2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Aynen benimde oyle oldu kuzum . Bizde 7 haftalik olduk yarin kalp atisi icin gidicez doktora . Ama kahverengi lekelenmem tekrar başladi korkmaya basladim gecen hafta pembe olmustu bitmisti simdi kahveye donmus . Doktora sorcam yine yarin
Belki hala yerleşmedendir canım kanama alanı gözükmemişti çünkü sende sanki dimi

Ben esentepe hastanesine gidiyorum canim onur özdenoğluna çok memnunum suanlik cok iyi bir doktor .

Masaallah🌸Bende bursadayım esentepe hastanesinde gönül doyrana gittim.Cok içim ısındı bana güzelce anlattı şunu ye şunları yeme falan diye gayet tatlı bir kadındı 😊
Esentepe ne kadar muayene dogum fiyatlar nasil kizlar ven doruk cekirgeye gidiyorum benimde gerci doktorum iyi ama ben sezeryan sonrasi bormal dogum istiyorum doktorum onaylamiyorda yapan varsa onu tercih etmek istiyorum 7sene gecti sezeryandan

Henüz bende karar vermedim ikinci doğumum olacak ilki özelde doğurdum ikizlerimi şimdi ise özellerin fiyatını merak ediyorum hiç araştırdınızmı. Şehir hastanesine gittim güzel gibiydi ilk izlenim ama bilemedim
Askin evren guler ile kudret erkenekli aklimda su an olanlar 😊 ama baska alternatifler ariyorum devlette olur ozel de olur degerlendirmek lazim😊

Maşallah çok sevindim canım günüde ilerlemiş baya 😍 zaten herkeste bulantı olmazmış böyle devam ederse şanslı annelerden olucaz sanırım şuan bende rahatım korkuyorum ters teper nazar olur diye😆 Bi yandan memişlerimde büyüyorlar daha ne isterim ki😁
Evet ya goguslerim cok buyudu kilo aldim bu gidisle bayada alacagim siz kac haftaliksiniz

Burayı hep takip ediyorum yazdıklarınızı okuyarak tsh ıma bakıym dedim benimkiside 3.66 mış ben yüksek olduğunu vs bilmezdim burayı okudum bi şüphelendim. Benim şimdi yüksek oluyor galiba ne yapmam gerekiyor doktoruma bildircekmiyim. Ben ilaç vs kullanmıyorum
Doktorunuza mutlaka haber verin o sizi bilgilendirip size uygun ilacı verecektir mutlaka.

Sabır ve kolaylıklar diliyorum, ben kusmaktan çok korkuyorum, tansiyonum düştü yüzüm bembeyaz oldu, kaç kere ucundan döndüm ama pik yapsaydı kaçınılmazdı. Ne zmn yoğunlaşsa zor da olsa kraker, leblebi, kuru ekmek yedim. Umarım sizin de hafifler bir an önce ve benim de artmaz yeniden😐
Şu mübarek gece de inşallah bir an önce mide bulantılarımin bitmesini ve hamileliğimin tadını çıkartacağım günlere gelmek istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Belki hala yerleşmedendir canım kanama alanı gözükmemişti çünkü sende sanki dimi
Yok canim doktor oyle bisey soylemedi hic kanama alani falan diye sadece keseyi gorduk bebek daha gozukmemisti 6 haftalikken . Yerlesme kanamasi da yasamamistim . Bilmiyorumki 7. Haftada yerlesme kanamasi olurmu ki hala anlayamadim . Allahtan agrim sizim yok doktor agrin yoksa korkma demisti bide kirmizi kan gorursen korkarsin suan korkulcak bsyin yok demisti

Yok canim doktor oyle bisey soylemedi hic kanama alani falan diye sadece keseyi gorduk bebek daha gozukmemisti 6 haftalikken . Yerlesme kanamasi da yasamamistim . Bilmiyorumki 7. Haftada yerlesme kanamasi olurmu ki hala anlayamadim . Allahtan agrim sizim yok doktor agrin yoksa korkma demisti bide kirmizi kan gorursen korkarsin suan korkulcak bsyin yok demisti
Anladım canım inşallah geçer bişey çıkmaz

Esentepe ne kadar muayene dogum fiyatlar nasil kizlar ven doruk cekirgeye gidiyorum benimde gerci doktorum iyi ama ben sezeryan sonrasi bormal dogum istiyorum doktorum onaylamiyorda yapan varsa onu tercih etmek istiyorum 7sene gecti sezeryandan
265 tl muayene ucreti benim gittigim doktorun canim . Normal ve sezeryan ucreti baska forumda sormuslardi ordan ogrenmistim bende 5500 tl ikisi icin epidural de +300 aliyolarmis .

265 tl verdim ben dorukta nasıl fiyatlar benim gittiğim gönül hanım sezeryan sonrası normal doğum yaptırıyor benimde tercih etme sebebim o oldu benimde ilk dogumumdan 6 sene geçmiş olacak plasenta prveria sebebi ile sezeryan olmuştum ben yine aynı durum olmazsa bende ssvd istiyorum insaallah

Arkadaşlar iyi geceler daha öncede yazmıstım, fikrinize ihtiyacım var gecen cuma akşaı beta 88 di hafif kahverengi leke geldi bugün kan verdim sağlık ocağına sonuc şimdi cıkmş , ama ben dayanamayıp sabah kadın doğuma gittim özel bi hastanede kese henüz yok dedi betam da şuanda 1260 çıkmış kese ne zaman görünüyor tecrübenize ihtiyacım var

Çok fazla araştırıp kafamı bunaltmadan gentan diye bir labda bu cumartesi kan vermeye karar verdim. 300 dolar artı kdv istiyorlar. Kapida biraz pazarlık olur belki. Numuneyi Güney Kore’ye gönderiyorlarmış. Sonucu 10-12 günde veririz dediler.
Hayırlı olsun 🦋🙏🏻 %18 falandır sanırım KDV , 360 $ desek , bugünün kuru ile 4800 civarı bir şey yapıyor o zaman. Pazarlık payı olursa lütfen bana da haber ver , memnun da kalırsan tabii ki hızından… öncü gibisin şu anda topikte. 😘

Arkadaşlar iyi geceler daha öncede yazmıstım, fikrinize ihtiyacım var gecen cuma akşaı beta 88 di hafif kahverengi leke geldi bugün kan verdim sağlık ocağına sonuc şimdi cıkmş , ama ben dayanamayıp sabah kadın doğuma gittim özel bi hastanede kese henüz yok dedi betam da şuanda 1260 çıkmış kese ne zaman görünüyor tecrübenize ihtiyacım var
İyi geceler, ben gittiğimde de görünmemişti doktor beta 1500 ve üzerinde ancak görünür demişti. Bir sonraki gidişimde gördüm bende

Hayırlı olsun 🦋🙏🏻 %18 falandır sanırım KDV , 360 $ desek , bugünün kuru ile 4800 civarı bir şey yapıyor o zaman. Pazarlık payı olursa lütfen bana da haber ver , memnun da kalırsan tabii ki hızından… öncü gibisin şu anda topikte. 😘
Sağlık için kdv yüzde 8, yaklasik 4500 olarak hesap ediyorum. 4 binde anlaşsak güzel olur :) 15 gün içinde de sonucu verirlerse harika olacak. Sonuç geldiğinde sizlerle paylasacağım. Neredeyse hata payı olmadan cinsiyeti öğrenmek de çok heyecanli ya 😁 tabi senin anlattiğin binde bir yanılma payına denk gelmezsem😁

X