksiyon için antibiyotik kullanınca biraz düzeldi ishal. Guatr hakkında bi bilgim yok canımcanım bende o yok ama bu guatr için ilaç düzenlenmeliymiş kist varmıs glukofen kullanıyordum riskli dediler (bazı doktorlar kullandırıyormuş kullanan arkadaşlar korkmasın sonradan burda araştırdım) ishal var geçmiyor idrar enfeksiyonundan antibiyotik kullandım dişim fena ağrıyor derkeeen o kadar bunaldım ki hepsi bu hafta oldu hiç hamileliğime sevinemedim hep korku endişe
15 şubatta inşallah kalp atışını dinleyeceğizAynen öyle canım pozitif olduk temellidoktora ne zaman gidiyorsunn ben yarın gidecektim normalde kaldı
Bende haftaya gidicem canım bitince büyük ihtimal 15 şubatta giderim bende hadi güzel haberlerini bekliyorum15 şubatta inşallah kalp atışını dinleyeceğiz
O ihtimaller hep var kuzenim 8 ay lik hamileyken bebeğini kaybetti sanırım ben ondan çok etkilendim böyle herşeyden korkuyorum Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin çok zormuş hamile kalınca herşey güzel olacak rahatlayacagim sanıyordum ama hiç öyle olmuyormuş bu sefer endişeler başlıyor eğer bebislerimiz in kalbi atmazsa genciz bidaha olur ama inşallah atar inşallah inşallah Allah oyle acı vermesin hiç kimseyeBende oyleyim iyi biseyler duymak icimi rahatlatmak istiyorum . Ultrason zararli diye gitmemden korkuyolar bence ama doktor da kalp atisini duysa zaten rahat birakcak beni 1 ay gelme dicek ama diyemiyo cnku o da kesin emin olamiyo kalo atisindan . Kotu de konusmadi aslinda yüzde 1 ihtimal de olsa sagliksiz olabilir dedi kesin olacak diye soylemiyorum dedi. Haftaya pazartesi canim kontrolum . Benim hala bulantilarim baslamiş değil ama kokulara karsi hassasligim var ama midemi bulandiracak tarzda degil . Bende hep uyumak istiyorum cok yorgun hissediyorum kendimi gunduz uyuyorum gece hic uyumamis gbi bidaha uyuyorum
Bende bu burnumdaki kokulardan mahvoldum bide bulantidan herşey heryer kokuyor kendim bile kokuyorum sanki g rcekten çekilecek gibi değilGerçekten bu 9 ay nasıl geçecek anlamadım ben de. Çamaşır makinesinden çamaşır çıkarıyorum ağrı giriyor. Mutfağa girip 1 saat yemek yapıyorum ağrı giriyor. Afedersiniz tuvalette biraz ıkınsam ağrı giriyo. Psikoloji 9 ay nasıl dayanıyor hanımlar ?
Ben ilk 6+2 de gittim kalp atışı vardı duyamamistik tam ama 2 hafta sonra gittigimizde 8+5 te net duyduk. Şimdi 11+1 de gidicem , yani Perşembe günü. 13. Haftaya kadar 2 hafta arayla gidiyorum 13 haftadan sonra aylık rutine döneceğiz.Kızlar kalp atışından sonra kaç kere gittiniz kontrole. Kaç kere gidilmeli bilgisi olan var mı? Bi sorun görünmüyor sürekli gitmek de istemiyorum ama ilk haftalar olduğu için emin de olamıyorum