Geçmiş olsun inşallah bir sorun yokturKizlar ben acildeyim
Belim cok agridigi icin geldim
Kanamam yok ama
Agri beni korkuttu umarim birsey yoktur
İlk gebeligimde ilk doktorum şarıl şarıl olmadıgı sürece sorun yok demişti.sonra acile gtmiştm rahatsızlanıp baska doktorda kanamanın hertürlüsü dikkate alnmalıdır dedi.doktorunla iletişim kurabliyorsan bnce genede sor sen aklında kalacagınaKızlar bu tutunma kanaması yaşayanlar kaç gün yaşadı. Benim 3-4 gündür kanamam var sabahları oluyor özellikle acaba doktora gitmelimiyim
Rengi nasıl acaba.bnde hiç tutunma kanaması olmadıKızlar bu tutunma kanaması yaşayanlar kaç gün yaşadı. Benim 3-4 gündür kanamam var sabahları oluyor özellikle acaba doktora gitmelimiyim
Bnde kese görmeye gittigimde geriden söylemişti ama bebegi gördügümde o açık tamamlanmıstı bn 7+1de bebişide gördüm pıt pıtıda duydumMerhaba kizlar bugün doktora gittim kesen çok güzel dedi herşey yolunda dedi ama kalp atışı daha oluşmamış dedi burdan okuduklarımı sordum hep yolk kesesi varmı falan dedim var var herşey yolunda görünüyor merak etme dedi internetten okuyup okuyup bana gelme dedi7. Hafta olması lazım bugün doktor 6 haftalık persembe gel %90 duyarız kalp atışını dedi bugün duysaudim iyiydi sanki kağıtta 6+5 yazıyor kaç haftalik duydunuz kizlar moralim
bozuk biraz
Aynen maalesef bende ayniyim ucuncu gebeligim bulantilar ilacla azaliyor ama koku hassasiyeti ve bu yuzden yiyememe sorunu hemen duzelmiyorBir de şey soracağım sizlere bulantılarımı prilam biraz hafifletti ama bu hayali kokular beni çıldırtacak,yediğim her meyve sebze , normal yemekler; leblebi kraker , yatak yorgan allahım her şey aynı çok kötü kokuyorbu kokular da mı 3.4 aya kadar sürüyor tecrübeli anneler yaşayan oldu mu?
9.hftada yani bu carsamba duydukMerhaba kizlar bugün doktora gittim kesen çok güzel dedi herşey yolunda dedi ama kalp atışı daha oluşmamış dedi burdan okuduklarımı sordum hep yolk kesesi varmı falan dedim var var herşey yolunda görünüyor merak etme dedi internetten okuyup okuyup bana gelme dedi7. Hafta olması lazım bugün doktor 6 haftalık persembe gel %90 duyarız kalp atışını dedi bugün duysaudim iyiydi sanki kağıtta 6+5 yazıyor kaç haftalik duydunuz kizlar moralim
bozuk biraz
Ne kadar sürdü ne zaman geçti peki öncekilerde? Çok zor ya meyve kötü kokar mı çöp gibi kokuyo mandalina portakal bileAynen maalesef bende ayniyim ucuncu gebeligim bulantilar ilacla azaliyor ama koku hassasiyeti ve bu yuzden yiyememe sorunu hemen duzelmiyor
Hayatimda ilk kez yasadim yerlesme kanamasini ve bikac damla geldi adet günümden 3gun onceydi sonra iki gun lekelenme yasadim baskada bisey olmadi tabi ben gebe oldugumu bilmiyodum hicbsy kullanmadm o yuzdenKızlar bu tutunma kanaması yaşayanlar kaç gün yaşadı. Benim 3-4 gündür kanamam var sabahları oluyor özellikle acaba doktora gitmelimiyim
Herkesinki bir degil tabi ama bacim ben ne yalan soyleyim 7aya kadar surdu hatta 9ay boyunca tavuk et tarzi bsy hic yiyemedim ..bundada bulanti azaldi ama esimle ogluma maskeyle yemek yapiyorum ben makarna haslayip yiyorumNe kadar sürdü ne zaman geçti peki öncekilerde? Çok zor ya meyve kötü kokar mı çöp gibi kokuyo mandalina portakal bile
Selam canım, kan verdim çıktım şimdi. 4 bin tl ödedik.Türkiye de söylemiyorlarmış , cinsiyet istediği gibi değilse aldırmak ister diye.
Ben o zaman yurtdışında yaptırdığım için , hak olarak görüyorlar. Bir işaret kutusu vardı, öğrenmek istiyor musunuz diye. İsme hazırlanmış özel bir zarf numune için. Ben evet olarak seçmiştim.
Ama ısrar edersen. Belki eklenir, çünkü ekstra bir ücret değil.
Bir de şöyle bir şey var, annenin kanında dolaşmaya devam edermiş çocuğun kanı yıllarca doğumdan sonra da ve daha önce erkek çocuk varsa annede , kız bile olsa , Y yakalarmış test ve erkek çıkabilirmiş. Yanlış çıkma sebeplerinden biri.
Ben de seninle aynıyım canım dün gittim doktora adet tarihine göre 6+5 teyim doktor kesen güzel ama kalp atışı için erken haftaya gel dedi senin kesenin içinde de gölge var benimki de öyle bakMerhaba kizlar bugün doktora gittim kesen çok güzel dedi herşey yolunda dedi ama kalp atışı daha oluşmamış dedi burdan okuduklarımı sordum hep yolk kesesi varmı falan dedim var var herşey yolunda görünüyor merak etme dedi internetten okuyup okuyup bana gelme dedi7. Hafta olması lazım bugün doktor 6 haftalık persembe gel %90 duyarız kalp atışını dedi bugün duysaudim iyiydi sanki kağıtta 6+5 yazıyor kaç haftalik duydunuz kizlar moralim
bozuk biraz
Banada öyle geldi inşallah herşey yolundadirİçeride bi gölge var gibi sanki canım
Genelde bu haftalarda duyuluyor ya duymayı beklemiştim sanırım ondan bozdum moralimi herkes 6. Haftada duyuyor maşallah benim ki çok nazlıDoktor herşey yolunsa demiş işte canım nedem moralin bozuk ama çünkü genelde böyle oluyo zaten önce kese sonra kalp atışı. Düşünme sen bak perşembe gel demiş 10 gün 15 gün sonra dememiş. Hayırlı sağlıklı bi bebiş olsun inşallah. Bende duymadım kap atışı sadece hareket ediyor bak kalbi dedi gordun mu dedi gordum dedim halbuki göremedim de takmadım ama kafama doktor iyi dedikten sonra.
İnşallah bende sıkıntısız duyarım ya hemde ne nazlı olacak uğraştırıyor bizi sağlıkla gelsinde biz herşeye razıyızBnde kese görmeye gittigimde geriden söylemişti ama bebegi gördügümde o açık tamamlanmıstı bn 7+1de bebişide gördüm pıt pıtıda duydumbozma moralini senin bebiş nazlı olcak sanırım
İnşallah duyarız canım sıkıntısız bı şekilde ya daha zamanımız var ama hemen duysak iyidiiiBen de seninle aynıyım canım dün gittim doktora adet tarihine göre 6+5 teyim doktor kesen güzel ama kalp atışı için erken haftaya gel dedi senin kesenin içinde de gölge var benimki de öyle bakbende haftaya cuma gidicem ben de senin gibi biraz modum düştü ama inşallah duyarız haftaya biz de
Bilerek mi geç gittiniz acaba benim kuzenimde 9. Haftada duydum dedi ama doktor onu keseyi gördükten 3 hafta sonra çağırmış ozaman duymuş sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz9.hftada yani bu carsamba duyduk
Hayırlı olsun canım , güzel haberler tez zamandaSelam canım, kan verdim çıktım şimdi. 4 bin tl ödedik.
6+2 de duymuştm ben icinde bebekte vardı kesenın. 6+5 oldugundan emin misin canım?Merhaba kizlar bugün doktora gittim kesen çok güzel dedi herşey yolunda dedi ama kalp atışı daha oluşmamış dedi burdan okuduklarımı sordum hep yolk kesesi varmı falan dedim var var herşey yolunda görünüyor merak etme dedi internetten okuyup okuyup bana gelme dedi7. Hafta olması lazım bugün doktor 6 haftalık persembe gel %90 duyarız kalp atışını dedi bugün duysaudim iyiydi sanki kağıtta 6+5 yazıyor kaç haftalik duydunuz kizlar moralim
bozuk biraz
Doktor 6 haftalık dedi ama bilmiyorum herkesin farklı oluyo demekki ya da biseyler ters gidiyor bilmiyorum hakkımızda hayırlısı yolk kesesi var dedi ama6+2 de duymuştm ben icinde bebekte vardı kesenın. 6+5 oldugundan emin misin canım?