2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Naptin canim cagirdimi doktorun ?
Evet evet , gel, dedi sorunca ben. Hatırlattım çünkü , çok uzun zaman var muayeneye diye.
Hala benimle çok şükür. Önlem olsun diye Proluton iğne vurul dedi. Progestan kullanmaya da devam et , dedi. Böyle işte , sen de gidebildin mi kontrole? Herşey yolundadır umarım🙏🏻

Kızlar kalp atışından sonra kaç kere gittiniz kontrole. Kaç kere gidilmeli bilgisi olan var mı? Bi sorun görünmüyor sürekli gitmek de istemiyorum ama ilk haftalar olduğu için emin de olamıyorum
Kalp atışından sonra 3 haftada bir çağırmaya başladı beni doktorum.

Kızlar selaaamm tüp bebek transferiyim 9+1 im ve sürpriz bi şekilde ikiz haberini aldım geçen haftalarda ilkte tek demişlerdi 😂 doktorum ikiz gebeliklerde 2li test yapamıyoruz bunun yerine fetal dna yapıyoruz ama yine de ben ense kalınlığını filan ölçücem dedi. Doktoruyla bu konuşmalara giren ya da bilgisi var mı acaba?? Heyecanlı ve gerginiim 🙄
ah ne güzel , hayırlı olsun 🦋🦋
Kaçıncı hafta yapacaklar Fetal DNA testini? Bilgi verdi mi doktor?

Kizlar 9hafta 5gunlugum.az once cok afedersiniz tuvalette biraz zorlandim pembe kan geldi birde yuruyus yapmistim bugun.cok uzgunum ben 22haftalikken zaten bi kayip yasamistim moralim sıfır

Kizlar 9hafta 5gunlugum.az once cok afedersiniz tuvalette biraz zorlandim pembe kan geldi birde yuruyus yapmistim bugun.cok uzgunum ben 22haftalikken zaten bi kayip yasamistim moralim sıfır
Canım geçmiş olsun bisey diyebiksem keske benimde zorlayınca kahverengi gelmişti taze kan pembe kırmızı o konu da bisey diyemiycem bide geçmişin var bi doktora sorsan iyi olur aslında ama

Kızlar kalp atışından sonra kaç kere gittiniz kontrole. Kaç kere gidilmeli bilgisi olan var mı? Bi sorun görünmüyor sürekli gitmek de istemiyorum ama ilk haftalar olduğu için emin de olamıyorum
Kalp atışını 6.haftada duydum sonra daha gitmedim 9. Haftada çağırdı doktor canım

Ayda 1 e düşer kontroller

Canım kabızlık falan varsa makattan kan geliyor onla karıştırıyor olmayasın zorladım demişsin çünkü

Selam kızlar ,
2 hafta kadar önce korona pozitif çıktım ancak hala iyileşemedim.
Mide problemi yaşıyorum. Sürekli açım ama yiyesim de yok. Tad almıyorum ancak koku hassasiyeti Maximumda.
Bu gebelikten mi yoksa hala corona etkisi mi ayırt edemiyorum.
Önceki gebeliğimde böyle mide sorunum hiç olmamıştı .
Perişan oldum resmen 2 haftada

6+5 kalp atışından sonra, 9.hafta kontrole çağırdı. Sonraki görüşme ikili test için olacak.

X