C charlottes ’ın söylediği fiyatlar , Türkiye Lab. ile aynı gibi neredeyse. O yüzden tercihe kalmış.Merhaba, bugün doktorumdan test için ben de fikir istedim, o da Genoks firmasına yönlendirdi. Tepecik EAH ise bir dönem ücretsiz hizmet sunmuş, laboratuvar anlaşması bitmiş ve yenilenmemiş malesef.
Türkiye de söylemiyorlarmış , cinsiyet istediği gibi değilse aldırmak ister diye.Kusura bakma cuma günü öyle bir yoğunlukta çalistim ki kafa kalmadi hahaharaporda cinsiyet yazmıyor sanırım. Sorup mu öğrendiniz? Nasıl oldu o?
Sizi çok iyi anlıyorum, benimkiler gebelik durumunu bildiği halde mobbing yapıyor yıldırma politikası uyguluyorlar istifa edeyim diye.. Gerçekten kötü kalpli insanımsılar..evet direk kızmıyor ama
bilerek açık arıyor
başka şekillerde mobing uyguluyor bu şekilde maddi olarak beni de zorlayacak
Aynısı bende de var hem de kendisi psikolog. 1-2 saat hastane için izin alsam kağıda bugün şu kadar izin aldım maaşımdan kesilmesini talep ediyorum yazdırıyor. Bende el mecbur yazıyorum.evet direk kızmıyor ama
bilerek açık arıyor
başka şekillerde mobing uyguluyor bu şekilde maddi olarak beni de zorlayacak
Valla canım doktor dediki bu yolk kesesi buda bebek dediİlk önce hayırlı olsun ama bebis daha gözükmez ki yolk kesesini mi gördünüz acaba, kesenin içinde yuvarlak bisey daha oluyor o da yolk kesesi oluyor
Bende aynı civarlardayim bu arada doktorumun kilosu fazla olduğu için beni zayıf bile görüyor
Başka bi doktor da kilon çok demişti bana genel cerrahti okilo konusu bile kişiden kişiye değişiyor ne insanlar gördüm çok kilolu ve hamile bisey olmaz inşallah sadece sağlıklı beslenmeye çalışın bebis için
Aa memnun oldumBende Yıldırımdayım doruk yıldırıma yakınım
Allah razi olsun tum evlatlari ana babasin bagislasin RabbimAllah razı olsun benim kızım da tüp bebek şimdi iki buçuk yaşında çok şükürdondurulmuş embriyolarımız vardı kardeş olsun kızıma dedim inşallah kalp atışını duysam rahat bir nefes alıcam Allah size bağışlasın oğlunuzu
Hayirli olsun her bir tablette 400mg olan folik asit kullanmalisiniz ben folic1marka kullaniyorum 90tlMerhaba hanımlar,
Öncelikle herkesin bebişi hayırlı olsun:) benim de tahmini doğum tarihim eylül sonu-ekim başı.
Kan testi pozitif çıktı ama daha ultrason için doktora gitmedim. Bu süreçte nelere dikkat etmeliyiz? beslenmemizi nasıl düzenlemeliyiz? Folik asit olarak neye göre seçtiniz-hangi marka kullanıyorsunuz? İlk 3 ay mı kullanılıyordu? kafamda deli sorular... birlikte bilgi alışverişi yapsak da bilgilensek :)
Allah Allah benim rahmim ters olduğu için vajinal ultrasonla gözüktü kese. İçinde de yolk kesesi var oluşmaya başlamış dedi sadece bebek vs yoktu. Ama bildiğim kadarıyla yolk kesesi olması bebek var demek oluyormus, hani boş gebelik falan için. Kesenin boyutunu söyledi mi hiç size benim 6 mmdi kese 5+4te.Valla canım doktor dediki bu yolk kesesi buda bebek dedibenim doktorun da kilosu fazla ama bana kilo almayacaksin dedi tuzu ve şekeri kesicem zaten inşallah herşey güzel olur
Evet canım Şişli Mamorial da yaptımSiz de şişli memorialde yaptırdınız di mi tüp bebeği. Hiç korkmayın duyarsınız bi sonraki randevuda
Ayy inşallah sağlıkla kucağına alırsın evladını canım Allah büyük inşallahAllah razi olsun tum evlatlari ana babasin bagislasin Rabbimsadece dua edin inanin oyoe sikintilar yasiyorumki korkuyorumda cunku ven 4sene once 22haftalikken bebegimi kaybettim o yuzden cok korkarak ilerliyorum ama yer gok dua Allahim sana emanet diyorum bol dua edelim insallah endiselenmeyin sizde
10 günde düştü. Bir de levotirondu ilk kullandığım euthyrox diye bir ilaca geçtik. İnşallah düşer sizin debenim de tsh 6,47 idi ilacım 75 den 100 yaptı ama kadın doğumcu yarın endoktorine gideceğim
maşallah çok güzel düşmüş ne kadarda düştü
Yok canim progestan vermedi kullanmiyorum kanama olmadigi icin henüz vermedi . Evet bebegi gorebildik cok sükur minicik daha 3mm :)Progestan kullanıyormuydun canım ? Diğer gittiğinde duyulur kuzum bebeği gördünmü peki
Evet gittim canim doktor lekelenmeyi söyledim ama adet kanamasi gbi olmadigi surece ilaca baslatmadi . Kanamamin olmamasi icin dua ediyorum . Bebegi gorebildik ama geç döllenmeymiş o yuzden kalp atisini duyamadik 6 haftalik daha yeni olmusuzMerhaba, gittiniz mi ne dedi doktorunuz? Benim de geçen hafta lekelenmem oldu progestan verdi doktor fitil olarak kullanıyorum. Pazar günü kontrole gideceğim, İnşallah güzel haberlerle dönerim bende.
7. Haftadayim canımkaçıncı haftadasın
Benim de sağ kasık ve biraz daha içe doğru vuran ağrım oluyor, bebek de kesenin içinde sağ tarafta. Büyüdükçe kendine yer açıyor ve rahim büyüme hızı ile aynı hızla gelişemeyen kaslar gerilip ağrı yapabiliyor. Ben de idrar tahlili verdim temiz çıktı, sanciya donusmedigi sürece artan azalan kasık, karın ağrısı normal kabul ediliyor ama yine de doktor ile iletişim halinde olun endişelenmeyin.Kızlar merhaba. Bebeğinizin haftasına göre kalp atımı kaçtı? Birde alt kasıkta ağrı yaşayan var mı? Resmen idrar yolları enfeksiyonu gibi ağrım oluyor. Gidip test verdim temiz çıktı. Doktor kontrole çağırdı ağrım var diyince. Çok şükür o da iyi. Ama çok endişeliyim ağrım devam ediyor, akıntım zaten coktu birde köyü geliyor bazen
Bende söylesem bende de mobing artar iyice hemde netleşmesini beklemek istiyorum biraz da Allah yardımcımız olsun cidden huzursuz ortamda çalışmak zorSşzş
Sizi çok iyi anlıyorum, benimkiler gebelik durumunu bildiği halde mobbing yapıyor yıldırma politikası uyguluyorlar istifa edeyim diye.. Gerçekten kötü kalpli insanımsılar..
Çok teşekkür ederim inşallah hızlıca düşer10 günde düştü. Bir de levotirondu ilk kullandığım euthyrox diye bir ilaca geçtik. İnşallah düşer sizin de