2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Doktor 6 haftalık dedi ama bilmiyorum herkesin farklı oluyo demekki ya da biseyler ters gidiyor bilmiyorum hakkımızda hayırlısı yolk kesesi var dedi ama
Hayır arkadaşım hiç birşey ters gitmiyor lütfen herkesin farklı zamanda atabilir arkadaşın 6+2 de attı diye bizimki de mi o zaman atıcak lütfen moral bozmak yok herkesin söylediğini kafaya takma dua edip bekleyelim ☺️

Hayır arkadaşım hiç birşey ters gitmiyor lütfen herkesin farklı zamanda atabilir arkadaşın 6+2 de attı diye bizimki de mi o zaman atıcak lütfen moral bozmak yok herkesin söylediğini kafaya takma dua edip bekleyelim ☺️
Öyle tabi Allah nasip ettiyse ki hiç umudum yokken hamile kaldım eğer nasibimde varsa sağlıkla kavusurumda inşallah bol bol dua ediyorum Çaresizlik ve bu bekleyişler çok zor inşallah bizde duyarız 🤲🤲🤲

Bilmiyodum burda yazılınca takıldı aklıma 4 5 gün ara verdim bi sorun olmaz sanırım😓
Eğer önceden itibaren kullanıyorsanız bi sorun olacağını pek düşünmüyorum siz eczaneden alabilirsiniz hemen doktor da devam edin der büyük ihtimal 😊
Bir doktorun dediğine göre gebeliğin 4. 5. Haftalarında çok önemliymiş folik asit, o yüzden gebe kalmadan önce kullanın diyorlarmış doktorlar geç öğrenme ihtimaline karşı. O yüzden canınızı sıkmayin😍🙏

Koku durumu berbat bir şey. Eşim beyaz sabun kolonyası sıkıyor bazen odasına . Ondan bile tiksinti geldi .
Sürekli uyku hali yorgunluk ve açlık var .
Bence de çok berbat çok açım ama hiçbir şey yemek istemiyorum çünkü her şey çok kötü kokuyor ya off😕
dua ediyorum inşallah 3. Aydan sonra azalır yoksa bebişim beslenemicek diye korkuyorum 🥺

Eğer önceden itibaren kullanıyorsanız bi sorun olacağını pek düşünmüyorum siz eczaneden alabilirsiniz hemen doktor da devam edin der büyük ihtimal 😊
Bir doktorun dediğine göre gebeliğin 4. 5. Haftalarında çok önemliymiş folik asit, o yüzden gebe kalmadan önce kullanın diyorlarmış doktorlar geç öğrenme ihtimaline karşı. O yüzden canınızı sıkmayin😍🙏
Kesemi görmeden vermişti doktor 8.haftaya kadar kullandım🤗

X