2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Bnmki tombik olduğu için hafif geçiriyorum yoksa muz kabız ediyor pankek kilo yapıyo😊😄
Benim oğlan tam ortalama kilosu boyu ne az ne çok 😅 yoğurt ve muz birlikte olduğunda kabızlık sıkıntısı olmuyor sanırım hamileyken doktor bana birlikte ye demişti ne kadar doğru bilemiyorum tabi

Bende bugün sulu köfte yaptım 🤩 doktorumuza ciğer yedirebilir.miyiz.diye sordum evet dedi, beni tebrik edip güzel bakıyorsunuz ellerine sağlık dedi ben şok 😀😀 devlet hastanesinde bulunan nadir doktorlardan. Bir de hanimlar bebelerinize kefir veriyor musunuz ve hangi marka veriyorsunuz ben altın kılıç aldım ama emin de olamadim

Bende bugün sulu köfte yaptım 🤩 doktorumuza ciğer yedirebilir.miyiz.diye sordum evet dedi, beni tebrik edip güzel bakıyorsunuz ellerine sağlık dedi ben şok 😀😀 devlet hastanesinde bulunan nadir doktorlardan. Bir de hanimlar bebelerinize kefir veriyor musunuz ve hangi marka veriyorsunuz ben altın kılıç aldım ama emin de olamadim
Ay ne güzeldir bir doktordan bunu duymak 😍

Ben de altinkiliç verdim sade.

Bizde de yine kırmızı kırmızı şeyler çıktı vücudunun bazı yerlerinde alnında baya yoğun şekilde aşıdan mı oldu sıcaklardan mı anlamadım bir aylıkken çıkmıştı baya geçmişti şimdimyine oldu
Merhaba kırmızı lekeleri gösterdiniz mi acaba? Size özelden yazamadım,?? Bizde de çıktı ama leke fiib değil içeriden kan fivi

X