2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
bizim bebişlerimiz bizi üzmicekler merak etme hiç bişi olmucakDoktorun bi cevap verdimi merak ettim yazıcam demiştin
Insallah canim insallah
Verdi canım sadece bol bol c vit tüket ateşin olursa da parol al dedi. Biraz ateşim var gibiydi içtim bi tane evde ölçecek bisey de yok ama geçmedi gibi hissediyorum atesin

Sat:18.12.2021 Bolu yaş 24 ilk bebeğim

Arkadaslar selam, ben de covit gecirdim gecen hafta.İki doz asili yakalandim covite.Ucuncu doz olmamistim henuz.Ates cikti dusurduk, halsizlik berbatti,nefes darligi geceleri uyutmadi, en son da tat ve koku gitti tam oldu . Neyse bugun dr kontrolu vardi bebek normalden fazla buyumus ve cok hareketli dedi dr.Durumlardan etkilenmemis anlasilan.Tavsiyem, lutfen asi mevzusunu atlamayin, cunku nefes alamayip olecegimi dusundum bir an allah kimseye yasatmasin

Size de geçmiş olsun bende 2. Doz aşımı kasımda olmuştum. Burun tıkanıklığı mahvetti 3 gündür ama bebisi de düşünüyordum içimi rahatlattiniz inşallah bende atlatıp bebisimin kalbini duymaya gidicem

Benim alttan bakmadı valla duyurmak için de hiç çabaya girmedi göbeğime o şeyi koymasıyla çekmesi bir oldu kesen çok güzel herşey yolunda Perşembe gel dedi sırf kontrol hakkım var diye gidicem doktoru değiştirmeyi düşünüyorum alttan baksa belki duyulacakti bende kendi kendimi yemeyecektim

Doktor eğer olumsuz bir durum görse zaten söylerdi. Perşembe de kontrolun varmis. Gebelik biraz sabır işi ben de bunu öğrendim. Kötü bir sey olacağı varsa zaten önüne de geçilmiyor. Stres yapmadan doktora güvenerek bekle bence

yok çok şükür olumsuz bişey demedi hemde ne sabır ya çok zor beklemek tabiki Allah ne isterse o olur herkes bu haftada duyunca bende kendimi kötü hissettim ama sonradan duyanda çok varmış insallah sıkıntı olmadan bende duyarım sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz

Aynen kontrol hakkini kullan canim olmadi degistirirsin hangi doktora gidiyorsun hangi hastanede ? Valla doktor baya ugrasti ama bendr korkmuyo degilim yani haftaya kalp atisini duyamazsak sagliksiz gebelik diyebilirim dedi hersey haftaya belli olcak diyince ister istemez bende panik oldum . Korkutmak icin soylemyorum ben sadece en kotu senaryoyu soyluyorum sna dedi bana gore saglikli ilerlicek dedi ama icime bi kere süphe düstü yani . Kayinvalidem de surekli tutturdu ne bicim bi doktor o degistir doktorunu her hafta kontrole cagiran doktormu olurmus diyip duruyo .

Naptin canim cagirdimi doktorun ?

Annelerimiz sürekli doktora gitmezmis biz niye böyleyiz bilmiyorum seninki bide moral bozmuş benim doktorum kötü bişey demedi Allah var zaten zor zaman geçiriyoruz birde moral bozuyorlar sen hangi gün gideceksin benim bulantılarım koku hassasiyetim tavan yaptı hersey aynı derecede kotu kokuyor onun bitkinligi çok var kafamda rahat değil bu aralar kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya duyup rahatlamak istiyorum

Sakin kalman hem bebegin hem senin için daha güvenli. Olacağın önüne de geçilmiyor Perşembe gittiğinde görüp ogreniceksin ve boşuna bu kadar yemişim kendimi diceksin. Bir de hamileliğini herkesle kıyaslama herkesin hamileliği kendine özgü. Böyle kıyas yaparsan ooooo bitmez daha önünde kocaman 9 ay var. Kendine ve bebeğine odaklanıp tadını çıkartman senin lehine olur sevgili anne

Nasıl oldun kuzum? Aradın mı eczaneyi?

Arkadaşlar ben geçen ay bacak için lazere baslamistim artık devam edemem dimi
Erteletebilirsen doğumdan sonraya ertele bence canım. Gebelik hormonları eskisi gibi yapıyor diye duymuştum ben de çocuk istediğim için doğumdan sonraya bıraktım

Çok haklısın teşekkür ederim öyle tabiki herkesin farklı farklı oluyor inşallah hepimiz hep güzel haberler alalım biraz sakin kalmaya çalışacağım çok guz l moraller verdiniz tekrar teşekkür ederim,

Kızlar selaaamm tüp bebek transferiyim 9+1 im ve sürpriz bi şekilde ikiz haberini aldım geçen haftalarda ilkte tek demişlerdi doktorum ikiz gebeliklerde 2li test yapamıyoruz bunun yerine fetal dna yapıyoruz ama yine de ben ense kalınlığını filan ölçücem dedi. Doktoruyla bu konuşmalara giren ya da bilgisi var mı acaba?? Heyecanlı ve gerginiim

Rabbim bize bol bol sabır versin2 3 gün öncede rüyamda erken dogum erkek bebekti emziriyodum rüya işte o duygu o kadar güzeldiki rüyadan hala cıkamadım.rüyaya kadar sakindim şimdi iyice pinpirik oldum
Yaa ben de gebelikten önce emzirdiğimi görüyordum hem de böyle iki minnak eliyle tutuyordu saldırıyordu minicik haliyle gülüyorduk. Gülerek uyandım gerçekten çok güzel bi histi. Rabbim hepimize tattırsın

Son düzenleme:
Amin inşallah canım tek istegimiz o

Kızlar kalp atışından sonra kaç kere gittiniz kontrole. Kaç kere gidilmeli bilgisi olan var mı? Bi sorun görünmüyor sürekli gitmek de istemiyorum ama ilk haftalar olduğu için emin de olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…