Aminn aminn canim insallahO ihtimaller hep var kuzenim 8 ay lik hamileyken bebeğini kaybetti sanırım ben ondan çok etkilendim böyle herşeyden korkuyorum Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin çok zormuş hamile kalınca herşey güzel olacak rahatlayacagim sanıyordum ama hiç öyle olmuyormuş bu sefer endişeler başlıyor eğer bebislerimiz in kalbi atmazsa genciz bidaha olur ama inşallah atar inşallah inşallah Allah oyle acı vermesin hiç kimseye
Amin canim inşallahGüzel haberler alırsın inşallah canım. Doğru yapmış yine doktor beklemekle
Ayyy amin inşallah cikmaz canım bilmiyorum yaInsallah bisey çıkmaz canım ama ben wcden çıkamıyorum kusma, ishal ağrıdan da duramıyordum yani. Öyle baktılar acilde de enfeksiyon çıktı. Insallah sende de çıkmaz da hemen geçer bunu Allah kimsenin başına vermesin ya
O kadar benim anlattığım kadar var mı canım sende de? Çok fazlaysa su da icemiyorsan sıvı kaybı için bi serum alsan iyi olurAyyy amin inşallah cikmaz canım bilmiyorum ya
Yok canım benim günde bir iki kere oluyor ama karnım aşırı şiş hiç rahat değilO kadar benim anlattığım kadar var mı canım sende de? Çok fazlaysa su da icemiyorsan sıvı kaybı için bi serum alsan iyi olur
3 4ten fazla olunca fazla oluyor canım ben 10 15 arası çıkıyordum düsünYok canım benim günde bir iki kere oluyor ama karnım aşırı şiş hiç rahat değil
Evet canım acaba hamilelikten de oluyor muymuş3 4ten fazla olunca fazla oluyor canım ben 10 15 arası çıkıyordum düsün
Gaz problemi de yaşıyorsundur belki
Hayırlı haberlerle dönersin inşallahCanim tesekkur ederim doktor yarin bebege bakmak icin cagirdi bakalım ne durumda
Tamam canim insallahİnşallah yarın güzel haberlerle dönersin , bilgilendir bizi de mutlaka
Benimde ama dönemseldir diye düşünüyorum yanii inşallah bütün hamilelik boyunca sürmezBenim cildim zaten yağlıydı şimdi daha yağlı
Ben bakmıştım canım o zaman genellikle kabiz ama ishal de olabiliyormuşEvet canım acaba hamilelikten de oluyor muymuş
İnşallah bebeğin seninle kalır canım, sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olsun.. içini rahatlatır mi bilmem ama tanıdığım bi abla sürekli kanaması olmuş sonunda bebeğini kucağına almış. İnsallah kötü düşünmemeye çalış streste çok önemli dualarım seninleKızlar hayirli aksamlar.Bu akşam çok fazla kanama ve parcayla düşük yaptım diye acile geldim bebeğim suanlik benimle elhamdülillah ama kanamam devam ettiği için yatış verdiler.Hakkimda hayırlısı olsun
Bol su içiyorum doktor görmek istemiyorum bı sureBen bakmıştım canım o zaman genellikle kabiz ama ishal de olabiliyormuş
Çok cok gecmis olsun canim allahim acil sifalar versin insallah cok uzuldumKızlar hayirli aksamlar.Bu akşam çok fazla kanama ve parcayla düşük yaptım diye acile geldim bebeğim suanlik benimle elhamdülillah ama kanamam devam ettiği için yatış verdiler.Hakkimda hayırlısı olsun
Aynı bende öyleyim sormaBol su içiyorum doktor görmek istemiyorum bı sure
Sağol canım benim.Oda arkadaşımda öyleymiş 4 aylik olmuş çok kanaması gelmiş hep Allahtan ümit kesilmez hayırlısı olsun öyle dua ediyorumİnşallah bebeğin seninle kalır canım, sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olsun.. içini rahatlatır mi bilmem ama tanıdığım bi abla sürekli kanaması olmuş sonunda bebeğini kucağına almış. İnsallah kötü düşünmemeye çalış streste çok önemli dualarım seninle
Amin canım çok sağol.Sebebi yok icerde de pek bir kanama görünmedi ama allahtan hersey beklemedeyiz şuan kanamam durdu gibi bakalım hayırlısı olsun hakkımdaÇok cok gecmis olsun canim allahim acil sifalar versin insallah cok uzuldumsebebi neymis peki bisey dediler mi . Sukur ki bebegin seninleymis rabbim saglikla devam ettirsin insallah
Bisey dediler mi peki canım kese alanında kanama falan var mıymış inşallah bi an önce kesilir toparlanirsin orda kalma psikolojisi bile etkiliyordur seni anlıyorum. İnşallah hersey düzelecek allahin izniyleSağol canım benim.Oda arkadaşımda öyleymiş 4 aylik olmuş çok kanaması gelmiş hep Allahtan ümit kesilmez hayırlısı olsun öyle dua ediyorum
Yaaa geçen sen yine yazmıştın kanamam var diye geçmedimiKızlar hayirli aksamlar.Bu akşam çok fazla kanama ve parcayla düşük yaptım diye acile geldim bebeğim suanlik benimle elhamdülillah ama kanamam devam ettiği için yatış verdiler.Hakkimda hayırlısı olsun