2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar bu tutunma kanaması yaşayanlar kaç gün yaşadı. Benim 3-4 gündür kanamam var sabahları oluyor özellikle acaba doktora gitmelimiyim
İlk gebeligimde ilk doktorum şarıl şarıl olmadıgı sürece sorun yok demişti.sonra acile gtmiştm rahatsızlanıp baska doktorda kanamanın hertürlüsü dikkate alnmalıdır dedi.doktorunla iletişim kurabliyorsan bnce genede sor sen aklında kalacagına

Bnde kese görmeye gittigimde geriden söylemişti ama bebegi gördügümde o açık tamamlanmıstı bn 7+1de bebişide gördüm pıt pıtıda duydumbozma moralini senin bebiş nazlı olcak sanırım

Aynen maalesef bende ayniyim ucuncu gebeligim bulantilar ilacla azaliyor ama koku hassasiyeti ve bu yuzden yiyememe sorunu hemen duzelmiyor

9.hftada yani bu carsamba duyduk

Kızlar bu tutunma kanaması yaşayanlar kaç gün yaşadı. Benim 3-4 gündür kanamam var sabahları oluyor özellikle acaba doktora gitmelimiyim
Hayatimda ilk kez yasadim yerlesme kanamasini ve bikac damla geldi adet günümden 3gun onceydi sonra iki gun lekelenme yasadim baskada bisey olmadi tabi ben gebe oldugumu bilmiyodum hicbsy kullanmadm o yuzden

Ne kadar sürdü ne zaman geçti peki öncekilerde? Çok zor ya meyve kötü kokar mı çöp gibi kokuyo mandalina portakal bile
Herkesinki bir degil tabi ama bacim ben ne yalan soyleyim 7aya kadar surdu hatta 9ay boyunca tavuk et tarzi bsy hic yiyemedim ..bundada bulanti azaldi ama esimle ogluma maskeyle yemek yapiyorum ben makarna haslayip yiyorum

Selam canım, kan verdim çıktım şimdi. 4 bin tl ödedik.

Ben de seninle aynıyım canım dün gittim doktora adet tarihine göre 6+5 teyim doktor kesen güzel ama kalp atışı için erken haftaya gel dedi senin kesenin içinde de gölge var benimki de öyle bak bende haftaya cuma gidicem ben de senin gibi biraz modum düştü ama inşallah duyarız haftaya biz de

Eklentiler

• 5C6D8936-1ACE-4171-8397-AE093E2AD65E.jpeg
    169,8 KB · Görüntüleme: 67
Genelde bu haftalarda duyuluyor ya duymayı beklemiştim sanırım ondan bozdum moralimi herkes 6. Haftada duyuyor maşallah benim ki çok nazlı

Bnde kese görmeye gittigimde geriden söylemişti ama bebegi gördügümde o açık tamamlanmıstı bn 7+1de bebişide gördüm pıt pıtıda duydumbozma moralini senin bebiş nazlı olcak sanırım
İnşallah bende sıkıntısız duyarım ya hemde ne nazlı olacak uğraştırıyor bizi sağlıkla gelsinde biz herşeye razıyız

İnşallah duyarız canım sıkıntısız bı şekilde ya daha zamanımız var ama hemen duysak iyidiii

6+2 de duymuştm ben icinde bebekte vardı kesenın. 6+5 oldugundan emin misin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…