Naptın tatlış gittinmi doktoraKizlar iyi akşamlar bisey sorcam akşamdan beri kahverengi lekelenme oluyor önce peçeteye geliyordu bugün çamaşırımda gördüm acile gideceğim de kadın doğumdan oluyor mu nöbetçi doktor
Valla ben ağzımı acamiyorum doktora önceden iyidi hamile oluncami bilmiyorum ters geliyor artık bana inşallah hayırlı haberler alalım bende senin gzuel haberleini bekliyorum inşallah duyarız sıkıntısızVar dediyse vardır o zaman canım, bende içinde biseyler var dedim yolk kesesi o dedi
Biseyler oluşmaya başlamış bakalim dedi
Güzel haberlerini bekliyorum canım inşallah bekleyen herkese duymak nasip olsun kalp atışları da
Bana da öyle geliyor biliyo musun son zamanlarda doktor biraz ters ilgilenmiyormuş gibi, 1 yıldır gebe kalabilmek için o doktora gidiyordum son aylarda bende aynı şeyi hissettimValla ben ağzımı acamiyorum doktora önceden iyidi hamile oluncami bilmiyorum ters geliyor artık bana inşallah hayırlı haberler alalım bende senin gzuel haberleini bekliyorum inşallah duyarız sıkıntısız
Aynen gec dollenme olunca her sey gec ilerliyor siz hic endiselenmeyin dua edin bol bol sabirla bekleyin insallahBende özele gidiyorumda benim doktorumda Perşembe tekrar çağırdı okuyunca biraz Umut doldum demek olabiliyormuş benimde geç döllenme oldu bence çünkü adetim 1 hafta geçtiğinde değerim 500 şu tahminimce kese olusali daha 5 gün falan oluyor biraz geç oluyor benim
Aynı benim hissettiklerimi anlattın ya bende hamile kalmak için buna gittim çok güzel ilgilendi hep hatta hamile kalmadan önceki ay bı sorununuz yok burdan cikin 1 sene içinde olacak diye teselliler verdi tam 1 ay sonra hamile kaldım ama şimdi cins cins davranıyor gibime geliyor soru sorduğum için resmen kızıyor belki bize oyle geliyordurBana da öyle geliyor biliyo musun son zamanlarda doktor biraz ters ilgilenmiyormuş gibi, 1 yıldır gebe kalabilmek için o doktora gidiyordum son aylarda bende aynı şeyi hissettim
Çok kalabalıkta gittiğim doktor ondan mı bilmiyorum artık.
İnşallah bekleyen herkes güzel haberler alsın insallahh
Ben hamile kalmadan 1 2 ay önceden beri öyle gelmeye başlamıştı, sanki ilgilenmiyor gibi soru sorunca da ben bilirim doğrusunu tarzında cevap vermişti. İnsan böyle olunca da çok geriliyor ya. Etrafta da başka doktor yok, hastane de çok pahalı bakalım napicaz bilmiyorum. Memleketimde vardı bi doktor hatta ablamda doğumunu o kadinda yapmıştı o kadar ilgili o kadar güler yüzlü ki bir iki kere gördüğü kişiyi de asla unutmaz ben gitsem şimdi beni bile hatırlar o derece hafızasına hayranım kadının. Ve aşırı kalabalık ona rağmen kadının enerjisi hiç düşmüyor sanki. Ahh ah bi daha öyle doktor gelmediAynı benim hissettiklerimi anlattın ya bende hamile kalmak için buna gittim çok güzel ilgilendi hep hatta hamile kalmadan önceki ay bı sorununuz yok burdan cikin 1 sene içinde olacak diye teselliler verdi tam 1 ay sonra hamile kaldım ama şimdi cins cins davranıyor gibime geliyor soru sorduğum için resmen kızıyor belki bize oyle geliyordur
Kızlar doktorlarınız bayanmı acaba?Ben hamile kalmadan 1 2 ay önceden beri öyle gelmeye başlamıştı, sanki ilgilenmiyor gibi soru sorunca da ben bilirim doğrusunu tarzında cevap vermişti. İnsan böyle olunca da çok geriliyor ya. Etrafta da başka doktor yok, hastane de çok pahalı bakalım napicaz bilmiyorum. Memleketimde vardı bi doktor hatta ablamda doğumunu o kadinda yapmıştı o kadar ilgili o kadar güler yüzlü ki bir iki kere gördüğü kişiyi de asla unutmaz ben gitsem şimdi beni bile hatırlar o derece hafızasına hayranım kadının. Ve aşırı kalabalık ona rağmen kadının enerjisi hiç düşmüyor sanki. Ahh ah bi daha öyle doktor gelmedi
Evet cnm çok şükür hersey yolunda her ihtimale karşı progestan verdiNaptın tatlış gittinmi doktora
İnşallah çok teşekkür ederim bende duyarım.insallah pıt pıtimiAynen gec dollenme olunca her sey gec ilerliyor siz hic endiselenmeyin dua edin bol bol sabirla bekleyin insallah
Valla doktor çok önemli iyi doktora denk gelmek lazım bende gurbetteyim pek bilmiyorum burdaki doktorları soracak çevremde yok malesefBen hamile kalmadan 1 2 ay önceden beri öyle gelmeye başlamıştı, sanki ilgilenmiyor gibi soru sorunca da ben bilirim doğrusunu tarzında cevap vermişti. İnsan böyle olunca da çok geriliyor ya. Etrafta da başka doktor yok, hastane de çok pahalı bakalım napicaz bilmiyorum. Memleketimde vardı bi doktor hatta ablamda doğumunu o kadinda yapmıştı o kadar ilgili o kadar güler yüzlü ki bir iki kere gördüğü kişiyi de asla unutmaz ben gitsem şimdi beni bile hatırlar o derece hafızasına hayranım kadının. Ve aşırı kalabalık ona rağmen kadının enerjisi hiç düşmüyor sanki. Ahh ah bi daha öyle doktor gelmedi
Benim erkek ama Perşembe duyamazsam bı bayan doktora gidip alttan baktirmayi düşünüyorumKızlar doktorlarınız bayanmı acaba?
Aynen bende gurbetteyim tayin yüzünden aynı durumdayız Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimiziValla doktor çok önemli iyi doktora denk gelmek lazım bende gurbetteyim pek bilmiyorum burdaki doktorları soracak çevremde yok malesef
Benim bayan canimKızlar doktorlarınız bayanmı acaba?
benim erkek nette yorumları iyi diye randevu aldım pazartesi ilk gidicem inşallah iyidirKızlar doktorlarınız bayanmı acaba?
Canim.naptin kotu bisey yoktur insallahKizlar iyi akşamlar bisey sorcam akşamdan beri kahverengi lekelenme oluyor önce peçeteye geliyordu bugün çamaşırımda gördüm acile gideceğim de kadın doğumdan oluyor mu nöbetçi doktor
Ayni durumdayiz canim bende 7 haftalik olarak gittim sata göre ama doktor 6 haftalik dedi. Kalp atisi cok cilizdi duyamadik haftaya bi daha cagirdi . Gec dollenme olmusKeseyi şükür gordum ama kalp atışı oluşmamış bugün sata göre 7 haftalık ama doktor 6 haftalık dedi Perşembe gel %90 duyarız dedi inşallah kötü konuşmadı ama kesen çok güzel herşey güzel dedi ama ben yine rahat değilim benim boyumda 1.68 boydan kurtariyoruz biraz ,
Yok canım çok şükür gittim gördüm bebisi gayet iyi masaallah.Icerde kanama yok dedi lekelenme olduğu için progestan verdi yine her ihtimale karşıCanim.naptin kotu bisey yoktur insallah
Benim bayan canımKızlar doktorlarınız bayanmı acaba?
Harika bilgi. Çok açıklayıcı. Çok teşekkür ederimBenim de sağ kasık ve biraz daha içe doğru vuran ağrım oluyor, bebek de kesenin içinde sağ tarafta. Büyüdükçe kendine yer açıyor ve rahim büyüme hızı ile aynı hızla gelişemeyen kaslar gerilip ağrı yapabiliyor. Ben de idrar tahlili verdim temiz çıktı, sanciya donusmedigi sürece artan azalan kasık, karın ağrısı normal kabul ediliyor ama yine de doktor ile iletişim halinde olun endişelenmeyin.
İnşallah gittigimizde hepimiz duyarızAyni durumdayiz canim bende 7 haftalik olarak gittim sata göre ama doktor 6 haftalik dedi. Kalp atisi cok cilizdi duyamadik haftaya bi daha cagirdi . Gec dollenme olmus