2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kacıncı haftaya kadar kullanılıyor folik asit acaba bnm bitti 4 gün oluyor doktora sordum smdi tekrar kullanacakmıyım diye
Canım hemen tedarik etmelisin folik asit kullanımı çok önemli bir şey bebeğin beynindeki gelişimler için. Doktorum sıkı sıkı tembihledi ben alarm kuruyorum telefona unutmayayım diye resmen

Bence de çok berbat çok açım ama hiçbir şey yemek istemiyorum çünkü her şey çok kötü kokuyor ya off
dua ediyorum inşallah 3. Aydan sonra azalır yoksa bebişim beslenemicek diye korkuyorum
Yok onlar rezervlerden alıyor gıdayı. Ama dengeli beslenmek önemli tabii.
Ben bir de corona oldum 1 haftadır sürünüyorum . Midem berbat durumda .
Gebeliğin ilk haftalarına denk gelmesi çok kötü oldu.

Kilo dan kaynaklı olabilir mi bu acaba sonuçta karnımda biraz yağ tabakası var o duymamızi engelliyor olabilir mi kafamda deli sorular 83 kiloyum bu arada kilo keseyi görmeyi falanda zorlastiriyormus ya
Benim de kilom var birde rahmim ters. 80e yaklasmisimdir belki bende boy 168 170 civarı. 5+4te rahim ters diye vajinal ultrasonla gözüktü kese içinde de yolk kesesi vardı, sordum oluşmaya başlamış biseyler dedi. Bebekten bahsediyor,zaten eğer yolk kesesi varsa boş gebelik olmuyor diye biliyorum. 6+4te kalp atışı için gel dedi bana, bende hatta bi kaç gün geç gitsem de garanti olsun diye düşünüyordum o yüzden hiç canınızı sıkmayın

Yok onlar rezervlerden alıyor gıdayı. Ama dengeli beslenmek önemli tabii.
Ben bir de corona oldum 1 haftadır sürünüyorum . Midem berbat durumda .
Gebeliğin ilk haftalarına denk gelmesi çok kötü oldu.
Oyy çok geçmiş olsun en kısa zamanda geçer rahatlarız inşallah

Allah büyük inşallah herşey güzel ilerler hepimiz için

Kilo dan kaynaklı olabilir mi bu acaba sonuçta karnımda biraz yağ tabakası var o duymamızi engelliyor olabilir mi kafamda deli sorular 83 kiloyum bu arada kilo keseyi görmeyi falanda zorlastiriyormus ya
Benimde boyum 168 ve 84 kiloyum. Bence keseyi görmeyi engelleyecek bir kilonuz yok. Ben geçen hafta, 7 haftalıkken gittiğimizde kalp sesini de duyduk. İnşallah sizde duyarsınız bebişinizin kalbini

Benimde boyum 168 ve 84 kiloyum. Bence keseyi görmeyi engelleyecek bir kilonuz yok. Ben geçen hafta, 7 haftalıkken gittiğimizde kalp sesini de duyduk. İnşallah sizde duyarsınız bebişinizin kalbini
Keseyi şükür gordum ama kalp atışı oluşmamış bugün sata göre 7 haftalık ama doktor 6 haftalık dedi Perşembe gel %90 duyarız dedi inşallah kötü konuşmadı ama kesen çok güzel herşey güzel dedi ama ben yine rahat değilim benim boyumda 1.68 boydan kurtariyoruz biraz ,

Kanamadan dolayı bugün yinede bi gideyim doktora görüneyim dedim. Özel hastaneye gittm gelişmemiş haftasına göre çok minik bu dedi. Kanamayla alakalı bir şey söyleyemem dedi. Doktoru beğenmedim sonra devlete gittim devlette alttan baktılar keseyi ölçtü vs 9.6mm dedi hani korkulcak bir durum yok dedi ama daha çok minik bebek bile gözükmüyor daha dedi. Sat tarihime göre 6hafta bitti bugün. Normal bi durum mu bilemedim

Kanama için progestan vermediler mi? Geç döllenme olmuş olabilir mi?

Kizlar iyi akşamlar bisey sorcam akşamdan beri kahverengi lekelenme oluyor önce peçeteye geliyordu bugün çamaşırımda gördüm acile gideceğim de kadın doğumdan oluyor mu nöbetçi doktor

Kizlar iyi akşamlar bisey sorcam akşamdan beri kahverengi lekelenme oluyor önce peçeteye geliyordu bugün çamaşırımda gördüm acile gideceğim de kadın doğumdan oluyor mu nöbetçi doktor
Gittiğiniz kurumda kadın doğum yatan hasta servisi var ise mutlaka bir nöbetçi doktor oluyor diye biliyorum. Gerekli durumda onu acile çağırırlar, ya da sizi doktorun servisine yönlendirirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…