Iyi bari eşin de yaninda en azından.insallah sorunsuz güzel bi şekilde atlatırsınız.Sagolasin canım Allah razı olsun. Evet niye böyle oldu hiç bilmiyorum önce enfeksiyon sonra bu Allah sonunu hayır etsin inşallaheşim geldi canım, evde o da 7 gün evdeyiz bakalım inşallah çabuk atlatırım.
Burun beni mahvetti yalnız normalde de sadece illadin diye sprey var ya o açıyordu.
Tabi bisey de kullanamiyorum bakalım napicaz
Cook tesekkur ederimmÇok geçmiş olsun. Bol su ve diğer sıvılar, doğal besinlerden bol vitamin alıp dinlenin. İçinizi ferah tutun geçecek inşallah aşı da olmuşsunuz zaten. Geçer gider inşallah
O şekilde almıştık canım eczaneden o kadar tıkalı ki fayda etmiyor. Gündüz idare ediyorum da gece sıkıntı oluyor keşke buhar makinesi alsaydımCanm boş sprey şişesine kendin yapıp doldurabilirsin. 1 cay bardagı kaynatlms sogutulmuş suya yarım çay kaşığı tuz ekle karstr erisin iyice doldur şiseye sık ara ara brsey olmaz ondan
Netten bak kuzum 2 gune gelir.O şekilde almıştık canım eczaneden o kadar tıkalı ki fayda etmiyor. Gündüz idare ediyorum da gece sıkıntı oluyor keşke buhar makinesi alsaydım
İnşallah canım inşallah iki birbirine muhtaç evde takılıyoruz inşallah kolayca geçer giderIyi bari eşin de yaninda en azından.insallah sorunsuz güzel bi şekilde atlatırsınız.
Eczaneden arasak getiriyorlar mi acaba eve kadar aklıma o geldiNetten bak kuzum 2 gune gelir.
çok geçmiş olsun arkadaşım da gebeyken geçirdi covid, normal gripten farksızdı hiç endişelenme geçip gitcek inşallahİyi akşamlar herkese, korona testim pozitif çıktı çarşamba günü kalp atisi duymaya gidecektik
Korona geçiren gebeler vardı neler yaptınız, doktorunuz bisey dedi mi
Şuan yazdım ben cevap bekliyorum
Olabılır canm sormakta fayda varEczaneden arasak getiriyorlar mi acaba eve kadar aklıma o geldi
Ya herkes aynı mıdır bilmiyorum tabi de mesela benim ne yapsam açılmadı covitken. Hapsuramiyodum da hiç. Belki senin açılır. Ocakta su kaynarken buharına yyüzünu tut çek içine falan açılır mi bilmem de.Eczaneden arasak getiriyorlar mi acaba eve kadar aklıma o geldi
Çok geçmiş olsunİyi akşamlar herkese, korona testim pozitif çıktı çarşamba günü kalp atisi duymaya gidecektik
Korona geçiren gebeler vardı neler yaptınız, doktorunuz bisey dedi mi
Şuan yazdım ben cevap bekliyorum
Çok teşekkür ederim bende öyle geciriyorum tek sıkıntısı burnum çok tıkalı inşallah onunda açmanın yolunu bulurumçok geçmiş olsun arkadaşım da gebeyken geçirdi covid, normal gripten farksızdı hiç endişelenme geçip gitcek inşallah
Burda büyük bi eczanede görmüştüm canım, yarın aricam bazen getiriyorlar insallah getirirlerOlabılır canm sormakta fayda var
Valla canım denedim bi kere tam açılmadı ama gece yatarken daha çok oluyor, uyuyabildigimde en azından dedim ortam nemlenir o şekilde düşünmüştüm amaYa herkes aynı mıdır bilmiyorum tabi de mesela benim ne yapsam açılmadı covitken. Hapsuramiyodum da hiç. Belki senin açılır. Ocakta su kaynarken buharına yyüzünu tut çek içine falan açılır mi bilmem de.
Etmeye calisiyorum cook teşekkür ederimmÇok geçmiş olsunbeslenmene dikkat et..
Bana o haftada bebek yok demişti bir doktor beta istemişti duyarsın inşallahİnsallah bizde görürüz sizin haftalari 6+5 de kalp atışı olusmamis dedi doktor Perşembe bidaha gideceğim çok korkuyorum kötü konusmadi %90 duyarız dedi ama o günden beri hayatı kendime zehir ettim kafam hep orda
İnşallah ya doktor güzel bı açıkla yapmadı benimde içim içimi yiyor yolk kesesi varmı dedim var var dedi kesen çok güzel görünüyor dedi ama içim rahat degilBana o haftada bebek yok demişti bir doktor beta istemişti duyarsın inşallah
çok geçmiş olsun canım tuzlu su çek burnuna çok kolay açıyo bende hamileliğimi yeni öğrendiğimde grip olmuştum öyle yapÇok teşekkür ederim bende öyle geciriyorum tek sıkıntısı burnum çok tıkalı inşallah onunda açmanın yolunu bulurum
Onu yapacaktım canim bir de içine ev sodasi koyuluyor hatta zamanında doktor söylemişti onu ama buralarda bulamadım ev sodasiçok geçmiş olsun canım tuzlu su çek burnuna çok kolay açıyo bende hamileliğimi yeni öğrendiğimde grip olmuştum öyle yap
Hayırlı olsun canım gözün aydınbugün doktora ilk defa gittim kalp atışını duyduk çok şükür 6+2 deyiz haftasına görede uyumluymuş doktor bidaha 1 ay sonra gel dedi çok mu uzun aralık daha sıkmı çağırmadı lazımdı
çok şükür canım çok sağol inşallah haftaya duyarsın pıt pıtları canım çok farklı bi duygu Allah isteyen herkese yaşatsın aralıkta adet olunca o kadar zülmüştümki saatlerce ağlamıştım Allah herhalde bana nasip etmicek diye kendi kendime çok ağlamıştım çok şükür bu günlereHayırlı olsun canım gözün aydınbi sorun olmadıktan sonra ayda 1 çağırıyorlar diye biliyorum, bende duymaya gidecektim bugün 6+2 benimde kaldı haftaya