2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bende de demir eksikliği çıktı canım kese görüldügünde vermiştim 5+4te. Halsizlik yorgunluk yapıyor. Insallah seninde şu bulantin geçse hersey düzelir, sen doktoruna prilam ilacını sor mutlaka. İnşallah tiroid ilacına da gerek kalmaz.
İnanır mısın ilk çocuk ama bi dogursaydim demeye başladım artık

Olabilir canım büyük ihtimalde yakalayacaktir bebisin
İnşallah kucağımıza almak nasip olur hepimize

Cok şükür canim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah cinsiyetiniz belli mi

Ay bu iyi mi oldu kötü mü oldu simdi
Bayadır gebelik için uğraşınca birçok şeyi öğrenmiş oldum aslında, şimdide gebelikle beraber öğreniyorum
Yaşadığım bisey varsa onu söylüyorum tecrübemi, eger iyi olduğunu duyduğum bisey varsa onu söylüyorum ya da
Bu sekilde

Kızlar daha önceki gebeliğinde ya da tüp bebekle gebe kalmış arkadaşlarım oksapar kullananınız var mı kaçıncı aya kadar kullanılıyor bilgisi olan?

Kızlar bugün ilk kez gittim doktora kalp atışını da duyduk . 6+4üm ama kahverengi lekelenme olduğu için doktor bunu verdi . Bu ilaç vajinal kullanılıyor değil mi ? Yardımcı olur musunuz
Gözünüz Aydın
Evet ben de kullanıyorum 2 aydır ,
ellerini yıkayıp 1 parmak boyu kadar ittirmeye çalış fazlası geri geliyor akıntı gibi onu görünce de endişelenme

Kızlar bugün ilk kez gittim doktora kalp atışını da duyduk . 6+4üm ama kahverengi lekelenme olduğu için doktor bunu verdi . Bu ilaç vajinal kullanılıyor değil mi ? Yardımcı olur musunuz
Aynı şekilde ben aşılamada kullandım. Aynı böyleydi kutusu vajinal yoldan kullandım. Ellerini yikadiktan sonra içeri gittiği yere kadar sokacaksin, sonra da yarım saat 1 saat uzanacaksin. Ben 14 gün kullanmıştım bana böyle söylemislerdi

Yanlış bilgi vermişim canım kusura bakma. 3 sene önce kullanmıştım hap olarak onu zannettim

Önümüzde ki hafta kontrol var inşallah gösterir bekliyoruz heyecanla. Her dönemin heyecanı stres farklı oluyor ikili testi bekliyorum bende
Ahhh evet öyle oluyor canim oğlumda da ikili teste kesin olarak öğrenmiştik inşallah sizin içinde en hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…