- 9 Ağustos 2021
- 14.985
- 51.010
Birde sizin doktorunuz ne dedi hemen sıkıntı olmuyormuş değil mi yüksek olması10 günde düştü. Bir de levotirondu ilk kullandığım euthyrox diye bir ilaca geçtik. İnşallah düşer sizin de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde sizin doktorunuz ne dedi hemen sıkıntı olmuyormuş değil mi yüksek olması10 günde düştü. Bir de levotirondu ilk kullandığım euthyrox diye bir ilaca geçtik. İnşallah düşer sizin de
Uzun süreler yüksek seviyede seyrederse ve müdahale edilmezse sıkıntı olurmuş benim 6. Haftada yükseldi erken teşhis ettik müdahale ettik siz de erken fark etmişsiniz ilaç dozunu yükseltirler sıkıntı olmaz Allah’ın izniyleBirde sizin doktorunuz ne dedi hemen sıkıntı olmuyormuş değil mi yüksek olması
Çok teşekkür ederim inşallah benimde kafama takılıyor bu durumUzun süreler yüksek seviyede seyrederse ve müdahale edilmezse sıkıntı olurmuş benim 6. Haftada yükseldi erken teşhis ettik müdahale ettik siz de erken fark etmişsiniz ilaç dozunu yükseltirler sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle
Ben 8+6 oldum bugün, üç gündür benim de bulantılarım azaldı, bugün kontrole biraz stresli gittim ve herşey yolunda Artıp azalabilir endişelenme demişti doktorum öyle de oldu. Endişenizi anlıyorum ama herşey yolunda da olabilirKizlar merhaba daha önceki hamilileğimde malesef bebeğin kalbi durması sonucunda 8. Haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdide hep bir tedirginlik var üstümde bugüne kadar mide bulantım vardı fakat bugün azaldı ve aşırı derecede beyaz akıntı başladı durumda beni endişelendiriyor sizde akıntı devam ediyor mu bulantılarınz ne durumda
Belirtiler bir gün gidecek ertesi gün veya bir kaç gün sonra daha kötü gelecek bazen hiç gelmeyecek gibi gelecek belin ağrıyacak kasıkların regl ağrısı gibi ağrı hissettirecek akıntı hamileliğin yapı taşı herkeste vardır. Ben bunlar için kac kere gittim gönlün ferah olsunKizlar merhaba daha önceki hamilileğimde malesef bebeğin kalbi durması sonucunda 8. Haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdide hep bir tedirginlik var üstümde bugüne kadar mide bulantım vardı fakat bugün azaldı ve aşırı derecede beyaz akıntı başladı durumda beni endişelendiriyor sizde akıntı devam ediyor mu bulantılarınz ne durumda
Kafanıza takmayın ben kendimi mahvettim değerim düşene kadar emin olun stres yapmak daha kötü etkiliyor içinizi rahat tutun ilacınızı düzenli kullanın yeterÇok teşekkür ederim inşallah benimde kafama takılıyor bu durum
Cok teşekkür ederim ya benim guatr hastaligim zaten vardı ama ilgisiz doktorum hiç onemsemedi ben tedavi olarak hamile kaldım birde yani Cok sinirliyim doktoraKafanıza takmayın ben kendimi mahvettim değerim düşene kadar emin olun stres yapmak daha kötü etkiliyor içinizi rahat tutun ilacınızı düzenli kullanın yeter
Rica ederimCok teşekkür ederim ya benim guatr hastaligim zaten vardı ama ilgisiz doktorum hiç onemsemedi ben tedavi olarak hamile kaldım birde yani Cok sinirliyim doktora
Ama teşekkür ederim içimi rahatlattıniz
Ben 6.haftada vajinal olarak duymuştumEvet canım Şişli Mamorial da yaptım inşallah canım gerçekten zaman geçmek bilmiyor sanki daha bir hafta var sen kaçıncı haftada duymuştun
Evet çok haklısınız ben çalışma saatlerimin düzenlenmesi için söyledim baya da mücadele verdim ve istediğim oldu şükür.. Huzursuz ortamda çalışmak özellikle de böyle hassas bir dönemde daha da zorBende söylesem bende de mobing artar iyice hemde netleşmesini beklemek istiyorum biraz da Allah yardımcımız olsun cidden huzursuz ortamda çalışmak zor
İnşallah herşey yolundadır canım insan kayıp yaşayınca biraz daha kafaya takıyo sanırımBen 8+6 oldum bugün, üç gündür benim de bulantılarım azaldı, bugün kontrole biraz stresli gittim ve herşey yolunda Artıp azalabilir endişelenme demişti doktorum öyle de oldu. Endişenizi anlıyorum ama herşey yolunda da olabilir
Çok iyi olmuş ne kadar çalışıyorsunuzEvet çok haklısınız ben çalışma saatlerimin düzenlenmesi için söyledim baya da mücadele verdim ve istediğim oldu şükür.. Huzursuz ortamda çalışmak özellikle de böyle hassas bir dönemde daha da zor
Bende 5 gün önce gittim doktor 2 hafta sonra gel dedi ama içim içimi yiyor resmen, elimde olsa her an iyi olduğunu görmek istiyorum desteğin için çok teşekkür ederimBelirtiler bir gün gidecek ertesi gün veya bir kaç gün sonra daha kötü gelecek bazen hiç gelmeyecek gibi gelecek belin ağrıyacak kasıkların regl ağrısı gibi ağrı hissettirecek akıntı hamileliğin yapı taşı herkeste vardır. Ben bunlar için kac kere gittim gönlün ferah olsun
Evet benimde o zamanlar başlamıştı. 1 ay önce geçti. Tabikide herkeste farklı olur.İnşallah sadece hamileliktendir sizin haftaniz daha ileri size normal ama ben 6.haftadayim bu normal mi bilemedim
Ay bende öyleyim doktor sürekli girersen ultrason zarar verir demese giderdim sanırım kimse tutamazdı beniBende 5 gün önce gittim doktor 2 hafta sonra gel dedi ama içim içimi yiyor resmen, elimde olsa her an iyi olduğunu görmek istiyorum desteğin için çok teşekkür ederim
Benimde vajinal ultrasonla baktı canım. Belki dediğin gibi yolk kesesini gördüğü için öyle dedi ama kaç mm kese bişey demedi bana. haftaya bugün gel kalp atışı için dedi 6+3 oluyorum erken gibi geldi bana inşallah duyulur.Allah Allah benim rahmim ters olduğu için vajinal ultrasonla gözüktü kese. İçinde de yolk kesesi var oluşmaya başlamış dedi sadece bebek vs yoktu. Ama bildiğim kadarıyla yolk kesesi olması bebek var demek oluyormus, hani boş gebelik falan için. Kesenin boyutunu söyledi mi hiç size benim 6 mmdi kese 5+4te.
Aynen tuz özellikle şeker konusunda bütün gebeler dikkatli olmalı belki bi diyetisyenle ilerleyebilirsiniz