2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar merhaba ben sizi uzun zamandır uzaktan takip ediyorum şu an ben de hamileyim tüp bebekle hamile kaldım transfer tarihim 11 Ocak ve buna göre şu an 6+1 deyim normalde tüp bebek doktorum Şubat 12 gibi ultrason kontrolü ol dedi kalp atışı için ama ben dayanamadım bugün gittim kese 11 mm çok güzel görünüyor ama kalp atışı için erken haftaya gel dedi doktor benim de içime bir kurt düştü haftaya yüne gidicem inşallah kalp atışı olur sağlıkla gelir bebeğim🥰 ultrason görüntüsü de böyle ortada bir gölge var sanki bebek oluşmaya başlamış dimi kızlar 🥰
Maşallah kardeşim tup bebek diyince hep yorum yapasim geliyo oglumda tup bebek 7yasinda 😇 insallah sag salim kucaginiza alirsiniz 🤲🥰

Maşallah kardeşim tup bebek diyince hep yorum yapasim geliyo oglumda tup bebek 7yasinda 😇 insallah sag salim kucaginiza alirsiniz 🤲🥰
Allah razı olsun benim kızım da tüp bebek şimdi iki buçuk yaşında çok şükür 🙏🏼 dondurulmuş embriyolarımız vardı kardeş olsun kızıma dedim inşallah kalp atışını duysam rahat bir nefes alıcam 🥰 Allah size bağışlasın oğlunuzu 🙏🏼🧿

Hadi güzel haberlerini bekliyorum canım bende bursalıyım bu arada 😊
Ciktim canim doktordan eve geldim . Lekelenmeyi sordum kanama gorursen ilaca baslatmak zorunda kalicam dedi suan allahtan kanamam yok . Kalp atisini duyamadik yine cunku 7 haftalik saniyordum daha yeni 6 haftalik olmuş . Gec dollenme olmus dedi doktorum bi hafta geriden geliyor yani

kızlar selam aranızda klomen ve ovitrelle ile hamile kalan var mı? bir de varsa ne gibi belirtiler oldu ovitrelleden sonra

Bende bugün gittim doktora çok şükür keseyi ve bebişi gördük 5+3 te. Haftaya kalp atışları için çağırdı. Yaşım gereği perinatolog a gittim. İlk hamileligimde preklemsi ile doğum yapmıştım. Böyle bi geçmişim olunca bide yaş olunca hiç kilo almayacaksin dedi doktor 😳 obezmisim gibi davrandı yaa 172 boyum kilom 76
İlk önce hayırlı olsun ama bebis daha gözükmez ki yolk kesesini mi gördünüz acaba, kesenin içinde yuvarlak bisey daha oluyor o da yolk kesesi oluyor🥰
Bende aynı civarlardayim bu arada doktorumun kilosu fazla olduğu için beni zayıf bile görüyor😅
Başka bi doktor da kilon çok demişti bana genel cerrahti o🤦‍♀️ kilo konusu bile kişiden kişiye değişiyor ne insanlar gördüm çok kilolu ve hamile bisey olmaz inşallah sadece sağlıklı beslenmeye çalışın bebis için 🥰

Ciktim canim doktordan eve geldim . Lekelenmeyi sordum kanama gorursen ilaca baslatmak zorunda kalicam dedi suan allahtan kanamam yok . Kalp atisini duyamadik yine cunku 7 haftalik saniyordum daha yeni 6 haftalik olmuş . Gec dollenme olmus dedi doktorum bi hafta geriden geliyor yani
Progestan kullanıyormuydun canım ? Diğer gittiğinde duyulur kuzum bebeği gördünmü peki

Bulantı dan birşey yiyemeyen arkadaşlardan özür dileyerek bı soru sormak istiyorum 😁 benim bulantım olmadı hiç,sadece midemde gaz sorunu var.Yemek yedikten 3 saat sonra filan midem kazınmis şekilde açlık hissi geliyor,sabahları uyanınca da böyle olmaya basladi.Şeker problemim yoktu acaba şekerle ilgili bişey mi bilemedim.Doktora gidene kadar beklemedeyim,ona soracağım da.Basina gelen var mı ?
Canım benimde sabah bulantım oluyor sonra çok açmışım gibi midem kazinmaya başladı özellikle sabahları. Şekere baktırmıştım iki gün önce 5 tüp kan aldılar normal çıktı. Gebelikten bence

kızlar selam aranızda klomen ve ovitrelle ile hamile kalan var mı? bir de varsa ne gibi belirtiler oldu ovitrelleden sonra
Ben femara ve otrivelle ile hamile kaldım. İğneden sonra 9. 10. Günlerde kasık ağrılarım başladı test yapmasam anlamazdım bile adet ağrısı sanırdım.
Sadece tek fark kasiklarimi yukarı cekiyorlarmis gibi ağrı oluyordu

Kizlarrrr gün içinde neler yiyip içiyorsunuz? Her hafta doktora gidesim var benim bebisi görmek için 😀 daha kontrole 3 hafta var 2.de zaman hemen geciyor diyolardi bana hic gecmiyor 🤭

Allah razı olsun benim kızım da tüp bebek şimdi iki buçuk yaşında çok şükür 🙏🏼 dondurulmuş embriyolarımız vardı kardeş olsun kızıma dedim inşallah kalp atışını duysam rahat bir nefes alıcam 🥰 Allah size bağışlasın oğlunuzu 🙏🏼🧿
Siz de şişli memorialde yaptırdınız di mi tüp bebeği. Hiç korkmayın duyarsınız bi sonraki randevuda 😍

Selamm, ben de İzmir’deyim🙌 Gittiğim kliniğe sordum, Türkiye’deki Genoks Nifty ile çalışıyorlarmış, şuan 4600 ‘e sabitledik ama 12. haftada ne kadar olur bilemem dedi sekreter. Güncel fiyat bu , ama değişebilir dedi. Ama ben yorumları pek beğenmedim. Çok uzatıyorlarmış sonuçları.
Öğrendiklerin , yurtdışı mı, yurtiçi testler için miydi acaba?
Merhaba, bugün doktorumdan test için ben de fikir istedim, o da Genoks firmasına yönlendirdi. Tepecik EAH ise bir dönem ücretsiz hizmet sunmuş, laboratuvar anlaşması bitmiş ve yenilenmemiş malesef.

😂Cinsiyetini demek istedim, Fetal DNA testinden konuşturuyorduk ya? ☺️ O sayede çok erken öğrendim , demek istedim.
Kusura bakma cuma günü öyle bir yoğunlukta çalistim ki kafa kalmadi hahaha 😁 raporda cinsiyet yazmıyor sanırım. Sorup mu öğrendiniz? Nasıl oldu o?

Aynen benimde oyle oldu kuzum . Bizde 7 haftalik olduk yarin kalp atisi icin gidicez doktora . Ama kahverengi lekelenmem tekrar başladi korkmaya basladim gecen hafta pembe olmustu bitmisti simdi kahveye donmus . Doktora sorcam yine yarin
Merhaba, gittiniz mi ne dedi doktorunuz? Benim de geçen hafta lekelenmem oldu progestan verdi doktor fitil olarak kullanıyorum. Pazar günü kontrole gideceğim, İnşallah güzel haberlerle dönerim bende. 🤲🏻

X