2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Merhaba, bugün doktorumdan test için ben de fikir istedim, o da Genoks firmasına yönlendirdi. Tepecik EAH ise bir dönem ücretsiz hizmet sunmuş, laboratuvar anlaşması bitmiş ve yenilenmemiş malesef.
C charlottes ’ın söylediği fiyatlar , Türkiye Lab. ile aynı gibi neredeyse. O yüzden tercihe kalmış.
Ben artık Tepecik de yapılmadığını duymuştum, ama sadece duyum olduğu için , kafa karıştırmayayım demiştim. Zaten her isteyene değil de, ailesinde ve ya önceki çocuğunda araştırılan hastalıklar görülmüşse , yapılıyormuş ama çok uğraştırıyorlarmış .Geçen yıl okumuştum.

Özel yapılan testlerde de, şöyle bir şey okumuştum: bir anneyi haftalarca bekletmişler sonuç için, Trizomi 21 pozitif demişler sonunda. Kadıncağız Amniyosentez zamanı için haftalarca beklemiş o üzüntü ile. Amniyosentez sonucu sağlıklı çıkmış. Allah korusun böyle acıdan hamileyken ben hüngür hüngür ağlamıştım okurken , kadının yazdıklarını.

Kusura bakma cuma günü öyle bir yoğunlukta çalistim ki kafa kalmadi hahaha raporda cinsiyet yazmıyor sanırım. Sorup mu öğrendiniz? Nasıl oldu o?
Türkiye de söylemiyorlarmış , cinsiyet istediği gibi değilse aldırmak ister diye.

Ben o zaman yurtdışında yaptırdığım için , hak olarak görüyorlar. Bir işaret kutusu vardı, öğrenmek istiyor musunuz diye. İsme hazırlanmış özel bir zarf numune için. Ben evet olarak seçmiştim.

Ama ısrar edersen. Belki eklenir, çünkü ekstra bir ücret değil.

Bir de şöyle bir şey var, annenin kanında dolaşmaya devam edermiş çocuğun kanı yıllarca doğumdan sonra da ve daha önce erkek çocuk varsa annede , kız bile olsa , Y yakalarmış test ve erkek çıkabilirmiş. Yanlış çıkma sebeplerinden biri.

Sşzş
evet direk kızmıyor ama
bilerek açık arıyor
başka şekillerde mobing uyguluyor bu şekilde maddi olarak beni de zorlayacak
Sizi çok iyi anlıyorum, benimkiler gebelik durumunu bildiği halde mobbing yapıyor yıldırma politikası uyguluyorlar istifa edeyim diye.. Gerçekten kötü kalpli insanımsılar..

Merhaba hanımlar,
Öncelikle herkesin bebişi hayırlı olsun:) benim de tahmini doğum tarihim eylül sonu-ekim başı.
Kan testi pozitif çıktı ama daha ultrason için doktora gitmedim. Bu süreçte nelere dikkat etmeliyiz? beslenmemizi nasıl düzenlemeliyiz? Folik asit olarak neye göre seçtiniz-hangi marka kullanıyorsunuz? İlk 3 ay mı kullanılıyordu? kafamda deli sorular... birlikte bilgi alışverişi yapsak da bilgilensek :)

evet direk kızmıyor ama
bilerek açık arıyor
başka şekillerde mobing uyguluyor bu şekilde maddi olarak beni de zorlayacak
Aynısı bende de var hem de kendisi psikolog. 1-2 saat hastane için izin alsam kağıda bugün şu kadar izin aldım maaşımdan kesilmesini talep ediyorum yazdırıyor. Bende el mecbur yazıyorum.

Valla canım doktor dediki bu yolk kesesi buda bebek dedi benim doktorun da kilosu fazla ama bana kilo almayacaksin dedi tuzu ve şekeri kesicem zaten inşallah herşey güzel olur

Allah razi olsun tum evlatlari ana babasin bagislasin Rabbim sadece dua edin inanin oyoe sikintilar yasiyorumki korkuyorumda cunku ven 4sene once 22haftalikken bebegimi kaybettim o yuzden cok korkarak ilerliyorum ama yer gok dua Allahim sana emanet diyorum bol dua edelim insallah endiselenmeyin sizde

Hayirli olsun her bir tablette 400mg olan folik asit kullanmalisiniz ben folic1marka kullaniyorum 90tl

Valla canım doktor dediki bu yolk kesesi buda bebek dedi benim doktorun da kilosu fazla ama bana kilo almayacaksin dedi tuzu ve şekeri kesicem zaten inşallah herşey güzel olur
Allah Allah benim rahmim ters olduğu için vajinal ultrasonla gözüktü kese. İçinde de yolk kesesi var oluşmaya başlamış dedi sadece bebek vs yoktu. Ama bildiğim kadarıyla yolk kesesi olması bebek var demek oluyormus, hani boş gebelik falan için. Kesenin boyutunu söyledi mi hiç size benim 6 mmdi kese 5+4te.
Aynen tuz özellikle şeker konusunda bütün gebeler dikkatli olmalı belki bi diyetisyenle ilerleyebilirsiniz

Ayy inşallah sağlıkla kucağına alırsın evladını canım Allah büyük inşallah

Kızlar merhaba. Bebeğinizin haftasına göre kalp atımı kaçtı? Birde alt kasıkta ağrı yaşayan var mı? Resmen idrar yolları enfeksiyonu gibi ağrım oluyor. Gidip test verdim temiz çıktı. Doktor kontrole çağırdı ağrım var diyince. Çok şükür o da iyi. Ama çok endişeliyim ağrım devam ediyor, akıntım zaten coktu birde köyü geliyor bazen

Merhaba, gittiniz mi ne dedi doktorunuz? Benim de geçen hafta lekelenmem oldu progestan verdi doktor fitil olarak kullanıyorum. Pazar günü kontrole gideceğim, İnşallah güzel haberlerle dönerim bende.
Evet gittim canim doktor lekelenmeyi söyledim ama adet kanamasi gbi olmadigi surece ilaca baslatmadi . Kanamamin olmamasi icin dua ediyorum . Bebegi gorebildik ama geç döllenmeymiş o yuzden kalp atisini duyamadik 6 haftalik daha yeni olmusuz

Benim de sağ kasık ve biraz daha içe doğru vuran ağrım oluyor, bebek de kesenin içinde sağ tarafta. Büyüdükçe kendine yer açıyor ve rahim büyüme hızı ile aynı hızla gelişemeyen kaslar gerilip ağrı yapabiliyor. Ben de idrar tahlili verdim temiz çıktı, sanciya donusmedigi sürece artan azalan kasık, karın ağrısı normal kabul ediliyor ama yine de doktor ile iletişim halinde olun endişelenmeyin.

Sşzş

Sizi çok iyi anlıyorum, benimkiler gebelik durumunu bildiği halde mobbing yapıyor yıldırma politikası uyguluyorlar istifa edeyim diye.. Gerçekten kötü kalpli insanımsılar..
Bende söylesem bende de mobing artar iyice hemde netleşmesini beklemek istiyorum biraz da Allah yardımcımız olsun cidden huzursuz ortamda çalışmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…