Hafif seyler yiyince bnm azalıyor biraz sık sık yiyincede faydası oluyor geçecek bugünlerYaa sorarım bir doktoruma canm sağol yaperişanım valla Braz kendimi iyi hissedince iş guc yemek yapabılıyorum onun dışında butun gun yatıyorum. Birde oğlum var 3.5yasında oda sürekli oyun istiyor. Ailem uzakta. Duygusal olarakta çöktüm butun gun ağlıyorum hormonlar tavan tabii oda etkılıyor
İnşaallahh inşallah oğlum da da böyle olmustum aynıHafif seyler yiyince bnm azalıyor biraz sık sık yiyincede faydası oluyor geçecek bugünler
Yok canım bulanti olduğunda su icilmiyor zaten ama tuzlu ya bak dene belki iyi gelir.Gitmedm de ne blym cok kotuyum ya kafamı kaldıracak halim yoktu. Su bile gormek ıstemyorm kaldıki leblebizorlarım kendımı Braz ya. Bakalm ıyı gelir inşallah
Gecms olsun canm ya sıcak su torbası kullan bari bu ara ayaklarına ılık limonlu su iyi gelir açar seni biraz
Maşallah canm saglıkla ilerlesinKizlar bugün gittim sonunda kalp atışını duydum 25 ocakta 5+3 çıkmıştı kese vardı bebek yoktu şimdi bebek de var kalp atışını da duydum ama usg de 7+0 çıktı belki doktora göre fark ediyordur neye göre hesaplicam anlam veremedim hersey yolunda çok şükür
Amin canm cok sagol inşallahYok canım bulanti olduğunda su icilmiyor zaten ama tuzlu ya bak dene belki iyi gelir.
Ama doktora da gidebildiğinde söyle muhakkak ona göre bi ilaç verir canım bi de çocuğun var sana bağlı toparlanirsin insallah bi an önce
Bende korona testi verdim biriyle görüsmüstüm onlar pozitif çıktı bekliyorum sonucu
Veririm canım elim kalbimde resmen onu bekliyorum. Ne şanssızım diyorum, 2 senedir olmadım hiç tam hamileliğe denk gelirseAmin canm cok sagol inşallah
Yaa umarım negatftir canım ya.Haber ver mutlaka
Hayırlı olsun canım benim Benimde kese 5+4te gözüktü zaten o zaman bebis gözükmez daha yolk kesesi gözükür ki. Şimdi maşallah göstermiş kendini, Allah kucağına da almak nasip etsinKizlar bugün gittim sonunda kalp atışını duydum 25 ocakta 5+3 çıkmıştı kese vardı bebek yoktu şimdi bebek de var kalp atışını da duydum ama usg de 7+0 çıktı belki doktora göre fark ediyordur neye göre hesaplicam anlam veremedim hersey yolunda çok şükür
Haklısın canm üst üste gelir hep aksiliklerVeririm canım elim kalbimde resmen onu bekliyorum. Ne şanssızım diyorum, 2 senedir olmadım hiç tam hamileliğe denk gelirseAllahtan 2. Aşımı kasımda oldum o korur insallah diye düşünüyorum bakalım bi gebe kalabildim 1 buçuk yılın sonunda onda da hastalıktan kafamı kaldiramadim Allah sonumuzu hayır etsin. ..
Canım bı kaç gün değişebilir.onemli olan aylık takipte ne kadar geride kalıyor.kac gün geri gözüküyorKizlar bugün gittim sonunda kalp atışını duydum 25 ocakta 5+3 çıkmıştı kese vardı bebek yoktu şimdi bebek de var kalp atışını da duydum ama usg de 7+0 çıktı belki doktora göre fark ediyordur neye göre hesaplicam anlam veremedim hersey yolunda çok şükür
Belirtilerim de kesilmiş gibi hissediyordum 2 3 gündür inşallah sağlıklı olsunda başka bisey istemiyorum, tek düşüncem bebisHaklısın canm üst üste gelir hep aksilikler
İçini ferah tut ya aşıların da varmıs işte bak İnşallah negatftir ama pozitf cıkarsa da brsey olmaz Allahın iznyle. Rabbim korur
O hisler normal canm 2 3 gün kesilir 2 gun devam eder oyle oyle dolacak 3 ay bu sekılde ilerler. Sonra en rahat donem. O gunlere ulasmak dileğiyle İnşallahhBelirtilerim de kesilmiş gibi hissediyordum 2 3 gündür inşallah sağlıklı olsunda başka bisey istemiyorum, tek düşüncem bebisAllah hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah
Üyeliğini dondurmus canim hayir olsun inşallah
İnşallah canım ne zor bu işler belirti olsa zorlaniriz olmasa bisey mi oldu deriz, Allah kalbimize ferahlık versin bebislerimize bisey olmasın inşallahO hisler normal canm 2 3 gün kesilir 2 gun devam eder oyle oyle dolacak 3 ay bu sekılde ilerler. Sonra en rahat donem. O gunlere ulasmak dileğiyle İnşallahh
Bende şimdi gördüm canım insallah kötü bisey yokturÜyeliğini dondurmus canim hayir olsun inşallah
Kan da gebeliğe baktrrken bakılmstı hepsine gebelıkte ıstenen tüm tahliller normal Di bir sıkıntı yoktu. Tiroidim sınırda onun ıcın ılac baslayabılır gdincce mutlaka ister tiroid tahıllı tekrarı. O tiroid ilacıda bulantımı ikiye katlıyor.İnşallah canım ne zor bu işler belirti olsa zorlaniriz olmasa bisey mi oldu deriz, Allah kalbimize ferahlık versin bebislerimize bisey olmasın inşallah
Sende toparlanirsan doktora git muhakkak kan testi yaptirmissindir dimi bi vitamin eksikliği falan çıktı mı? Bu kadar istifra halsizlikde yapar gücsüz kalırsın en azından doktor başka ilaç verir
Evet canim oğlumda da öyle olmuştu şükür sanırım bu gebeligimde de aynisi olacak sağlık olsun yeter kiMaşallah canm saglıkla ilerlesin
İlk haftalarda öyle olabılıyor zaman gectıkçe sat tarihini yakalıyor usg goruntu su de merak etme.Oglumda oyle olmustu benm
Amin canim hepimiz sağlıkla kucaklayalim bebislerimizi❤ evet 21.gunu yumurtlama oldu ondan dolayı da bir hafta geç geliyordu canimHayırlı olsun canım benim Benimde kese 5+4te gözüktü zaten o zaman bebis gözükmez daha yolk kesesi gözükür ki. Şimdi maşallah göstermiş kendini, Allah kucağına da almak nasip etsin
Sen geç döllenme ihtimalinden bahsediyordun o yüzden geriden geliyor olabilir, ama çoğu yakalıyor gününü için rahat olsun
Evet canim kendi doktoruma gidince Sat i netleştiririz muhtemelen yeni Sat ayarlicak banaCanım bı kaç gün değişebilir.onemli olan aylık takipte ne kadar geride kalıyor.kac gün geri gözüküyor
Insallah canim en son ikiz olduğunu öğrenmişti ama birinin kalp atisi yok demişti diğer bebisi onunladr insallahBende şimdi gördüm canım insallah kötü bisey yoktur
Sata göre hesapla bebeğin yetişecek ilerleyen zamanlarda. Benimde geriydi yakaladı 10 haftadan sonra hatta ona geçmeye başladıKizlar bugün gittim sonunda kalp atışını duydum 25 ocakta 5+3 çıkmıştı kese vardı bebek yoktu şimdi bebek de var kalp atışını da duydum ama usg de 7+0 çıktı belki doktora göre fark ediyordur neye göre hesaplicam anlam veremedim hersey yolunda çok şükür