- 15 Haziran 2021
- 358
- 222
Yatmadan önce attığım bile sabahki ilk 2 idrarda mutlaka geliyor. Zaten bence yan etkisini çok görüyorum. Elim ayağım sapır sapır, baş dönmem falan var. Bu ilaca başladıktan sonra oldu hep. Cuma gününe kadar kullanicam. Gün sayıyorum artıkYok yok fitili attıktan sonra en az yarım saat uzan ama. Sonra gün içinde hep geri geliyor fazlası. Geldiği zamanda her yere bulaştığı için idrar yaparken de içinde görüyoruz. Ne kadar düzgün temizlensem de hep idrarda oluyordu afedersin
Allah razı olsun inşallah sagolasinSonu güzel olsun inşallah geçmiş olsun
Kız öyle deme bisey bilmiyorum ben
Aynen aynen bende yatarken atıyordum illaki geri geliyor bulaşıyor temizlesen bile düzgünce. Bende pek yan etki yapmamisti ilaç gibi yutup kullanırsan yan etkisi oluyor yazmıştı kızlar amaYatmadan önce attığım bile sabahki ilk 2 idrarda mutlaka geliyor. Zaten bence yan etkisini çok görüyorum. Elim ayağım sapır sapır, baş dönmem falan var. Bu ilaca başladıktan sonra oldu hep. Cuma gününe kadar kullanicam. Gün sayıyorum artık
Duramıcak kadar olmıyor agrı ama geldiginde cok rahatsız ediyor geçene kadar.bnmde akıntı 6.haftada basladı 9olduk bugün.en iyisi sorayım brnAllah razı olsun inşallah sagolasin
Kız öyle deme bisey bilmiyorum benama kendini fazla zorlamamaya çalış yavaş yavaş fazla ağır kaldırmadan yani. Doktorunun numarası varsa sorabilirsin akintiyi benimde ilk defa bugün geldi afedersin çamaşıra hiç yoktu akinti. Beyaz ama kötü biseye yormadim. Kasık ağrısını da rahim büyüdükçe ağrı oluyor diyorlar sen de ev toparlıyorsun etkiliyor olabilir, hem havalarda soğuk ya ayaklarını üsütmemeye çalış canim. En iyisi de çok oluyorsa doktoruna sormak
Geriliyor gibi mi canım eğer öyleyse normaldir belki. Agrininda bir çok sebebi olabiliyor benimde giriyor arada kasıklarima sen bi sor bakalım kötü bisey olacağını düsünmüyorumDuramıcak kadar olmıyor agrı ama geldiginde cok rahatsız ediyor geçene kadar.bnmde akıntı 6.haftada basladı 9olduk bugün.en iyisi sorayım brn
Adet sancısı oluyor bide aniden bıcak saplıyolar sankiGeriliyor gibi mi canım eğer öyleyse normaldir belki. Agrininda bir çok sebebi olabiliyor benimde giriyor arada kasıklarima sen bi sor bakalım kötü bisey olacağını düsünmüyorum
Aa o da olabilir canım bak birde adet günü geldiginde de ağrı olabiliyor diyorlarAdet sancısı oluyor bide aniden bıcak saplıyolar sankigaz sancısınada yoruyorum aslnda cnki karnım 7 aylık gibi şiş indiremedim bi türlü
Ne kadar zor ya agrımasada acaba bişeymi oldu diye düşünüyorum inşallah psikolojm bozulmazAa o da olabilir canım bak birde adet günü geldiginde de ağrı olabiliyor diyorlar
Ayni durumdayiz canim her hafta kontrole cagiriyor doktor kalp atisini duyamadik 6+2 olduk bugün geçen hafta cuma günü 5+6 ydı minicikti alttan bakti nokta kadar yanip sonuyodu bisey doktor gosterdi ben duyuyorum ama cok ciliz cikiyo o yuzden sen duyamiyosun dedi baya ugrasti duyurabilmek icin ama yok duyamadik . Simdi haftaya pazartesi gunune kaldi . Bide benim lekelenmem oldu dün progestana baslatti ayrica kan uyusmazligim oldugu icin de iğne yazdi 72 saat icinde vurdurman gerekiyor dedi yarin igne olcam .İnsallah bizde görürüz sizin haftalari 6+5 de kalp atışı olusmamis dedi doktor Perşembe bidaha gideceğim çok korkuyorum kötü konusmadi %90 duyarız dedi ama o günden beri hayatı kendime zehir ettim kafam hep orda
Hepimiz aynıyız ki canım hepimiz. Bi belirtilerim kesiliyor acaba bisey mi oldu diyorum sonra, bisey oluyor ağrı vs. Yine aynı düşünce. Bize doguruncaya kadar rahat yokNe kadar zor ya agrımasada acaba bişeymi oldu diye düşünüyorum inşallah psikolojm bozulmaz
Akıntı benimde başladı ilk başlarda yoktu normaldir herhalde. Ne bilim kadınız sonuçta diyorum illa bazı şeyler bi yerlerden atılmak zorunda diye düşünüyorum. Ani şeylerde de ağrı sapliyo ama ona da normaldir diyorum ben. Bence seninde normaldir canım hiç düşünme üzülme. Inan düşündükçe geliyo kötü şeyler bence. Ikinci hamileligimde ilk cocugum hep kucagimdaydi çok şükür bisey olmadi. Guzel düşün güzel olsun. Bisey olacaksa yatsan da olur. Olmayacaksa ip atlasan da olmaz. Tedbir bizden taktir Allahtan ama tabi kide çok ağır kaldırma. Yavaş yavaş inşallah halledersin işlerini. Toplanmak yerleşmek zor Çünkü Allah yardimcin olsun.Kızlar evimizi taşıyacaz kac gündür onunla ugrasıyoruz.agır iş zorlayıcı seylr yapmıyorum ama genede arada yoruluyorum.dün kasıklarım agrıdı biraz uzun süre sonra geçtii.smdide bişi saplanıcak gibi oluyor uzun süre sonra geçiyor.sarı beyaz akıntımda var.doktora gitsemmi bilemedim
Sanırım önümüzde ikili tarama testi var şimdide onu dert edindim içimeHepimiz aynıyız ki canım hepimiz. Bi belirtilerim kesiliyor acaba bisey mi oldu diyorum sonra, bisey oluyor ağrı vs. Yine aynı düşünce. Bize doguruncaya kadar rahat yok
Çok normal dert etmen önce keseyi görelim rahatlarız diyoruz, sonra kalp atışını duyarım rahatlarız sonra ikili test vs vs. Doğana kadar rahat yok. Annelikte tam burda başlıyor işte öğrenir öğrenmez endişeler,sevgin hepsi cok normalSanırım önümüzde ikili tarama testi var şimdide onu dert edindim içime
Çok sagolAkıntı benimde başladı ilk başlarda yoktu normaldir herhalde. Ne bilim kadınız sonuçta diyorum illa bazı şeyler bi yerlerden atılmak zorunda diye düşünüyorum. Ani şeylerde de ağrı sapliyo ama ona da normaldir diyorum ben. Bence seninde normaldir canım hiç düşünme üzülme. Inan düşündükçe geliyo kötü şeyler bence. Ikinci hamileligimde ilk cocugum hep kucagimdaydi çok şükür bisey olmadi. Guzel düşün güzel olsun. Bisey olacaksa yatsan da olur. Olmayacaksa ip atlasan da olmaz. Tedbir bizden taktir Allahtan ama tabi kide çok ağır kaldırma. Yavaş yavaş inşallah halledersin işlerini. Toplanmak yerleşmek zor Çünkü Allah yardimcin olsun.
Rabbim bize bol bol sabır versinÇok normal dert etmen önce keseyi görelim rahatlarız diyoruz, sonra kalp atışını duyarım rahatlarız sonra ikili test vs vs. Doğana kadar rahat yok. Annelikte tam burda başlıyor işte öğrenir öğrenmez endişeler,sevgin hepsi cok normal
Benim hiç kanamam olmadı kanamam olduğunu gördüm 2 gün önce rüyamda psikolojik olarak kendimizi cok etkiliyoruz herhaldeRabbim bize bol bol sabır versin2 3 gün öncede rüyamda erken dogum erkek bebekti emziriyodum rüya işte o duygu o kadar güzeldiki rüyadan hala cıkamadım.rüyaya kadar sakindim şimdi iyice pinpirik oldum
Stres başı zaten herşeyinBenim hiç kanamam olmadı kanamam olduğunu gördüm 2 gün önce rüyamda psikolojik olarak kendimizi cok etkiliyoruz herhalde
Ama sakin ol canım ne güzel ilerlemissin bu zamana kadar gerisi Allaha emanet artık, ben hastaliklardan kurtulamadigim için endiselerim pek bitmiyor bebise bisey olur mu diye ama streste çok etkiliyormus bebisleri
Aynen öyle gerçekten hem oluncaya kadar stres etkiliyor hemde olduktan sonra. Güzel güzel vakit gecir sen şimdi bi sıkıntı olmaz Allahin izniyleStres başı zaten herşeyininşllah şu illetten hemen kurtulcaksn sende
bizim bebişlerimiz bizi üzmicekler merak etme hiç bişi olmucakAynen öyle gerçekten hem oluncaya kadar stres etkiliyor hemde olduktan sonra. Güzel güzel vakit gecir sen şimdi bi sıkıntı olmaz Allahin izniyle
Insallah bende toparlanirim hasta olmak psikolojisi bile yordu