Ya bende çok ağlamıştım test yapmadan bi gün öncesinde. Çok şükür nasip oldu ama hastalıktan kafamı kaldıramadım bu seferde. Şimdide bisey olur diye endişe ediyorum inşallah duymak nasip olur bekleyen herkeseçok şükür canım çok sağol inşallah haftaya duyarsın pıt pıtları canım çok farklı bi duygu Allah isteyen herkese yaşatsın aralıkta adet olunca o kadar zülmüştümki saatlerce ağlamıştım Allah herhalde bana nasip etmicek diye kendi kendime çok ağlamıştım çok şükür bu günlere
Doktorlar risk almamak adına en ufak kötü bir şey görseler söylerler iyi dediyse baya iyi görmüştürİnşallah ya doktor güzel bı açıkla yapmadı benimde içim içimi yiyor yolk kesesi varmı dedim var var dedi kesen çok güzel görünüyor dedi ama içim rahat degil
inşallah canım bu ara hep aksilik buluyo sizi inşallah herşey yoluna girer kalp atışınıda duyarsın canım çok dikkat et kendine bol vitamin alYa bende çok ağlamıştım test yapmadan bi gün öncesinde. Çok şükür nasip oldu ama hastalıktan kafamı kaldıramadım bu seferde. Şimdide bisey olur diye endişe ediyorum inşallah duymak nasip olur bekleyen herkese
Kuzum çok geçmiş olsun bı oku üflet kendini ya aksilikler bırakmıyor pesiniiYa bende çok ağlamıştım test yapmadan bi gün öncesinde. Çok şükür nasip oldu ama hastalıktan kafamı kaldıramadım bu seferde. Şimdide bisey olur diye endişe ediyorum inşallah duymak nasip olur bekleyen herkese
İnşallah bende öyle umuyorum çok teşekkürler inşallah hepimiz sağ salim kavusuruz bebislerimiziDoktorlar risk almamak adına en ufak kötü bir şey görseler söylerler iyi dediyse baya iyi görmüştür
Mandalina yiyorum 2 gündür artık bi de doktor b vit vermişti onu içmiştim ama bi sıkıntı olmaz herhalde vitamin sonuçta.inşallah canım bu ara hep aksilik buluyo sizi inşallah herşey yoluna girer kalp atışınıda duyarsın canım çok dikkat et kendine bol vitamin al
Valla ya napicam bilmiyorumKuzum çok geçmiş olsun bı oku üflet kendini ya aksilikler bırakmıyor pesinii
Dilosum cok geçmiş olsun canim Rabbım bebeğini seni korusun acil şifalar dilerimValla ya napicam bilmiyorumbiri bitiyor biri başlıyor eşimle ikimiz bi doğrulamadik bebek haberini aldığımızdan beri. Elimden bisey de gelmiyor 2 senedir yakalanmamistim şimdi oldum
Çok sagolasin mavisim Allah razı olsunn inşallah atlatırım bi an önceDilosum cok geçmiş olsun canim Rabbım bebeğini seni korusun acil şifalar dilerim
amin canım Allah beterinden korusun bişi olmaz benim folik asitimde b vitaminide var evde polen varsa polen ye ben hergün yiyorum hem dirençte veriyo vitaminler var içindeMandalina yiyorum 2 gündür artık bi de doktor b vit vermişti onu içmiştim ama bi sıkıntı olmaz herhalde vitamin sonuçta.
Sorma canım evde eşimin kolu kırık üstüne korona kaldık böyle ya. Zaten geçen hafta da çok hastaydım enfeksiyondan tam iyileştim derkenAllah daha beterinden korusun inşallah
Arkadaşlar ben geçen ay bacak için lazere baslamistim artık devam edemem dimi
Canim bende 6 ay suredir gidiyordum adetimden 1 gun oncesi gittim oldum sonra hamile oldugumu ogrenince biraktim benArkadaşlar ben geçen ay bacak için lazere baslamistim artık devam edemem dimi
Canım nar çok iyi geliyormuş virüslerle savaşıyormuş diye duymuştum bol bol tüket şuanda mevsimi biri alabilirse acil şifalar dilerimSagolasin canım Allah razı olsun. Evet niye böyle oldu hiç bilmiyorum önce enfeksiyon sonra bu Allah sonunu hayır etsin inşallaheşim geldi canım, evde o da 7 gün evdeyiz bakalım inşallah çabuk atlatırım.
Burun beni mahvetti yalnız normalde de sadece illadin diye sprey var ya o açıyordu.
Tabi bisey de kullanamiyorum bakalım napicaz
amin canım Allah beterinden korusun bişi olmaz benim folik asitimde b vitaminide var evde polen varsa polen ye ben hergün yiyorum hem dirençte veriyo vitaminler var içinde
Sagolun kızlar tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim nar da var polen de yiyeyim çok sagolunCanım nar çok iyi geliyormuş virüslerle savaşıyormuş diye duymuştum bol bol tüket şuanda mevsimi biri alabilirse acil şifalar dilerim
Canım yazdıklarını okuyorum aynı benim durum inan her gün misafir çağırıyorum ya da ben bir yere gidiyorum evde boş boş kalsam düşünmekten kafayı yerim cuma günü benim de randevum inşallah ilimiz de ard arda duyarız şu pıt pıtlarıİnşallah ya doktor güzel bı açıkla yapmadı benimde içim içimi yiyor yolk kesesi varmı dedim var var dedi kesen çok güzel görünüyor dedi ama içim rahat degil
Sonu güzel olsun inşallah geçmiş olsunValla ya napicam bilmiyorumbiri bitiyor biri başlıyor eşimle ikimiz bi doğrulamadik bebek haberini aldığımızdan beri. Elimden bisey de gelmiyor 2 senedir yakalanmamistim şimdi oldum
Kızlar evimizi taşıyacaz kac gündür onunla ugrasıyoruz.agır iş zorlayıcı seylr yapmıyorum ama genede arada yoruluyorum.dün kasıklarım agrıdı biraz uzun süre sonra geçtii.smdide bişi saplanıcak gibi oluyor uzun süre sonra geçiyor.sarı beyaz akıntımda var.doktora gitsemmi bilemedim
Valla ben kimseyle görüşmek istemiyorum evde hep yalnız kalmk istiyorum inşallah duyarız rahatlariz coook amiinCanım yazdıklarını okuyorum aynı benim durum inan her gün misafir çağırıyorum ya da ben bir yere gidiyorum evde boş boş kalsam düşünmekten kafayı yerim cuma günü benim de randevum inşallah ilimiz de ard arda duyarız şu pıt pıtları