- 3 Kasım 2021
- 262
- 251
- 33
Daha önce hiç gitmediğim için emin olamadım gidiyorum şimdiHer hastanede acil doktor bulunuyor
O doktorla görüştünüz mü peki bisey diyor mu ? Kese çevresinde bazen kanama falan gözükebiliyor öyle bisey var mı? Fitili attiktan sonra 1 saat uzanın mutlaka inşallah kesilirBen zaten tüp bebek ile hamike kaldım o yüzden progestanı zaten kullanıyordum. Kullandığm halde kanama geldi
İnsallah hepimiz aminnnBilerek mi geç gittiniz acaba benim kuzenimde 9. Haftada duydum dedi ama doktor onu keseyi gördükten 3 hafta sonra çağırmış ozaman duymuş sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz
Endiselenmeyin sabredin dua edin belki gec dollenmedir ben 9mm keseyi 4haftalikken görmüştüm yani gec dollenme olabilir progestan kullanin dinleninKanamadan dolayı bugün yinede bi gideyim doktora görüneyim dedim. Özel hastaneye gittm gelişmemiş haftasına göre çok minik bu dedi. Kanamayla alakalı bir şey söyleyemem dedi. Doktoru beğenmedim sonra devlete gittim devlette alttan baktılar keseyi ölçtü vs 9.6mm dedi hani korkulcak bir durum yok dedi ama daha çok minik bebek bile gözükmüyor daha dedi. Sat tarihime göre 6hafta bitti bugün. Normal bi durum mu bilemedim
Bende özele gidiyorumda benim doktorumda Perşembe tekrar çağırdı okuyunca biraz Umut doldum demek olabiliyormuş benimde geç döllenme oldu bence çünkü adetim 1 hafta geçtiğinde değerim 500 şu tahminimce kese olusali daha 5 gün falan oluyor biraz geç oluyor benimİnsallah hepimiz aminnnyo ben keseye gittim sonra 7.haftada gel dedi gittim klp atışı icin erken gorunmuyo dedi iki hafta sonra gel dedi bende bu carsamba gitmistm 9.haftaya denk geldi hamdolsun duyduk özel bu arada devlette degil
Benimde adetim 1 hafta geçtiğinde 527 çıkmıştı ama benim geç döllenme değildi catlatma iğnesi kullandığımdan biliyorum. Ama sonradan güzel artış gösterdi toparlandı değerler sizinde öyle oldu sanırım ben duyuracağına inanıyorum sizin, streste bebeği etkiliyorBende özele gidiyorumda benim doktorumda Perşembe tekrar çağırdı okuyunca biraz Umut doldum demek olabiliyormuş benimde geç döllenme oldu bence çünkü adetim 1 hafta geçtiğinde değerim 500 şu tahminimce kese olusali daha 5 gün falan oluyor biraz geç oluyor benim
Evet canım ikimizin aynı oldu inşallah sıkıntısız bı şekilde duyarız bizde sen ne zaman gideceksin duymayaBenimde adetim 1 hafta geçtiğinde 527 çıkmıştı ama benim geç döllenme değildi catlatma iğnesi kullandığımdan biliyorum. Ama sonradan güzel artış gösterdi toparlandı değerler sizinde öyle oldu sanırım ben duyuracağına inanıyorum sizin, streste bebeği etkiliyor
Ben 5+4te gördüm canım keseyi 6mmdi bana 1 hafta sonra gel dedi. 6+4 oluyor çarşamba günü ama cuma veya cumartesi mi gitsem diyorum bende erken çünküEvet canım ikimizin aynı oldu inşallah sıkıntısız bı şekilde duyarız bizde sen ne zaman gideceksin duymaya
İnşallah duyarsın canım belki duyulur doktor ne zaman dediyse ozaman git benceBen 5+4te gördüm canım keseyi 6mmdi bana 1 hafta sonra gel dedi. 6+4 oluyor çarşamba günü ama cuma veya cumartesi mi gitsem diyorum bende erken çünkü
Insallah sıkıntısız olur canım hepimizin
Kese de çok küçüktü görünüşü canim ondan da bilemedimİnşallah duyarsın canım belki duyulur doktor ne zaman dediyse ozaman git bence
İnternete bakınca da haftasına göre kese küçük yazıyor benimkindeİnşallah duyarsın canım belki duyulur doktor ne zaman dediyse ozaman git bence
Benimde bu zamana kadar çoktan kalp atışı duymam lazım internete göre ama istisnalar oluyor dmeekki biz biraz şanssıziz bence inşallah bı sıkıntı yoktur dua edelim bizde o pıt pıt ları duyalım inşallahİnternete bakınca da haftasına göre kese küçük yazıyor benimkinde
Doktor sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum artık ultrasonda sağ altta kese boyutu yazıyormuş benimkinde 0.68cm yazıyor 5+4te yani. Miniklerimizde bi problem olmasın da insallah duyalım o kalp seslerini deBenimde bu zamana kadar çoktan kalp atışı duymam lazım internete göre ama istisnalar oluyor dmeekki biz biraz şanssıziz bence inşallah bı sıkıntı yoktur dua edelim bizde o pıt pıt ları duyalım inşallah
Burda yazana göre normalmiş, senin kaç yazıyor kağıtta canım?Benimde bu zamana kadar çoktan kalp atışı duymam lazım internete göre ama istisnalar oluyor dmeekki biz biraz şanssıziz bence inşallah bı sıkıntı yoktur dua edelim bizde o pıt pıt ları duyalım inşallah
Benim 15.12 yani 1 buçuk santim yazıyor canımBurda yazana göre normalmiş, senin kaç yazıyor kağıtta canım?
Gördüm canım şimdi paylastigindan günü de 6 hafta 5 gün yazıyor senin sata göre 1 2 gün geri de o da hiç önemli değil 1 2 hafta geride olanlar toparlanıyor çok iyiymiş seninBenim 15.12 yani 1 buçuk santim yazıyor canım
Evet sadece iki gün var inşallah bebiste oluşur kalp atışında duyarimda rahatlarim Allah büyükGördüm canım şimdi paylastigindan günü de 6 hafta 5 gün yazıyor senin sata göre 1 2 gün geri de o da hiç önemli değil 1 2 hafta geride olanlar toparlanıyor çok iyiymiş senin
Yolk kesesi var dediyse bebiste vardır canım hiç endişelenme Allahin izniyle perşembe günü duyarsin insallahhEvet sadece iki gün var inşallah bebiste oluşur kalp atışında duyarimda rahatlarim Allah büyük
Valla sordum var var dedi bana internetten okuyup okuyup gelme dedi gecistirici soyl di gibime geldi ama var dedi sonuçta özellikle sordum ,Yolk kesesi var dediyse bebiste vardır canım hiç endişelenme Allahin izniyle perşembe günü duyarsin insallahh
Var dediyse vardır o zaman canım, bende içinde biseyler var dedim yolk kesesi o dediValla sordum var var dedi bana internetten okuyup okuyup gelme dedi gecistirici soyl di gibime geldi ama var dedi sonuçta özellikle sordum ,