2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ben zaten tüp bebek ile hamike kaldım o yüzden progestanı zaten kullanıyordum. Kullandığm halde kanama geldi
O doktorla görüştünüz mü peki bisey diyor mu ? Kese çevresinde bazen kanama falan gözükebiliyor öyle bisey var mı? Fitili attiktan sonra 1 saat uzanın mutlaka inşallah kesilir🙏

Bilerek mi geç gittiniz acaba benim kuzenimde 9. Haftada duydum dedi ama doktor onu keseyi gördükten 3 hafta sonra çağırmış ozaman duymuş sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz🤲🤲🥰
İnsallah hepimiz aminnn 😇 yo ben keseye gittim sonra 7.haftada gel dedi gittim klp atışı icin erken gorunmuyo dedi iki hafta sonra gel dedi bende bu carsamba gitmistm 9.haftaya denk geldi hamdolsun duyduk özel bu arada devlette degil

Kanamadan dolayı bugün yinede bi gideyim doktora görüneyim dedim. Özel hastaneye gittm gelişmemiş haftasına göre çok minik bu dedi. Kanamayla alakalı bir şey söyleyemem dedi. Doktoru beğenmedim sonra devlete gittim devlette alttan baktılar keseyi ölçtü vs 9.6mm dedi hani korkulcak bir durum yok dedi ama daha çok minik bebek bile gözükmüyor daha dedi. Sat tarihime göre 6hafta bitti bugün. Normal bi durum mu bilemedim
Endiselenmeyin sabredin dua edin belki gec dollenmedir ben 9mm keseyi 4haftalikken görmüştüm yani gec dollenme olabilir progestan kullanin dinlenin

İnsallah hepimiz aminnn 😇 yo ben keseye gittim sonra 7.haftada gel dedi gittim klp atışı icin erken gorunmuyo dedi iki hafta sonra gel dedi bende bu carsamba gitmistm 9.haftaya denk geldi hamdolsun duyduk özel bu arada devlette degil
Bende özele gidiyorumda benim doktorumda Perşembe tekrar çağırdı okuyunca biraz Umut doldum demek olabiliyormuş benimde geç döllenme oldu bence çünkü adetim 1 hafta geçtiğinde değerim 500 şu tahminimce kese olusali daha 5 gün falan oluyor biraz geç oluyor benim

Bende özele gidiyorumda benim doktorumda Perşembe tekrar çağırdı okuyunca biraz Umut doldum demek olabiliyormuş benimde geç döllenme oldu bence çünkü adetim 1 hafta geçtiğinde değerim 500 şu tahminimce kese olusali daha 5 gün falan oluyor biraz geç oluyor benim
Benimde adetim 1 hafta geçtiğinde 527 çıkmıştı ama benim geç döllenme değildi catlatma iğnesi kullandığımdan biliyorum. Ama sonradan güzel artış gösterdi toparlandı değerler sizinde öyle oldu sanırım ben duyuracağına inanıyorum sizin, streste bebeği etkiliyor 🙏

Benimde adetim 1 hafta geçtiğinde 527 çıkmıştı ama benim geç döllenme değildi catlatma iğnesi kullandığımdan biliyorum. Ama sonradan güzel artış gösterdi toparlandı değerler sizinde öyle oldu sanırım ben duyuracağına inanıyorum sizin, streste bebeği etkiliyor 🙏
Evet canım ikimizin aynı oldu inşallah sıkıntısız bı şekilde duyarız bizde sen ne zaman gideceksin duymaya

Evet canım ikimizin aynı oldu inşallah sıkıntısız bı şekilde duyarız bizde sen ne zaman gideceksin duymaya
Ben 5+4te gördüm canım keseyi 6mmdi bana 1 hafta sonra gel dedi. 6+4 oluyor çarşamba günü ama cuma veya cumartesi mi gitsem diyorum bende erken çünkü
Insallah sıkıntısız olur canım hepimizin

Ben 5+4te gördüm canım keseyi 6mmdi bana 1 hafta sonra gel dedi. 6+4 oluyor çarşamba günü ama cuma veya cumartesi mi gitsem diyorum bende erken çünkü
Insallah sıkıntısız olur canım hepimizin
İnşallah duyarsın canım belki duyulur doktor ne zaman dediyse ozaman git bence

İnşallah duyarsın canım belki duyulur doktor ne zaman dediyse ozaman git bence
Kese de çok küçüktü görünüşü canim ondan da bilemedim
Kagitta da düzgün çıkmamış ama ekrandan gördüm

Eklentiler

• 20220202_121345.jpg
    20220202_121345.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 73
Benimde bu zamana kadar çoktan kalp atışı duymam lazım internete göre ama istisnalar oluyor dmeekki biz biraz şanssıziz bence inşallah bı sıkıntı yoktur dua edelim bizde o pıt pıt ları duyalım inşallah 🥲🥲
Doktor sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum artık ultrasonda sağ altta kese boyutu yazıyormuş benimkinde 0.68cm yazıyor 5+4te yani. Miniklerimizde bi problem olmasın da insallah duyalım o kalp seslerini de 🙏🥲

Benimde bu zamana kadar çoktan kalp atışı duymam lazım internete göre ama istisnalar oluyor dmeekki biz biraz şanssıziz bence inşallah bı sıkıntı yoktur dua edelim bizde o pıt pıt ları duyalım inşallah 🥲🥲
Burda yazana göre normalmiş, senin kaç yazıyor kağıtta canım?

Maşallah seninkine baktım şimdi paylastigindan 6 hafta 5 günlük yazıyor, kese de 15mm çok iyi bence 😍

Eklentiler

• Screenshot_20220205-212723_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20220205-212723_Samsung Internet.jpg
    106,9 KB · Görüntüleme: 68
Valla sordum var var dedi bana internetten okuyup okuyup gelme dedi gecistirici soyl di gibime geldi ama var dedi sonuçta özellikle sordum ,😄😄
Var dediyse vardır o zaman canım, bende içinde biseyler var dedim yolk kesesi o dedi
Biseyler oluşmaya başlamış bakalim dedi
Güzel haberlerini bekliyorum canım inşallah bekleyen herkese duymak nasip olsun kalp atışları da 😍🤲

X