doz doğru olunca max 15 günde düzeliyo endokrine git kesinlikle daha iyi ayalar benim doktorum dozu değiştirince 15 gün sonra çağırıyo tekrar test yapıyo şimdi hamilelikte de her ay çağırıyobenim de tsh 6,47 idi ilacım 75 den 100 yaptı ama kadın doğumcu yarın endoktorine gideceğim
maşallah çok güzel düşmüş ne kadarda düştü
peki doktorun ne dedi canım sıkıntı olmaz değil mi hemendoz doğru olunca max 15 günde düzeliyo endokrine git kesinlikle daha iyi ayalar benim doktorum dozu değiştirince 15 gün sonra çağırıyo tekrar test yapıyo şimdi hamilelikte de her ay çağırıyo
Onu da denedim de tadı şekerli olduğu için hoşuma gitmedi aşırı şişkinlik yaptı bende dulcosoft hiç rahatsız etmedi bebeklere de kullanılabiliyormuş içeriği temizmiş hem tadı yok su gibiBana da duphalac verdi doktor o da rahatlattı zorlandığım zaman içiyorum düzenli degil
yok cnm kısa süreli yükselsede bebeğe hemen bişi olmaz dedi sadece rutin kontrolleri aksatmamam gerekiyo sen de takip et hep yalnız endokrine gitmek için dahiliyenin endekrine yollaması gerekiyo tani gitmediysen ilk dahiliyeye git onlara endokrine göndercek direk endokrinden sıra alınmıyopeki doktorun ne dedi canım sıkıntı olmaz değil mi hemen
ben çalışıyorum mecburen özel hastaneden aldım yarın gidicem iş yerinde bi gün izin alsam resmen mobing uyguluyorlar daha söylemedim hamile olduğumuyok cnm kısa süreli yükselsede bebeğe hemen bişi olmaz dedi sadece rutin kontrolleri aksatmamam gerekiyo sen de takip et hep yalnız endokrine gitmek için dahiliyenin endekrine yollaması gerekiyo tani gitmediysen ilk dahiliyeye git onlara endokrine göndercek direk endokrinden sıra alınmıyo
Çok teşekkürler aminHayırlı olsun ben sağda bir gölge gördümSağlıkla büyüsün.
kaçıncı haftadasınBugün kontrolüm vardı yine duyamadik kalp atışını benim gibi bu haftada duyamayan var mı
ah bu iş yerleriben çalışıyorum mecburen özel hastaneden aldım yarın gidicem iş yerinde bi gün izin alsam resmen mobing uyguluyorlar daha söylemedim hamile olduğumu
ama kadın doğuma hem özel hem devlete gideyim diyorum nasip olursa
inşallah canım hepimizin sağlıkla ilerlesinah bu iş yerleriinşallah sağlıkla ilerler
Bu ilaci neden degistirdi peki kuzu bende bunu kullaniyorumda ilactan kaynakli mi?Kızlar doktorum başka bir vitamine geçti. İçerisinde 38 adet var işini yarayan varsa bana özelden yazsın. Ziyan olmasın uygun yolla göndermek istiyorum ihtiyacı olana.
Oğlum var, tam 10+5 idi öğrendiğimde.Teşekkürler, tabi ki haber veririm. Senin ilk bebek kız mı erkek mi?
Merhaba süt içmek zorunda değilsiniz. Yoğurt yada kefir tercih edebilirsiniz. Süt çok gaz yapıyor. Mercimek lahana karnabsharda gaz yapıyorBu karin agrisini bende cok yasiyorum canim . Süt ozellikle ictigim zaman midemi bozuyor ve ishal oluyorum sanirim dokunuyor ama sutün de mide calistirici bi ozelligi var icmek de zorundayiz bebek icin ama napicagimi bende blmiyorm . Yemek oncesi yemek sonrasi surekli karnim agrir hep.
Şekerden değil o hamilelikten :) 3 saat sonra acikiyorsan şanslisin :) benim saat başı bişeyler yemem gerekiyodu. Ama zamanla o histe gidiyorBulantı dan birşey yiyemeyen arkadaşlardan özür dileyerek bı soru sormak istiyorumbenim bulantım olmadı hiç,sadece midemde gaz sorunu var.Yemek yedikten 3 saat sonra filan midem kazınmis şekilde açlık hissi geliyor,sabahları uyanınca da böyle olmaya basladi.Şeker problemim yoktu acaba şekerle ilgili bişey mi bilemedim.Doktora gidene kadar beklemedeyim,ona soracağım da.Basina gelen var mı ?
Benim ilk hamileliğimde de bulantım olmadı şimdi de olmuyor ve dediğin gibi sık sık acıkıyorum açlık krizlerim tutuyor resmen bence normal iştah açılıyor bu dönem. :)Bulantı dan birşey yiyemeyen arkadaşlardan özür dileyerek bı soru sormak istiyorumbenim bulantım olmadı hiç,sadece midemde gaz sorunu var.Yemek yedikten 3 saat sonra filan midem kazınmis şekilde açlık hissi geliyor,sabahları uyanınca da böyle olmaya basladi.Şeker problemim yoktu acaba şekerle ilgili bişey mi bilemedim.Doktora gidene kadar beklemedeyim,ona soracağım da.Basina gelen var mı ?
Oğlum var, tam 10+5 idi öğrendiğimde.
Gebelik şekeri filan olabiliyormuş ondan mı acaba dedim ,bir de araştırdım internette bu açlık hissinin 3.trimesterde normal olduğu yazıyor ama ben daha 6.haftamdayim , inşallah birşey yoktur dediğiniz gibi sadece iştahım açılmıştırBenim ilk hamileliğimde de bulantım olmadı şimdi de olmuyor ve dediğin gibi sık sık acıkıyorum açlık krizlerim tutuyor resmen bence normal iştah açılıyor bu dönem. :)
Cinsiyeti mi öğrendiğinde 10+5 idi ? Gebelik sandım bir anOğlum var, tam 10+5 idi öğrendiğimde.
İnşallah sadece hamileliktendirŞekerden değil o hamilelikten :) 3 saat sonra acikiyorsan şanslisin :) benim saat başı bişeyler yemem gerekiyodu. Ama zamanla o histe gidiyor