2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Özel tüketim gibi alırlar diye düşünmüştüm , %8 ‘e bile sevindim şimdi, ekonomi ne hallere soktu
Bence okuduğum o olay, tamamiyle dikkatsizlik, yanılma payı falan değil bence. Güney Koreliler disiplinli insanlar , böyle bir hata yapacaklarını sanmıyorum. Çok çok hayırlı olsun tekrar. Fiyatta kırmaya yanaşırlarsa, onu da haber ver lütfen Rast gitsin

Bende 265veriyorum fiyat aynıymış doktorla ssvd konusunu doguma insallah yaklasinca tekrar konusacagm ben normalde bursada gurbetteyim bakanim yok normal olsa hrmen toparlarim cunku

Kızlar TSH için özel bir hastaneye gittim bu sabah ve değerim orda da 3.40 çıktı, ilacın dozunu artırdık. Sonuçlar arasi büyük bir fark çıkmadı en azından buna sevindim.

Herkese merhaba, benim son 2-3 gündür inanılmaz bir karın ağrım oluyor. Sanırım gazdan dolayı, çünkü karnım özellikle akşamları taş gibi oluyor. Normal zamanlara göre süt ürünleri tüketimin arttığı için olabileceğini düşünüyorum. Ancak ağrı hayat kaliteni ciddi olarak etkiliyor dün gece uykumdan uyandım. Bu konuda herhangi bir tecrübesi vs olan fikir verebilecek ya da aynı durumu yaşayan var mı? Ne yapmalıyım bu gaz sancısı için?

Teşekkürler, tabi ki haber veririm. Senin ilk bebek kız mı erkek mi?

Benim de 2,5 cm ölçüldü çarşamba günü hayırlı olsuun. Gebelik takviminde 9. Haftada görünüyorsun oysa 10. Haftadasın. Sen de ağustos sonu / eylül başı doğurabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…