- 6 Ağustos 2022
- 2.531
- 2.334
- 63
Benim oğlan tam ortalama kilosu boyu ne az ne çokBnmki tombik olduğu için hafif geçiriyorum yoksa muz kabız ediyor pankek kilo yapıyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oğlan tam ortalama kilosu boyu ne az ne çokBnmki tombik olduğu için hafif geçiriyorum yoksa muz kabız ediyor pankek kilo yapıyo![]()
Ben de tavuk suyuna ;patates,havuç ,kırmızı biber çorbası yaptım birazda şehriye koydumBalkabağı çorba yaptım ama o bizim mantı ve keki yemeyi tercih etti bu öğün şekerli unlu tuzlu geçti![]()
Ay ne güzeldir bir doktordan bunu duymakBende bugün sulu köfte yaptımdoktorumuza ciğer yedirebilir.miyiz.diye sordum evet dedi, beni tebrik edip güzel bakıyorsunuz ellerine sağlık dedi ben şok
devlet hastanesinde bulunan nadir doktorlardan. Bir de hanimlar bebelerinize kefir veriyor musunuz ve hangi marka veriyorsunuz ben altın kılıç aldım ama emin de olamadim
Ben de altinkiliç verdim sade.Bende bugün sulu köfte yaptımdoktorumuza ciğer yedirebilir.miyiz.diye sordum evet dedi, beni tebrik edip güzel bakıyorsunuz ellerine sağlık dedi ben şok
devlet hastanesinde bulunan nadir doktorlardan. Bir de hanimlar bebelerinize kefir veriyor musunuz ve hangi marka veriyorsunuz ben altın kılıç aldım ama emin de olamadim
Merhaba kırmızı lekeleri gösterdiniz mi acaba? Size özelden yazamadım,?? Bizde de çıktı ama leke fiib değil içeriden kan fiviBizde de yine kırmızı kırmızı şeyler çıktı vücudunun bazı yerlerinde alnında baya yoğun şekilde aşıdan mı oldu sıcaklardan mı anlamadım bir aylıkken çıkmıştı baya geçmişti şimdimyine oldu
Bizimkiler sıcaktan oluyordu muhtemelen havalar serinleyince gittil3r çok şükürMerhaba kırmızı lekeleri gösterdiniz mi acaba? Size özelden yazamadım,?? Bizde de çıktı ama leke fiib değil içeriden kan fivi
Ohh afiyet olsunBen de tavuk suyuna ;patates,havuç ,kırmızı biber çorbası yaptım birazda şehriye koydum
Canım bilmiyorum ama ishal olmuş gibi, pırasa gaz yapiyo bnmkine bide normal cıvık yaptı kakasını aktivia ile birleşince ishal mi oldu acabaKızlar oğlum günde bir kere yada 2 günde bir kaka yapardı bugün 5 kere kaka yaptı ilk 3 kakası normaldi 4. Kakası biraz cıvık ve baya koyu renkli son kakası tamamen siyah ve yine cıvıktı acaba bişey mi dokundu ekstra aktivia verdim bu hafta yazmıştım onun dışında pırasa yedirdim ilk kez aklıma gelen başka biey yok neden oldu acaba ya kafama takıldı
Diş çıkacağı zaman kaka sayısı artıyor var mı görünür de diş felanKızlar oğlum günde bir kere yada 2 günde bir kaka yapardı bugün 5 kere kaka yaptı ilk 3 kakası normaldi 4. Kakası biraz cıvık ve baya koyu renkli son kakası tamamen siyah ve yine cıvıktı acaba bişey mi dokundu ekstra aktivia verdim bu hafta yazmıştım onun dışında pırasa yedirdim ilk kez aklıma gelen başka biey yok neden oldu acaba ya kafama takıldı
Uzun zamandır katı kaka yapıyordu belkide dediğin gibi birleşnce dokundu mu acaba bilemedim yarın da kakası aynı olursa doktora gidicemCanım bilmiyorum ama ishal olmuş gibi, pırasa gaz yapiyo bnmkine bide normal cıvık yaptı kakasını aktivia ile birleşince ishal mi oldu acaba
Gördüğüm kadarıyla yok ama alt dişleri çıkarkende birden çıktı ama o zaman ishalfalan olmadı hiçDiş çıkacağı zaman kaka sayısı artıyor var mı görünür de diş felan
biz kırmızı ışık kullanıyoruz mavi ışık mı zararlıymışKızlar bebeklere gece lambası kullanıyor musunuz ben astronot gece lambası almıştım tesadüf birşey izledim instagramda mavi ışık yayan şeyler zararlıymış o yüzden iade edeceğim haberiniz olsun sizinde
Mavi ışık bu telefon televizyon vs aletlerin yaydığı mı yoksa normal mavi ışık mı yoksa bu ikisi aynı şey mi aklımda deli sorularbiz kırmızı ışık kullanıyoruz mavi ışık mı zararlıymış
Aynı sorular bende de canlandı.bilemedimMavi ışık bu telefon televizyon vs aletlerin yaydığı mı yoksa normal mavi ışık mı yoksa bu ikisi aynı şey mi aklımda deli sorular![]()
Yapamadık maalesef direnmeyi bırakmadı yani 2 saat ağlıyordu sesi kesilene kadar başka çocuklar yarım saat 1 saat ağlıyor ilk günler sonra alışıyor bizimkinde o da yokFeryasu canım gece emzirmeyi kesmeye çalışıyordun, yapabildin mi?