Bu karin agrisini bende cok yasiyorum canim . Süt ozellikle ictigim zaman midemi bozuyor ve ishal oluyorum sanirim dokunuyor ama sutün de mide calistirici bi ozelligi var icmek de zorundayiz bebek icin ama napicagimi bende blmiyorm . Yemek oncesi yemek sonrasi surekli karnim agrir hep.Herkese merhaba, benim son 2-3 gündür inanılmaz bir karın ağrım oluyor. Sanırım gazdan dolayı, çünkü karnım özellikle akşamları taş gibi oluyor. Normal zamanlara göre süt ürünleri tüketimin arttığı için olabileceğini düşünüyorum. Ancak ağrı hayat kaliteni ciddi olarak etkiliyor dün gece uykumdan uyandım. Bu konuda herhangi bir tecrübesi vs olan fikir verebilecek ya da aynı durumu yaşayan var mı? Ne yapmalıyım bu gaz sancısı için?
Olabilir demek 8. Haftadasın. Sen doktorun dediğine göre düşün. Sayılara takılma sorun olsa doktor söyler zaten son adet tarihini biliyordurBen dun gittim benim hesabima gore 8+2 ama doktor ultrasonra 7+4 diye hesapladi
Ankardaydın sanrm canm. Özeller maalesef uçmuş durumda. En uygun lokman hekim ama orda doğurana kadar Zübeyde hanımda doğururum daha iyiHenüz bende karar vermedim ikinci doğumum olacak ilki özelde doğurdum ikizlerimi şimdi ise özellerin fiyatını merak ediyorum hiç araştırdınızmı. Şehir hastanesine gittim güzel gibiydi ilk izlenim ama bilemedim
İnşallah ilaçların faydası olur hemencecikKızlar TSH için özel bir hastaneye gittim bu sabah ve değerim orda da 3.40 çıktı, ilacın dozunu artırdık. Sonuçlar arasi büyük bir fark çıkmadı en azından buna sevindim.
Amin inşallahİnşallah ilaçların faydası olur hemencecik
Yemeklerden yarım saat önce sıvı almayı kesip, az az, sık ve yavas yemelisiniz. Mide çok dolmamalı, nelerin gaz yaptığını takip etmelisiniz, kişiden kişiye değişebiliyor çünkü. Ayrıca eklenebilecek yemeklere kimyon eklemeyi deneyebilirsiniz. Gün içinde hareket etmeli ve özellikle ayakları sıcak tutmalısınız.Herkese merhaba, benim son 2-3 gündür inanılmaz bir karın ağrım oluyor. Sanırım gazdan dolayı, çünkü karnım özellikle akşamları taş gibi oluyor. Normal zamanlara göre süt ürünleri tüketimin arttığı için olabileceğini düşünüyorum. Ancak ağrı hayat kaliteni ciddi olarak etkiliyor dün gece uykumdan uyandım. Bu konuda herhangi bir tecrübesi vs olan fikir verebilecek ya da aynı durumu yaşayan var mı? Ne yapmalıyım bu gaz sancısı için?
Benimde öyleydi yetişir bir kaç haftaya gününeBen dun gittim benim hesabima gore 8+2 ama doktor ultrasonra 7+4 diye hesapladi
Hayırlı olsun ben sağda bir gölge gördümKızlar merhaba ben sizi uzun zamandır uzaktan takip ediyorum şu an ben de hamileyim tüp bebekle hamile kaldım transfer tarihim 11 Ocak ve buna göre şu an 6+1 deyim normalde tüp bebek doktorum Şubat 12 gibi ultrason kontrolü ol dedi kalp atışı için ama ben dayanamadım bugün gittim kese 11 mm çok güzel görünüyor ama kalp atışı için erken haftaya gel dedi doktor benim de içime bir kurt düştü haftaya yüne gidicem inşallah kalp atışı olur sağlıkla gelir bebeğimultrason görüntüsü de böyle ortada bir gölge var sanki bebek oluşmaya başlamış dimi kızlar
Merhaba bende 9. Haftadayım 5.48 den 1.97 ye düşürdük ilaç dozunu 50 den 150 ye çıkarttık sizin ilacınızın dozunu kaç yaptılar acabaAmin inşallah
Merhaba ben doktor onayı ile dulcosoft içiyorum o beni epey rahatlattıKabızlık sorunu yaşayan kızlar bı tavsiyeniz olur mu? Kayısı, zeytinyağı ve activia yoğurt denedim sabahları aç karnına ama çok da fayda etmedi
Haftaici 1.5, haftasonu 1 doz olacak şekilde ayarlandı 25 mg Euthyrox kullanıyorum. Hergun 1 doz kullanıyordum.Merhaba bende 9. Haftadayım 5.48 den 1.97 ye düşürdük ilaç dozunu 50 den 150 ye çıkarttık sizin ilacınızın dozunu kaç yaptılar acaba
Elif didem ulusoy çok ilgiliIcimizde Ankarada olup doktora giden oldu mu acaba? Doktor ve hastane arıyorum
İşyerinde kısıtlı zaman olunca yemek hızlı oluyor maalesef, sık sık yiyemiyorum normal 3 öğün şeklinde tavsiyeler için tesekkür ederim, çok sağolun.Yemeklerden yarım saat önce sıvı almayı kesip, az az, sık ve yavas yemelisiniz. Mide çok dolmamalı, nelerin gaz yaptığını takip etmelisiniz, kişiden kişiye değişebiliyor çünkü. Ayrıca eklenebilecek yemeklere kimyon eklemeyi deneyebilirsiniz. Gün içinde hareket etmeli ve özellikle ayakları sıcak tutmalısınız.
Bana da duphalac verdi doktor o da rahatlattı zorlandığım zaman içiyorum düzenli degilMerhaba ben doktor onayı ile dulcosoft içiyorum o beni epey rahatlattı
Hadi güzel haberlerini bekliyorum canım bende bursalıyım bu aradaBugün canim 2 de
benim de tsh 6,47 idi ilacım 75 den 100 yaptı ama kadın doğumcu yarın endoktorine gideceğimMerhaba bende 9. Haftadayım 5.48 den 1.97 ye düşürdük ilaç dozunu 50 den 150 ye çıkarttık sizin ilacınızın dozunu kaç yaptılar acaba
bende de dün oldu ilk defa çok şükür bulantım hiç yok ama dün kahvaltı hazırlarken birden elim ayağım boşaldı terleme geldi normaldede geç yaparım kahvaltı 11 12 gibi dünde öyleydi eşim hemen yatırdı ekmek falan yedim toparladım şekerimmi düştü noldu anlamadım bugün olmadı çok şükürBulantı dan birşey yiyemeyen arkadaşlardan özür dileyerek bı soru sormak istiyorumbenim bulantım olmadı hiç,sadece midemde gaz sorunu var.Yemek yedikten 3 saat sonra filan midem kazınmis şekilde açlık hissi geliyor,sabahları uyanınca da böyle olmaya basladi.Şeker problemim yoktu acaba şekerle ilgili bişey mi bilemedim.Doktora gidene kadar beklemedeyim,ona soracağım da.Basina gelen var mı ?