2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar bugün ilk kez gittim doktora kalp atışını da duyduk . 6+4üm ama kahverengi lekelenme olduğu için doktor bunu verdi . Bu ilaç vajinal kullanılıyor değil mi ? Yardımcı olur musunuz
Doktorunuz belirtmedi mi ? Günde kaç tane hangi yolla alacaksınız. Çünkü kiminde yutması isteniyor kiminde vajinal yoldan fitil olarak alması. Günde 1 ya da 2 şeklinde öneriye göre kullanımı mevcut. Doktorunuza bi danışın.

Kızlar bugün ilk kez gittim doktora kalp atışını da duyduk . 6+4üm ama kahverengi lekelenme olduğu için doktor bunu verdi . Bu ilaç vajinal kullanılıyor değil mi ? Yardımcı olur musunuz
Bana da aynısından verdi doktorum. Bana vajinal kullan dedi. Yutulabiliyormuş ama yan etkisi çokmuş o yüzden fitil olarak almamı söyledi.

Gözünüz Aydın
Evet ben de kullanıyorum 2 aydır ,
ellerini yıkayıp 1 parmak boyu kadar ittirmeye çalış fazlası geri geliyor akıntı gibi onu görünce de endişelenme
Herhangi bir yan etkisi vs olmuyor değil mi ? Bugün biraz kahverengi lekelenme yaşadığım için geçmişte de bir düşük yaşadığım için bınu verdi doktor . Ama içimde ilaç olarak da kullanıldığı yazıyordu . Doktor fitil dedi ama kafam karıştı sormak istedim.

Kese var bebek yok bebek var kalp atışı niye duyulmadı derken bugünlere Rabbim hepimizin yavrusuna sağlık versin bizlere de
İnsallah bizde görürüz sizin haftalari 6+5 de kalp atışı olusmamis dedi doktor Perşembe bidaha gideceğim çok korkuyorum kötü konusmadi %90 duyarız dedi ama o günden beri hayatı kendime zehir ettim kafam hep orda

Hayır olmadı en azından ben yaşamadım yani. Sadece geri gelmesi beni rahatsız ediyor, günlük pede rağmen çok sık çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum. Kullanımı İlk başta ben de şaşırtmıştı fitil formunda olmadığından ama böyle kullanımı daha yaygınmış. Kafanıza takılan bir şey varsa yine de sorun doktorunuza içiniz rahat etsin

İnanırım bende dedim diyorum diyeceğim de sanırım

İyi akşamlar herkese, korona testim pozitif çıktı çarşamba günü kalp atisi duymaya gidecektik
Korona geçiren gebeler vardı neler yaptınız, doktorunuz bisey dedi mi
Şuan yazdım ben cevap bekliyorum
Geçmiş olsun canım benm ya.
Rabbim biran evvel şifa versin inşallah
Moralini bozma birşey olmayacak Allahın iznyle beslenmene sıvı alımına dikkat et. Bolca dinlen hafifçe atlatırsın dilerim

Hayırlı olsun canım çok sevindim. Benim de ilk ultrasonlarda haftamdan güçlük çıkmıştı ama son gidişimde sadece 2-3 gün fark kalmıştı arada. Zamanla gelişip dengelenebiliyor eğer geç döllenme değilse. Her iki durumda da sorun yok demek. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun canım benm ya.
Rabbim biran evvel şifa versin inşallah
Moralini bozma birşey olmayacak Allahın iznyle beslenmene sıvı alımına dikkat et. Bolca dinlen hafifçe atlatırsın dilerim
Sagolasin canım 2 gün önce halsizlik vardı o da baya geçti şuan sadece burun kulak tıkanıklığım var, açılmıyorda ondan çok rahatsızım. İnşallah bebise bisey olmaz.
Allahtan aşımı daha Kasım ayında olmuştum inşallah o korur biraz
Allah razi olsun canim

Allah korur canm sen tedbirini almışsın içini ferah tut. Yattgn odayı nemli tutmaya çalış canm soğuk buhar makınesi vs varsa iyi olur aslında.

Geçmiş olsun canım. Maşallah bu sıra hiç bisey seni atlamiyo. Hiç canını sıkma bisey olmaz inşallah. Bebisini de merak etme Allaha emanet ınslalah. Burun bi süre tıkalı kaliyo maalesef benim de öyleydi akmiyordu bi türlü ama geçecek inşallah moralini yüksek tut moral çok önemli. Esin geldi mi buarada

Sagolasin canım Allah razı olsun. Evet niye böyle oldu hiç bilmiyorum önce enfeksiyon sonra bu Allah sonunu hayır etsin inşallah eşim geldi canım, evde o da 7 gün evdeyiz bakalım inşallah çabuk atlatırım.
Burun beni mahvetti yalnız normalde de sadece illadin diye sprey var ya o açıyordu.
Tabi bisey de kullanamiyorum bakalım napicaz

İyi akşamlar herkese, korona testim pozitif çıktı çarşamba günü kalp atisi duymaya gidecektik
Korona geçiren gebeler vardı neler yaptınız, doktorunuz bisey dedi mi
Şuan yazdım ben cevap bekliyorum
Çok geçmiş olsun. Bol su ve diğer sıvılar, doğal besinlerden bol vitamin alıp dinlenin. İçinizi ferah tutun geçecek inşallah aşı da olmuşsunuz zaten. Geçer gider inşallah

Canm boş sprey şişesine kendin yapıp doldurabilirsin. 1 cay bardagı kaynatlms sogutulmuş suya yarım çay kaşığı tuz ekle karstr erisin iyice doldur şiseye sık ara ara brsey olmaz ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…