Banada haftaya gel demişti 6+4te gidicem çarşamba günü 1 yada 2 gün var herhalde arada bebislerinBenimde vajinal ultrasonla baktı canım. Belki dediğin gibi yolk kesesini gördüğü için öyle dediama kaç mm kese bişey demedi bana. haftaya bugün gel kalp atışı için dedi 6+3 oluyorum erken gibi geldi bana inşallah duyulur.
İnsallah kardesim burdki herkes hepimiz insallah sag salim alalim aminnnnAyy inşallah sağlıkla kucağına alırsın evladını canım Allah büyük inşallah
inşallah duyarsın canımBanada haftaya gel demişti 6+4te gidicem çarşamba günü 1 yada 2 gün var herhalde arada bebislerinbende merak ediyorum erken mi daha diye ama birde rahimde ters normal gözüküp duyulur mu diye
İnşallah sen ve bekleyen herkeste duyar canım bu bekleyişler zor, endişeli ama güzel bekleyişler Allah hepimize sağ salim doğurmayi da nasip insallahhinşallah duyarsın canımbende pazartesi gidicem çok merak ediyorum çok heyecanlıyım inşallah hiç bisorun yoktur
Sizin yine 3 saat iyi, ben yemek yedikten 1 saat sonra karnım gurulduyoBulantı dan birşey yiyemeyen arkadaşlardan özür dileyerek bı soru sormak istiyorumbenim bulantım olmadı hiç,sadece midemde gaz sorunu var.Yemek yedikten 3 saat sonra filan midem kazınmis şekilde açlık hissi geliyor,sabahları uyanınca da böyle olmaya basladi.Şeker problemim yoktu acaba şekerle ilgili bişey mi bilemedim.Doktora gidene kadar beklemedeyim,ona soracağım da.Basina gelen var mı ?
amin canım inşallah Allah isteyen herkese bu duyguları yaşamayıda nasip etsinİnşallah sen ve bekleyen herkeste duyar canım bu bekleyişler zor, endişeli ama güzel bekleyişler Allah hepimize sağ salim doğurmayi da nasip insallahh
Yaa aynısını yaşıyorum iyiyim diye kalkıp poğaça yapayım dedim, bulantı gelince son gücümle unu devirdim içine taş gibi olmuşlarKızlar bulantılar bir gün gidiyor bir gün geliyor çok karışık bir durum iyiyim diyip tam bir şeylere kalkışıyorum pat bir bulantı yatıp kalıyorumBazende aşırı halsizim ben yaa hiç enerjim yok sanki. Mümkün olduğunca hafif ve sık beslenmeye çalışıyorum. Ben ki tatlı canavarıyımdır her türlüsüne aşırı düşkünümdür şu an şekerli şeyleri göresim bile gelmiyor midemi bulandırıyor. Henüz kusma olmadı ama bu histe gerçekten çok kötüymüş. Nane şekeri ve leblebi iyi geliyor gibi. İnşallah bir an önce hamileliğin keyifli zamanlarına geçeriz
Bende öyleyim nane şekeri dışında tatlı midemi bulandırıyor inş artık tatlı yemem çok yiyiyordum zaten bana iyi olduYaa aynısını yaşıyorum iyiyim diye kalkıp poğaça yapayım dedim, bulantı gelince son gücümle unu devirdim içine taş gibi olmuşlarTatlı konusunda aram zaten çok yoktu şimdi goresim bile gelmiyor, ayrıca şekersiz çay bile sanki şekerli gibi geliyor onu bile içemez oldum.
geç döllenme olabilirmiKızlar merhaba Allah hepinize sağlıklı minikler nasip etsinSat 29 aralık bugün kan verdim 139 çıktı. Daha yeni olabilir günlük kan ver dediler. Dış gebelikte olabilir bekleyecez dediler. Sonucum normal mi sizce? Sizde durumlar nasıl?
Olabilir tabi çünkü ilişki tarihim belli.geç döllenme olabilirmi
belki o yüzden düşük olabilir tabi sizi yanıltmış gibi olmayayımumarım sağlıklı bi gebeliktirOlabilir tabi çünkü ilişki tarihim belli.
Beta sonucunda onemli olan iki gunde iki kati artis olmasi eger artarsa korkmayinKızlar merhaba Allah hepinize sağlıklı minikler nasip etsinSat 29 aralık bugün kan verdim 139 çıktı. Daha yeni olabilir günlük kan ver dediler. Dış gebelikte olabilir bekleyecez dediler. Sonucum normal mi sizce? Sizde durumlar nasıl?
Canim ben 2.hamileliğim de cigdem gülere gittim bunda da oraya gidiyorum cok memnunum ,askin bey de cok iyi ikiside cok iyiler tavsiye ederim güler klinik güzel memnun kaldım,doğum paketleri de oluyorAskin evren guler ile kudret erkenekli aklimda su an olanlarama baska alternatifler ariyorum devlette olur ozel de olur degerlendirmek lazim
Olmazmı hele bende herşey mevcut bi kusma hariçKizlar bel ve kasik agriniz varmi ?
Çok iyi olmuş ne kadar çalışıyorsunuz
Senin adına sevindim canım bakalım ben ne yapacağımYasadaki gibi 7.5 saat, normalde 10.5 saatti bazen de 12 oluyordu
Dun bana bir bel agrisi girdi sol tarafima ister istemez korkar oldum siddetli degil belki ama agri olmasi bile beniOlmazmı hele bende herşey mevcut bi kusma hariçkasık agrıları beni bitiriyo zaten