- 10 Ekim 2016
- 350
- 451
- 36
Moralini hemen bozma, doktorunla sürekli iletişimde kal kendini uzme hiç lütfen, benimde bir kaybım var çok iyi anlıyorum endiseni. Olumlu güzel düşünelim güzel olsun. Zaten olacağın önüne de gecemeyiz bizim için stres moral bozukluğu ekstra etkiliyor.Kizlar 9hafta 5gunlugum.az once cok afedersiniz tuvalette biraz zorlandim pembe kan geldi birde yuruyus yapmistim bugun.cok uzgunum ben 22haftalikken zaten bi kayip yasamistim moralim sıfır
Ayy vallahi ona baktirmadim artık daha fazla hastalık duymak istemiyorum inşallah geçerBenim gibi olmuşsun canım ishal için enfeksiyona baktılar mi hiç? Benimde enfeksiyon için antibiyotik kullanınca biraz düzeldi ishal. Guatr hakkında bi bilgim yok canım
Seninde hersey benim gibi üst üste gelmiş bi hamile kaldık duyan hastalık geldi yaaa artık sırada ne var diye düşünüyorum bende
En iyisini doktorunuz bilirHmm ben de direk 9 da mı gitsem öyleyse
Rozasea var cildimde ve şu an kötü durumdayım. Çay ağacı yağı içeren temizleyiciler iyi geliyor, gebelikte hormonlardan dolayı yağlanma artıyor,günde bir iki kez temizleyici kullanmanız dengelemekte faydalı olacaktır.Cildinizde değişim oldu mu? Suratım resmen mayın tarlasına dönüştü. Özellikle çene bölgemde sürekli sivilce çıkıyor küçük küçük. Ergenliğimde çıkarmadım böyle sivilce
Canim tesekkur ederim doktor yarin bebege bakmak icin cagirdi bakalım ne durumdaCanım geçmiş olsun bisey diyebiksem keske benimde zorlayınca kahverengi gelmişti taze kan pembe kırmızı o konu da bisey diyemiycem bide geçmişin var bi doktora sorsan iyi olur aslında ama
Haklisin stres daha d kotu etkiliyor yarin gel bebege bkalim dediMoralini hemen bozma, doktorunla sürekli iletişimde kal kendini uzme hiç lütfen, benimde bir kaybım var çok iyi anlıyorum endiseni. Olumlu güzel düşünelim güzel olsun. Zaten olacağın önüne de gecemeyiz bizim için stres moral bozukluğu ekstra etkiliyor.
Yok canim direk ordn geldiCanım kabızlık falan varsa makattan kan geliyor onla karıştırıyor olmayasın zorladım demişsin çünkü
Insallah bisey çıkmaz canım ama ben wcden çıkamıyorum kusma, ishal ağrıdan da duramıyordum yani. Öyle baktılar acilde de enfeksiyon çıktı. Insallah sende de çıkmaz da hemen geçer bunu Allah kimsenin başına vermesin yaAyy vallahi ona baktirmadim artık daha fazla hastalık duymak istemiyorum inşallah geçer
Merhaba, bu fitili kullanırken kahverengi lekelenmeniz devam etti mi ? Benim sanki çok az da olsa devam ediyor.Hayır olmadı en azından ben yaşamadım yani. Sadece geri gelmesi beni rahatsız ediyor, günlük pede rağmen çok sık çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum. Kullanımı İlk başta ben de şaşırtmıştı fitil formunda olmadığından ama böyle kullanımı daha yaygınmış. Kafanıza takılan bir şey varsa yine de sorun doktorunuza içiniz rahat etsin
Aynen benimde yüzüm dekolte bölgem hep sivilce bastıCildinizde değişim oldu mu? Suratım resmen mayın tarlasına dönüştü. Özellikle çene bölgemde sürekli sivilce çıkıyor küçük küçük. Ergenliğimde çıkarmadım böyle sivilce
Merhaba. Benim lekelenmem oldu diye kullanmıyorum tüp bebek tedavisi öncesinde başladım, transferim olumlu olduktan sonra da kullanmaya devam ettim. Hala da kullanıyorum. Transferin 16 ve 18. Günü peçeteyle silince gelecek kadar 2 kez kanamam oldu ama devamı gelmedi. Hafifse sizin leke endişe etmeyin genelde oluyormuş böyle ilk 3 ay. 1 pedi dolduracak kadar çok olunca sorun oluyormuş sanırım. İnşallah sizin de sorunsuz devam eder gebeliğinizMerhaba, bu fitili kullanırken kahverengi lekelenmeniz devam etti mi ? Benim sanki çok az da olsa devam ediyor.
Ah o kokular.. çıldırmak üzereyim hava , su bile kokuyor psikolojim altüst oldu ağlıyorm sürekli hiçbir şey yiyesim yok napcaz böyle bizBende bu burnumdaki kokulardan mahvoldum bide bulantidan herşey heryer kokuyor kendim bile kokuyorum sanki g rcekten çekilecek gibi değil
Teşekkür ederim, dünden beri devam ediyor çok hafif de olsa lekeler. Silince görüyorum ben de ya da fitili yerleştirken. Haliyle endişeleniyorum . Doktora da bir hafta sonra gideceğim . Kalp atışı , kese her şey normal , kanama alanı da yok ama bu leke nereden geliyor anlamıyorum . Kasıklarım da ağrıyor bazen .Merhaba. Benim lekelenmem oldu diye kullanmıyorum tüp bebek tedavisi öncesinde başladım, transferim olumlu olduktan sonra da kullanmaya devam ettim. Hala da kullanıyorum. Transferin 16 ve 18. Günü peçeteyle silince gelecek kadar 2 kez kanamam oldu ama devamı gelmedi. Hafifse sizin leke endişe etmeyin genelde oluyormuş böyle ilk 3 ay. 1 pedi dolduracak kadar çok olunca sorun oluyormuş sanırım. İnşallah sizin de sorunsuz devam eder gebeliğiniz
Vücut yeni bir şeye alışmaya çalışıyor kim bilir nereler nasıl etkileniyor. İnternette çevremde yaşayanlar olduğunu duyup okumama rağmen kaybettim sanmış çok ağlamıştım Kalbini de kesesini de gördük miniğin şükürTeşekkür ederim, dünden beri devam ediyor çok hafif de olsa lekeler. Silince görüyorum ben de ya da fitili yerleştirken. Haliyle endişeleniyorum . Doktora da bir hafta sonra gideceğim . Kalp atışı , kese her şey normal , kanama alanı da yok ama bu leke nereden geliyor anlamıyorum . Kasıklarım da ağrıyor bazen .
Haklisin stres daha d kotu etkiliyor yarin gel bebege bkalim dedi
Sadece yatarken tonik kullanıyorum artık sabah da kullanayım inşallah fayda eder teşekkür ederimRozasea var cildimde ve şu an kötü durumdayım. Çay ağacı yağı içeren temizleyiciler iyi geliyor, gebelikte hormonlardan dolayı yağlanma artıyor,günde bir iki kez temizleyici kullanmanız dengelemekte faydalı olacaktır.
Benim cildim zaten yağlıydı şimdi daha yağlıAynen benimde yüzüm dekolte bölgem hep sivilce bastıVe aşırı yağlanmam var temizlesemde çıkıyor malesef hormonlardan kaynaklı çirkinleştim resmen