2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Benim de 2,5 cm ölçüldü çarşamba günü 🤗🤗 hayırlı olsuun. Gebelik takviminde 9. Haftada görünüyorsun oysa 10. Haftadasın. Sen de ağustos sonu / eylül başı doğurabilirsin.
Teşekkür ederimm❤️Valla benim her gittiğimde kafam karışıyor canım 😁 tüp bebekte farklı hesaplama oluyor sanırım her uygulamada farklı çıkıyor 😂 sanırım evet eylül başı Ağustos sonu gibi

Bende de bu gece bi ağrı girdi sanki regl olacakmışım gibi uykumdan uyandırdı, normalde ağrı hep girerdi ama bir iki dakikaya geçerdi, bu biraz daha uzun sürdü neyse 10 dk ya geçti. Az önce bir daha onun gibi ağrı girdi. Lavaboya gidiyorum çok şükür bisey yok ama korkutuyo insanı
Bu tarz ağrılar normal bebeğin büyüdüğünü gösterir.ben seviniyorum aa bebeğim büyüyor diye mesela. Dayanılamayacak şiddette ve kanamalıysa korkmak lazım.

Bende de bu gece bi ağrı girdi sanki regl olacakmışım gibi uykumdan uyandırdı, normalde ağrı hep girerdi ama bir iki dakikaya geçerdi, bu biraz daha uzun sürdü neyse 10 dk ya geçti. Az önce bir daha onun gibi ağrı girdi. Lavaboya gidiyorum çok şükür bisey yok ama korkutuyo insanı
Bende ayniyim sanirim adet dönemi oldugu icin vucut sinyal veriyor normal

Bir de şey soracağım sizlere bulantılarımı prilam biraz hafifletti ama bu hayali kokular beni çıldırtacak,yediğim her meyve sebze , normal yemekler; leblebi kraker , yatak yorgan allahım her şey aynı çok kötü kokuyor 🥺 bu kokular da mı 3.4 aya kadar sürüyor tecrübeli anneler yaşayan oldu mu?

Merhaba kizlar bugün doktora gittim kesen çok güzel dedi herşey yolunda dedi ama kalp atışı daha oluşmamış dedi burdan okuduklarımı sordum hep yolk kesesi varmı falan dedim var var herşey yolunda görünüyor merak etme dedi internetten okuyup okuyup bana gelme dedi😄 7. Hafta olması lazım bugün doktor 6 haftalık persembe gel %90 duyarız kalp atışını dedi bugün duysaudim iyiydi sanki kağıtta 6+5 yazıyor kaç haftalik duydunuz kizlar moralim
bozuk biraz

Eklentiler

• IMG_20220205_103644.jpg
    IMG_20220205_103644.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar bu tutunma kanaması yaşayanlar kaç gün yaşadı. Benim 3-4 gündür kanamam var sabahları oluyor özellikle acaba doktora gitmelimiyim

Kızlar bu tutunma kanaması yaşayanlar kaç gün yaşadı. Benim 3-4 gündür kanamam var sabahları oluyor özellikle acaba doktora gitmelimiyim
Ben birkaç gündür yasiorm. Çok az koyu kahverengi bazen pembe. Çok korkup doktora gittim progestan fitil verdi onu kullaniorm. Ara ara devam edior ben de bian önce bitsin istiorm çok tedirgin yasiorm her akıntı hissettiğimde

Merhaba kizlar bugün doktora gittim kesen çok güzel dedi herşey yolunda dedi ama kalp atışı daha oluşmamış dedi burdan okuduklarımı sordum hep yolk kesesi varmı falan dedim var var herşey yolunda görünüyor merak etme dedi internetten okuyup okuyup bana gelme dedi😄 7. Hafta olması lazım bugün doktor 6 haftalık persembe gel %90 duyarız kalp atışını dedi bugün duysaudim iyiydi sanki kağıtta 6+5 yazıyor kaç haftalik duydunuz kizlar moralim
bozuk biraz
İçeride bi gölge var gibi sanki canım

Ben birkaç gündür yasiorm. Çok az koyu kahverengi bazen pembe. Çok korkup doktora gittim progestan fitil verdi onu kullaniorm. Ara ara devam edior ben de bian önce bitsin istiorm çok tedirgin yasiorm her akıntı hissettiğimde
Fitli bende kullanıyorumda kanama geçmeyince bi şüphelenmedim değil. Doktorda pazartesi çağırdı bugün gitsem boşuna mı gitmiş olcam bilemedim

Fitli bende kullanıyorumda kanama geçmeyince bi şüphelenmedim değil. Doktorda pazartesi çağırdı bugün gitsem boşuna mı gitmiş olcam bilemedim
Yani bana dediği şu şarıl şarıl olmadığı sürece panik olmaya gerek yok. Ben de sakin kalmaya calisiorm perşembe gidicem hem kalp atışını duyariz dedi bana biraz erken gibi geldi ama umarim duyariz rahatlarim böylece.

Cok tesekkur ederim insallah iki saattir bekliyorum bir ultrason gorsem rahatliycam 🥲
Bakacaklar mi acilde? Bende bel ağrısı sırt ağrısı yaşıyorum ama ben skolyoz ameliyatı geçirdim, o yüzden normal sayıyorum bazen tek taraflı belime ağrı giriyor bıçak saplanır gibi sizinde öyle mi 🙁

bozuk biraz
Doktor herşey yolunsa demiş işte canım nedem moralin bozuk ama çünkü genelde böyle oluyo zaten önce kese sonra kalp atışı. Düşünme sen bak perşembe gel demiş 10 gün 15 gün sonra dememiş. Hayırlı sağlıklı bi bebiş olsun inşallah. Bende duymadım kap atışı sadece hareket ediyor bak kalbi dedi gordun mu dedi gordum dedim halbuki göremedim de takmadım ama kafama doktor iyi dedikten sonra.

X