2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kizlar bir sorum var. Bugün biraz kendimi yordum ev işi yaptım ayakta kaldım uzun süre şimdi sağ kalçam kalçamın üst kısmına doğru agriyor ama belim değil normal mi tedirgin oldum. Kalkarken zorlanıyorum biraz :KK43:

Benimde kanamam oldu aksam . Doktor progestan almami soyledi eşim almaya gitti simdi doktor alttan kullan dedi ama kiz nasil kullaniliyor o 😁
Çok geçmiş olsun, haftasonu bana da aynısı oldu. Doktor görmek istedi mi peki? Muayeneye için çağırdı mı? Yoksa randevu gününüzde mi gideceksiniz?

Çok geçmiş olsun, haftasonu bana da aynısı oldu. Doktor görmek istedi mi peki? Muayeneye için çağırdı mı? Yoksa randevu gününüzde mi gideceksiniz?
Tesekkur ederim sagolun . Evet aradi doktor once ped koyun dedi yarim saat sonra bi kontrol edelim dedi kanama varmi yokmu diye . Sonra yarim saat sonra aradi beni isterseniz simdi hastaneye gecelim bakalim dedi ben uzak oldugum icin yarin gelirim dedim o zaman ben size ilacin ismini yazayim simdi alin kullanin yarin da recetesini yazarim dedi .

Benimde kanamam oldu aksam . Doktor progestan almami soyledi eşim almaya gitti simdi doktor alttan kullan dedi ama kiz nasil kullaniliyor o 😁
Ben daha almadim canim yarin alcam esim yok yakinlarda nobetci eczanede yok gidemedim.Yarin ogrencem nasil kullanilcani 😃Ay bu kanamalar lekelenmeler ne zaman bitecek ya hep diken üstündeyim icerde bisey görünmüyor ama tedirgin oluyo gene insan.

Ben özellikle koku hassasiyetine karşı ağlıyorum, kraker bile yumurta kokar oldu mesela.. Durdurmaya değil de akışta kalmaya çalışıyorum, sonuçta o duygu da benim, sonra bunun hormonlardan kaynaklandığı bilincini hatırlayıp, başımın ağrımasindan korkup ağlamayı kesiyorum😂
Son 3-4 gündür bendede akşamları hep bir baş ağrısı var yaa midem iyi bu seferde başım ağrıyor

Ben daha almadim canim yarin alcam esim yok yakinlarda nobetci eczanede yok gidemedim.Yarin ogrencem nasil kullanilcani 😃Ay bu kanamalar lekelenmeler ne zaman bitecek ya hep diken üstündeyim icerde bisey görünmüyor ama tedirgin oluyo gene insan.
Evet ya valla ne zaman bitcek bende merak ediyorum wc ye gitmeye korkar oldum . Sildiğim zaman geliyor yani doktorum ped tak dedi ama onlada duramiyorum 😂😂 eşim alip geldi korka korka attim valla kolaymis 2 saat olcak kalkmadim hala . Yarin da doktor cagirdi iğne vurmasi gerekiyormuş bizim kan uyusmazligimiz var eşimle . Bi kac test yapmisti simdi yarin igne icin cagirdi bakalim kanamayi birazda ona bagladi doktorum

Sagolasin canım Allah razı olsun. Aynen bulantida hiç içilmiyor ishal olunca ben bulantim da aşırı fazlaydı özellikle sabahları ama 2 gündür bütün belirtilerim kesildi, bi korkmuyor değilim
Sen 5. Haftanda misin canım
Belirtiler azalması demek bişiy olmuş demek değil bence anormal bi kanama ya da ağrı yoksa içini rahat tut canım. Benim yarın 5 bitti yarın tam 6 haftalığız inş🤗

Belirtiler azalması demek bişiy olmuş demek değil bence anormal bi kanama ya da ağrı yoksa içini rahat tut canım. Benim yarın 5 bitti yarın tam 6 haftalığız inş🤗
Maşallah aramızda 2 gün ya da 3 gün var o zaman benimde yarın 6+2 😍
İnsan bi düşünüyor yine de doguruncaya kadar rahatlayamıcaz sanırım 😅 bugün resmen ay bi doğursaydim dedim süreç o kadar uzun geldi ki 😅😅

Maşallah aramızda 2 gün ya da 3 gün var o zaman benimde yarın 6+2 😍
İnsan bi düşünüyor yine de doguruncaya kadar rahatlayamıcaz sanırım 😅 bugün resmen ay bi doğursaydim dedim süreç o kadar uzun geldi ki 😅😅
Evet 2 gün var☺️ Bende öyle hele şu randevü günü gelmek bilmiyor valla sanki kendimizi eşimle 5 hafta değilde 5 aydır bekliyor gibi hissediyoruz valla😌😌 inş sağlıklıdır da hevesimiz boşa gitmez ondan çok korkuyoruz çok fazla hayal kuruyoruz heveslendik biberon bile baktık yani Allahım boşa çıkarmasın umutlarımızı🤲🤲🤲😌😌😌

Evet ya valla ne zaman bitcek bende merak ediyorum wc ye gitmeye korkar oldum . Sildiğim zaman geliyor yani doktorum ped tak dedi ama onlada duramiyorum 😂😂 eşim alip geldi korka korka attim valla kolaymis 2 saat olcak kalkmadim hala . Yarin da doktor cagirdi iğne vurmasi gerekiyormuş bizim kan uyusmazligimiz var eşimle . Bi kac test yapmisti simdi yarin igne icin cagirdi bakalim kanamayi birazda ona bagladi doktorum
Rabbım korusun bebişlerimizi şu süreci de hayırlısıyla atlatsak

Evet 2 gün var☺️ Bende öyle hele şu randevü günü gelmek bilmiyor valla sanki kendimizi eşimle 5 hafta değilde 5 aydır bekliyor gibi hissediyoruz valla😌😌 inş sağlıklıdır da hevesimiz boşa gitmez ondan çok korkuyoruz çok fazla hayal kuruyoruz heveslendik biberon bile baktık yani Allahım boşa çıkarmasın umutlarımızı🤲🤲🤲😌😌😌
Bizde aynıyız ki daha dün emzik bakıyorduk 😍 bi kalp atışını duysak rahatlicakmisiz gibi geliyor bize, önce keseyi göreyim diyordum yetmedi, şimdi de kalp atışını duyayım diyorum. Biraz ilerlersek ayda bir gidicez o zaman hiç dayanamayız herhalde 😅
Ben birde üst üste çok hasta oldum bi bağırsak enfeksiyonu 8 9 gün o mahvetti zaten, üstüne bi sıcak bi soğuğa girdim çok yürüdüm akşamına kulaklarım burunlarım tıkandı hemen 2 gündür de böyleyim. 🤦🏻‍♀️ o yüzden de çok endişeleniyorum aslında bisey olacak diye. İnşallah sağ salim atlatırız bu dönemleri de kucağımıza almak nasip olur 😍😍🤲

Ah kıyamam ya böyle durumlarda ne yapılıyor hiç bilmiyorum keseleri ayrı mı? İnşallah bebisin sağlıklı bi şekilde ilerler inşallah 🤲🤲
Acildeki doktor bisey dedi mi peki?
Keseleri ayriymis birinin kalbini duydum sukurler olsun sadece endisem onun icin 🥲
Insallah cok tesekkur ederim acildeki doktor cok detay vermedi maalesef yarin kendi doktorumla rdvum var insallah o iyidir
Sadece yat kalkma dedi riskli bir gebelik oldugu icin 🥲
Yaa 😭 üzüldüm canım insallah digeri seninledir🤲, bende dün 7+5 de ikiz olduklarını öğrendim malesef biri 6+6 da kalmış 😔 varlığıyla kalbinin durdugunu öğrenmem bir oldu😔 Allah digerlerini bize bağışlasın 🤲
Sok ustune sok oluyor demi canim degisik 🥲 aynisini yasamisiz peki seninde bellin cok agriyormu artik digeri icin korkar oldum
Canım üzülme inşallah diğer bebeğine Rabbim sağlık sıhhat versin. Kalbi duran kese zamanla kendine kendine kayboluyormuş diğeri sağlıklı bi şekilde ilerliyomus inşallah.
Insallah dedigin gibi olur canim cok tesekkur ederim rabbim kalanin minik kalbinin hep atmasini nasip eder insallah 🥲💜

Tesekkur ederim sagolun . Evet aradi doktor once ped koyun dedi yarim saat sonra bi kontrol edelim dedi kanama varmi yokmu diye . Sonra yarim saat sonra aradi beni isterseniz simdi hastaneye gecelim bakalim dedi ben uzak oldugum icin yarin gelirim dedim o zaman ben size ilacin ismini yazayim simdi alin kullanin yarin da recetesini yazarim dedi .
Şahane bir doktormuş.🙏🏻 Benimki kanaman ağırlaşırsa haberleşiriz dedi, gel göreyim falan da demedi pazartesi için bile. Ondan sormak istedim. Hepsi mi bu kadar rahat, benimkine mi özel bir durum diye.

Yarın sorduğumda yok gerek yok gelme derse , değiştireceğim doktoru . Daha 15 gün var randevuma. ( Muayenesinden bir gün sonra oldu kanamam çünkü )
Yani böyle kurbanlık koyun muamelesi en son isteyeceğim şey. 🥺

X