Aramadım kuzum burnum biraz daha iyi azcık açıldı geceden beriNasıl oldun kuzum? Aradın mı eczaneyi?
Çokta abartma kuzum şekerini oynatabilir bu seferde Allah korusun. Daha iyi ol inşallahAramadım kuzum burnum biraz daha iyi azcık açıldı geceden beri
C vit yükleniyoruz sanki onu yedikçe açılıyor
Evet evet , gel, dedi sorunca ben. Hatırlattım çünkü , çok uzun zaman var muayeneye diye.Naptin canim cagirdimi doktorun ?
Ayy hakketten mi hiç aklıma gelmemişti o. Tamam canım sagolasin aklımdaÇokta abartma kuzum şekerini oynatabilir bu seferde Allah korusun. Daha iyi ol inşallah
Enfeksiyondan sonra corona pozitifle yoluma devam ediyorum canisiNapıyorsunnnn hamişşşşDilos6342
Kalp atışından sonra 3 haftada bir çağırmaya başladı beni doktorum.Kızlar kalp atışından sonra kaç kere gittiniz kontrole. Kaç kere gidilmeli bilgisi olan var mı? Bi sorun görünmüyor sürekli gitmek de istemiyorum ama ilk haftalar olduğu için emin de olamıyorum
ah ne güzel , hayırlı olsunKızlar selaaamm tüp bebek transferiyim 9+1 im ve sürpriz bi şekilde ikiz haberini aldım geçen haftalarda ilkte tek demişlerdidoktorum ikiz gebeliklerde 2li test yapamıyoruz bunun yerine fetal dna yapıyoruz ama yine de ben ense kalınlığını filan ölçücem dedi. Doktoruyla bu konuşmalara giren ya da bilgisi var mı acaba?? Heyecanlı ve gerginiim
Üç hafta sonraya çağırdı beni sanırım 11 bitimi 12. hafta filan oluyorah ne güzel , hayırlı olsun
Kaçıncı hafta yapacaklar Fetal DNA testini? Bilgi verdi mi doktor?
Aitiyim çok şükür bildirim gelmedikçe girmedim bakayım dedim napıyorsun diyeEnfeksiyondan sonra corona pozitifle yoluma devam ediyorum canisisen napiyorsun nasılsın bayadir yoktun iyisin insallah
Aynen öyle canım pozitif olduk temelliAitiyim çok şükür bildirim gelmedikçe girmedim bakayım dedim napıyorsun diyeherşeyinle pozitif oldun yaani geçmiş olsun canım
Canım geçmiş olsun bisey diyebiksem keske benimde zorlayınca kahverengi gelmişti taze kan pembe kırmızı o konu da bisey diyemiycem bide geçmişin var bi doktora sorsan iyi olur aslında amaKizlar 9hafta 5gunlugum.az once cok afedersiniz tuvalette biraz zorlandim pembe kan geldi birde yuruyus yapmistim bugun.cok uzgunum ben 22haftalikken zaten bi kayip yasamistim moralim sıfır
Kalp atışını 6.haftada duydum sonra daha gitmedim 9. Haftada çağırdı doktor canımKızlar kalp atışından sonra kaç kere gittiniz kontrole. Kaç kere gidilmeli bilgisi olan var mı? Bi sorun görünmüyor sürekli gitmek de istemiyorum ama ilk haftalar olduğu için emin de olamıyorum
Ayda 1 e düşer kontrollerKızlar kalp atışından sonra kaç kere gittiniz kontrole. Kaç kere gidilmeli bilgisi olan var mı? Bi sorun görünmüyor sürekli gitmek de istemiyorum ama ilk haftalar olduğu için emin de olamıyorum
Canım kabızlık falan varsa makattan kan geliyor onla karıştırıyor olmayasın zorladım demişsin çünküKizlar 9hafta 5gunlugum.az once cok afedersiniz tuvalette biraz zorlandim pembe kan geldi birde yuruyus yapmistim bugun.cok uzgunum ben 22haftalikken zaten bi kayip yasamistim moralim sıfır
Kalp atışından sonra 3 haftada bir çağırmaya başladı beni doktorum.
Teşekkürler kızlar. 10 gün sonra ücretsiz kontrolü de olurum sonra 3 hafta ya da ayda 1 e düşürürümKalp atışını 6.haftada duydum sonra daha gitmedim 9. Haftada çağırdı doktor canım
6+5 kalp atışından sonra, 9.hafta kontrole çağırdı. Sonraki görüşme ikili test için olacak.Kızlar kalp atışından sonra kaç kere gittiniz kontrole. Kaç kere gidilmeli bilgisi olan var mı? Bi sorun görünmüyor sürekli gitmek de istemiyorum ama ilk haftalar olduğu için emin de olamıyorum
canımm çok geçmiş olsun çok oluyor bu aralar gebeler covid inşallah endişelenme sağ salim atlatırsınAynen öyle canım pozitif olduk temellidoktora ne zaman gidiyorsunn ben yarın gidecektim normalde kaldı