2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
çok şükür canım çok sağol inşallah haftaya duyarsın pıt pıtları canım çok farklı bi duygu Allah isteyen herkese yaşatsın aralıkta adet olunca o kadar zülmüştümki saatlerce ağlamıştım Allah herhalde bana nasip etmicek diye kendi kendime çok ağlamıştım çok şükür bu günlere
Ya bende çok ağlamıştım test yapmadan bi gün öncesinde. Çok şükür nasip oldu ama hastalıktan kafamı kaldıramadım bu seferde. Şimdide bisey olur diye endişe ediyorum inşallah duymak nasip olur bekleyen herkese 🥲🙏🙏

Ya bende çok ağlamıştım test yapmadan bi gün öncesinde. Çok şükür nasip oldu ama hastalıktan kafamı kaldıramadım bu seferde. Şimdide bisey olur diye endişe ediyorum inşallah duymak nasip olur bekleyen herkese 🥲🙏🙏
inşallah canım bu ara hep aksilik buluyo sizi inşallah herşey yoluna girer kalp atışınıda duyarsın canım çok dikkat et kendine bol vitamin al

Kuzum çok geçmiş olsun bı oku üflet kendini ya aksilikler bırakmıyor pesinii

inşallah canım bu ara hep aksilik buluyo sizi inşallah herşey yoluna girer kalp atışınıda duyarsın canım çok dikkat et kendine bol vitamin al
Mandalina yiyorum 2 gündür artık bi de doktor b vit vermişti onu içmiştim ama bi sıkıntı olmaz herhalde vitamin sonuçta.
Sorma canım evde eşimin kolu kırık üstüne korona kaldık böyle ya. Zaten geçen hafta da çok hastaydım enfeksiyondan tam iyileştim derken 🥲 Allah daha beterinden korusun inşallah

Valla ya napicam bilmiyorum😪 biri bitiyor biri başlıyor eşimle ikimiz bi doğrulamadik bebek haberini aldığımızdan beri. Elimden bisey de gelmiyor 2 senedir yakalanmamistim şimdi oldum🥲
Dilosum cok geçmiş olsun canim Rabbım bebeğini seni korusun acil şifalar dilerim 😇😇

Mandalina yiyorum 2 gündür artık bi de doktor b vit vermişti onu içmiştim ama bi sıkıntı olmaz herhalde vitamin sonuçta.
Sorma canım evde eşimin kolu kırık üstüne korona kaldık böyle ya. Zaten geçen hafta da çok hastaydım enfeksiyondan tam iyileştim derken 🥲 Allah daha beterinden korusun inşallah
amin canım Allah beterinden korusun bişi olmaz benim folik asitimde b vitaminide var evde polen varsa polen ye ben hergün yiyorum hem dirençte veriyo vitaminler var içinde

Sagolasin canım Allah razı olsun. Evet niye böyle oldu hiç bilmiyorum önce enfeksiyon sonra bu Allah sonunu hayır etsin inşallah 🙏 eşim geldi canım, evde o da 7 gün evdeyiz bakalım inşallah çabuk atlatırım.
Burun beni mahvetti yalnız normalde de sadece illadin diye sprey var ya o açıyordu.
Tabi bisey de kullanamiyorum bakalım napicaz 🥲
Canım nar çok iyi geliyormuş virüslerle savaşıyormuş diye duymuştum bol bol tüket şuanda mevsimi biri alabilirse acil şifalar dilerim 🤲🤲

amin canım Allah beterinden korusun bişi olmaz benim folik asitimde b vitaminide var evde polen varsa polen ye ben hergün yiyorum hem dirençte veriyo vitaminler var içinde

Canım nar çok iyi geliyormuş virüslerle savaşıyormuş diye duymuştum bol bol tüket şuanda mevsimi biri alabilirse acil şifalar dilerim 🤲🤲
Sagolun kızlar tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim nar da var polen de yiyeyim çok sagolun 😍😍🙏

Kızlar evimizi taşıyacaz kac gündür onunla ugrasıyoruz.agır iş zorlayıcı seylr yapmıyorum ama genede arada yoruluyorum.dün kasıklarım agrıdı biraz uzun süre sonra geçtii.smdide bişi saplanıcak gibi oluyor uzun süre sonra geçiyor.sarı beyaz akıntımda var.doktora gitsemmi bilemedim🙄

İnşallah ya doktor güzel bı açıkla yapmadı benimde içim içimi yiyor yolk kesesi varmı dedim var var dedi kesen çok güzel görünüyor dedi ama içim rahat degil
Canım yazdıklarını okuyorum aynı benim durum inan her gün misafir çağırıyorum ya da ben bir yere gidiyorum evde boş boş kalsam düşünmekten kafayı yerim cuma günü benim de randevum inşallah ilimiz de ard arda duyarız şu pıt pıtları 🥰

Kızlar evimizi taşıyacaz kac gündür onunla ugrasıyoruz.agır iş zorlayıcı seylr yapmıyorum ama genede arada yoruluyorum.dün kasıklarım agrıdı biraz uzun süre sonra geçtii.smdide bişi saplanıcak gibi oluyor uzun süre sonra geçiyor.sarı beyaz akıntımda var.doktora gitsemmi bilemedim🙄
Dilos6342 Dilos6342 sendee bilgi birikimi cok var 🙈bi akıl ver evhammı yapıyorum bbilmiyorum

Canım yazdıklarını okuyorum aynı benim durum inan her gün misafir çağırıyorum ya da ben bir yere gidiyorum evde boş boş kalsam düşünmekten kafayı yerim cuma günü benim de randevum inşallah ilimiz de ard arda duyarız şu pıt pıtları 🥰
Valla ben kimseyle görüşmek istemiyorum evde hep yalnız kalmk istiyorum inşallah duyarız rahatlariz coook amiin🥲🥲🤲

X