Moral oldu canim tesekkur ederim inşallahSata göre hesapla bebeğin yetişecek ilerleyen zamanlarda. Benimde geriydi yakaladı 10 haftadan sonra hatta ona geçmeye başladı
Bende de demir eksikliği çıktı canım kese görüldügünde vermiştim 5+4te. Halsizlik yorgunluk yapıyor. Insallah seninde şu bulantin geçse hersey düzelir, sen doktoruna prilam ilacını sor mutlaka. İnşallah tiroid ilacına da gerek kalmaz.Kan da gebeliğe baktrrken bakılmstı hepsine gebelıkte ıstenen tüm tahliller normal Di bir sıkıntı yoktu. Tiroidim sınırda onun ıcın ılac baslayabılır gdincce mutlaka ister tiroid tahıllı tekrarı. O tiroid ilacıda bulantımı ikiye katlıyor.Umarm gerek kalmaz da şu süreci atlatrm diye dua ediyorum
Sag salim atlatsak şu ilk 3 ayı sonrası daha rahat ya
Biri bana çocuk buyutmek mi zor yoksa gebelik mi dese kesinlikle gebelik
Olabilir canım büyük ihtimalde yakalayacaktir bebisinEvet canim oğlumda da öyle olmuştu şükür sanırım bu gebeligimde de aynisi olacak sağlık olsun yeter ki
Amin canim hepimiz sağlıkla kucaklayalim bebislerimizi❤ evet 21.gunu yumurtlama oldu ondan dolayı da bir hafta geç geliyordu canim
Evet canim kendi doktoruma gidince Sat i netleştiririz muhtemelen yeni Sat ayarlicak bana
Evet canım insallah insallahhhInsallah canim en son ikiz olduğunu öğrenmişti ama birinin kalp atisi yok demişti diğer bebisi onunladr insallah
Bende çok stres yapmıştım doktorum sürekli takılma yakalayacak diyordu ama ister istemez canım sıkılıyordu 10 haftayı geçtik toparladı öncesinde kac farklı ultrason cihazına girdim belki cihazdandır diye kendimi yedim kısaca ama yetişti şükürMoral oldu canim tesekkur ederim inşallah❤
Ayy ne güzel benim kese içinde çok az kanama varmış ama canımAynıyız canim benim de tam 7 haftalikmjs çok şükür kalp atisi duyuldu
Cok şükür canim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah cinsiyetiniz belli miBende çok stres yapmıştım doktorum sürekli takılma yakalayacak diyordu ama ister istemez canım sıkılıyordu 10 haftayı geçtik toparladı öncesinde kac farklı ultrason cihazına girdim belki cihazdandır diye kendimi yedim kısaca ama yetişti şükür
Progestan ilaç vermiştir canim bu haftalar da olabilirmiş takilma hiç bisey olmaz Allahin izniyleAyy ne güzel benim kese içinde çok az kanama varmış ama canım
Ay bu iyi mi oldu kötü mü oldu simdiMesajları takip ediyorum her güzel haberde kendim almış gibi seviniyorum inanın rabbim tamamına erdirsin hepimizin hamileliğini. Sadece bişi dikkatimi çekti yazmadan edemedimDilos6342 her konu hakkında bi fikrin var ya konuşacak ne çok şeyin var maşallah her konunun içindesin :)
Hap galiba o ama. Vajinal.olanlar fitil gibi oluyor sanırımKızlar bugün ilk kez gittim doktora kalp atışını da duyduk . 6+4üm ama kahverengi lekelenme olduğu için doktor bunu verdi . Bu ilaç vajinal kullanılıyor değil mi ? Yardımcı olur musunuz
Gözünüz AydınKızlar bugün ilk kez gittim doktora kalp atışını da duyduk . 6+4üm ama kahverengi lekelenme olduğu için doktor bunu verdi . Bu ilaç vajinal kullanılıyor değil mi ? Yardımcı olur musunuz
Aynı şekilde ben aşılamada kullandım. Aynı böyleydi kutusu vajinal yoldan kullandım. Ellerini yikadiktan sonra içeri gittiği yere kadar sokacaksin, sonra da yarım saat 1 saat uzanacaksin. Ben 14 gün kullanmıştım bana böyle söylemislerdiKızlar bugün ilk kez gittim doktora kalp atışını da duyduk . 6+4üm ama kahverengi lekelenme olduğu için doktor bunu verdi . Bu ilaç vajinal kullanılıyor değil mi ? Yardımcı olur musunuz
Yanlış bilgi vermişim canım kusura bakma. 3 sene önce kullanmıştım hap olarak onu zannettimKızlar bugün ilk kez gittim doktora kalp atışını da duyduk . 6+4üm ama kahverengi lekelenme olduğu için doktor bunu verdi . Bu ilaç vajinal kullanılıyor değil mi ? Yardımcı olur musunuz
Önümüzde ki hafta kontrol var inşallah gösterir bekliyoruz heyecanla. Her dönemin heyecanı stres farklı oluyor ikili testi bekliyorum bendeCok şükür canim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah cinsiyetiniz belli mi
İnşallah canım evet verdiProgestan ilaç vermiştir canim bu haftalar da olabilirmiş takilma hiç bisey olmaz Allahin izniyle
Ahhh evet öyle oluyor canim oğlumda da ikili teste kesin olarak öğrenmiştik inşallah sizin içinde en hayirlisi olsunÖnümüzde ki hafta kontrol var inşallah gösterir bekliyoruz heyecanla. Her dönemin heyecanı stres farklı oluyor ikili testi bekliyorum bende