Hayır arkadaşım hiç birşey ters gitmiyor lütfen herkesin farklı zamanda atabilir arkadaşın 6+2 de attı diye bizimki de mi o zaman atıcak lütfen moral bozmak yok herkesin söylediğini kafaya takma dua edip bekleyelimDoktor 6 haftalık dedi ama bilmiyorum herkesin farklı oluyo demekki ya da biseyler ters gidiyor bilmiyorum hakkımızda hayırlısı yolk kesesi var dedi ama
Öyle tabi Allah nasip ettiyse ki hiç umudum yokken hamile kaldım eğer nasibimde varsa sağlıkla kavusurumda inşallah bol bol dua ediyorum Çaresizlik ve bu bekleyişler çok zor inşallah bizde duyarızHayır arkadaşım hiç birşey ters gitmiyor lütfen herkesin farklı zamanda atabilir arkadaşın 6+2 de attı diye bizimki de mi o zaman atıcak lütfen moral bozmak yok herkesin söylediğini kafaya takma dua edip bekleyelim
Ben imom omega kullanıyorumKızlar siz folik asit olarak ne kullanıyorsunuz
Yok canım kötü düsünme hemen. İnsallah duyarsın bidahaki gidisinde kalp atısını her şey güzel gitsinDoktor 6 haftalık dedi ama bilmiyorum herkesin farklı oluyo demekki ya da biseyler ters gidiyor bilmiyorum hakkımızda hayırlısı yolk kesesi var dedi ama
İnşallah tesekkur ederimYok canım kötü düsünme hemen. İnsallah duyarsın bidahaki gidisinde kalp atısını her şey güzel gitsin
Felix fol kullanıyorım bndeKızlar siz folik asit olarak ne kullanıyorsunuz
Folidays kullanıyorumKızlar siz folik asit olarak ne kullanıyorsunuz
Koku durumu berbat bir şey. Eşim beyaz sabun kolonyası sıkıyor bazen odasına . Ondan bile tiksinti geldi .Ne kadar sürdü ne zaman geçti peki öncekilerde? Çok zor ya meyve kötü kokar mı çöp gibi kokuyo mandalina portakal bile
8. Haftaya kadar normal sayılıyor duyulmaması diye biliyorumDoktor 6 haftalık dedi ama bilmiyorum herkesin farklı oluyo demekki ya da biseyler ters gidiyor bilmiyorum hakkımızda hayırlısı yolk kesesi var dedi ama
Ben B12 New life ve diofol kullanıyorum canımKızlar siz folik asit olarak ne kullanıyorsunuz
Folidays kullanıyorum doktorlar hangi markayla anlasiyorsa onu veriyorlar geneldeKızlar siz folik asit olarak ne kullanıyorsunuz
Kacıncı haftaya kadar kullanılıyor folik asit acabaFolidays kullanıyorum doktorlar hangi markayla anlasiyorsa onu veriyorlar genelde
Galiba 2. 3. Aya kadar kullanılıyor benimde az kaldı doktora sormayi unuttum ama en geç 3 olması lazım galibaKacıncı haftaya kadar kullanılıyor folik asit acababnm bitti 4 gün oluyor doktora sordum smdi tekrar kullanacakmıyım diye
Bilmiyodum burda yazılınca takıldı aklıma 4 5 gün ara verdim bi sorun olmaz sanırımGaliba 2. 3. Aya kadar kullanılıyor benimde az kaldı doktora sormayi unuttum ama en geç 3 olması lazım galiba
İlk 3 ay diye biliyorumKacıncı haftaya kadar kullanılıyor folik asit acababnm bitti 4 gün oluyor doktora sordum smdi tekrar kullanacakmıyım diye
Eğer önceden itibaren kullanıyorsanız bi sorun olacağını pek düşünmüyorum siz eczaneden alabilirsiniz hemen doktor da devam edin der büyük ihtimalBilmiyodum burda yazılınca takıldı aklıma 4 5 gün ara verdim bi sorun olmaz sanırım
Bence de çok berbat çok açım ama hiçbir şey yemek istemiyorum çünkü her şey çok kötü kokuyor ya offKoku durumu berbat bir şey. Eşim beyaz sabun kolonyası sıkıyor bazen odasına . Ondan bile tiksinti geldi .
Sürekli uyku hali yorgunluk ve açlık var .
Kesemi görmeden vermişti doktor 8.haftaya kadar kullandımEğer önceden itibaren kullanıyorsanız bi sorun olacağını pek düşünmüyorum siz eczaneden alabilirsiniz hemen doktor da devam edin der büyük ihtimal
Bir doktorun dediğine göre gebeliğin 4. 5. Haftalarında çok önemliymiş folik asit, o yüzden gebe kalmadan önce kullanın diyorlarmış doktorlar geç öğrenme ihtimaline karşı. O yüzden canınızı sıkmayin
Çok iyi o zaman bi sıkıntı olmaz Allahın izniyle bu zamana kadar kullanmışsiniz zatenKesemi görmeden vermişti doktor 8.haftaya kadar kullandım
Kilo dan kaynaklı olabilir mi bu acaba sonuçta karnımda biraz yağ tabakası var o duymamızi engelliyor olabilir mi kafamda deli sorular 83 kiloyum bu arada kilo keseyi görmeyi falanda zorlastiriyormus ya8. Haftaya kadar normal sayılıyor duyulmaması diye biliyorum