2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Banada haftaya gel demişti 6+4te gidicem çarşamba günü 1 yada 2 gün var herhalde arada bebislerin bende merak ediyorum erken mi daha diye ama birde rahimde ters normal gözüküp duyulur mu diye

Banada haftaya gel demişti 6+4te gidicem çarşamba günü 1 yada 2 gün var herhalde arada bebislerin bende merak ediyorum erken mi daha diye ama birde rahimde ters normal gözüküp duyulur mu diye
inşallah duyarsın canım bende pazartesi gidicem çok merak ediyorum çok heyecanlıyım inşallah hiç bisorun yoktur

inşallah duyarsın canım bende pazartesi gidicem çok merak ediyorum çok heyecanlıyım inşallah hiç bisorun yoktur
İnşallah sen ve bekleyen herkeste duyar canım bu bekleyişler zor, endişeli ama güzel bekleyişler Allah hepimize sağ salim doğurmayi da nasip insallahh

Kızlar bulantılar bir gün gidiyor bir gün geliyor çok karışık bir durum iyiyim diyip tam bir şeylere kalkışıyorum pat bir bulantı yatıp kalıyorum Bazende aşırı halsizim ben yaa hiç enerjim yok sanki. Mümkün olduğunca hafif ve sık beslenmeye çalışıyorum. Ben ki tatlı canavarıyımdır her türlüsüne aşırı düşkünümdür şu an şekerli şeyleri göresim bile gelmiyor midemi bulandırıyor. Henüz kusma olmadı ama bu histe gerçekten çok kötüymüş. Nane şekeri ve leblebi iyi geliyor gibi. İnşallah bir an önce hamileliğin keyifli zamanlarına geçeriz

Sizin yine 3 saat iyi, ben yemek yedikten 1 saat sonra karnım gurulduyo açlık hissi normal, benimde gaz problemlerim var ama. Olacak bu kadarı da :)

Yaa aynısını yaşıyorum iyiyim diye kalkıp poğaça yapayım dedim, bulantı gelince son gücümle unu devirdim içine taş gibi olmuşlar Tatlı konusunda aram zaten çok yoktu şimdi goresim bile gelmiyor, ayrıca şekersiz çay bile sanki şekerli gibi geliyor onu bile içemez oldum.

Bende öyleyim nane şekeri dışında tatlı midemi bulandırıyor inş artık tatlı yemem çok yiyiyordum zaten bana iyi oldu

Kızlar merhaba Allah hepinize sağlıklı minikler nasip etsin Sat 29 aralık bugün kan verdim 139 çıktı. Daha yeni olabilir günlük kan ver dediler. Dış gebelikte olabilir bekleyecez dediler. Sonucum normal mi sizce? Sizde durumlar nasıl?

geç döllenme olabilirmi

Beta sonucunda onemli olan iki gunde iki kati artis olmasi eger artarsa korkmayin

Askin evren guler ile kudret erkenekli aklimda su an olanlar ama baska alternatifler ariyorum devlette olur ozel de olur degerlendirmek lazim
Canim ben 2.hamileliğim de cigdem gülere gittim bunda da oraya gidiyorum cok memnunum ,askin bey de cok iyi ikiside cok iyiler tavsiye ederim güler klinik güzel memnun kaldım,doğum paketleri de oluyor

Bende de bu gece bi ağrı girdi sanki regl olacakmışım gibi uykumdan uyandırdı, normalde ağrı hep girerdi ama bir iki dakikaya geçerdi, bu biraz daha uzun sürdü neyse 10 dk ya geçti. Az önce bir daha onun gibi ağrı girdi. Lavaboya gidiyorum çok şükür bisey yok ama korkutuyo insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…