Maşallah çok sevindim canım günüde ilerlemiş bayaBende bugun gittim kalp atisini duydu 8+1 gunluguz benim hic bir belirtim yok hamilelige dair bi goguslerim şiş baskada iyiyim bulanti falan hic yok sanki hamile deilim
Teşekkür ederim canımEkliyorum canim tebrikler hayırlı olsun
Hosgeldin canim ekliyorum hayırlı olsun
bende Ankara dayım
A life hospital a gidiyorum canım ama bi taraftanda devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum randevu bulursam
Ben kullanıyorum tatlış hatta nerdeyse 1 aydır kullanıyorum günde 6 defa atıyorum
Ben Ankara canım
Ankaradayım bende
Bende Ankara dayım
Cevaplar icin cok teşekkür ederim arkadaşlar. Brn daha karar veremedim nereye gidecegimiMerhaba ben internetten yorumlar üzerine etlik lokman hekim deki bir doktora gittim. İlk gittiğimde sistemleri yoktu 8.30 da ki randevum için 10 a kadar bekledim sonra güç bela öğrendim ki özel sigortası olanların girişi en alt kattan yapılıyormuş neyse dedik 2 gün sonra kontor muayenesinde doktor hanım benimle ilgili tüm bilgileri yanlış söyledi. Riskli gebelikti değil mi ilaç verecektik dedi mesela girer girmez hayır öyle bir şey yoktu dedim haa doğru dedi ve daha bir kaç kötü şey daha. Şimdi Sami Ulus Beştepe polikliniğine gidiyorum devlete bugün kontrolüm var. Ama bundan sonra eve yakın Ortadoğu hastanesinde 2 kadın doğum doktorunu kestirdim gözüme ikisine de gideceğim ve kararımı vereceğim diye tahmin ediyorum şimdilik
Teşekkür ederimBende Ankaradayım. Dr arayısındaysan Reyyan Özcan Temizkan hocayı tavsiye ederim.
Sağlıklı gebelıkler
Bende öyleyim 2 gündür hep uyuyorum hiç kafamı kaldırasım yok.Okadar uyuyup uyanıyorum sanki hiç uyumamış gibi uykusuz ve yorgun hissediyorumKızlar hayırlı kandiller nasılsınız nasıl gidiyo hamileliğiniz bi kaç gündür halsiz yorgun uykulu hissediyorum
MasaallahGunaydin anne adayları .kizlar bende dun gittim artik iki haftada bi degil ayda bir gidecekmisim bebegide hamdolsun gordum.bulanti icin ilacimi degistirdi zofer diye bsy verdi benim gibi fena olanlar kesinlikle doktor danışıp alsin ilac efsane bisey ..bu arada bursada olan vars bana yazabilirmi hangi hastane doktor vs konusalim
Size de hayırlı kandiller. Su bile midemi bulandirdi 5+5ten bu yana, ilaç içmeden önce biraz leblebi yiyip hemen üzerine hap icebiliyordum. Şu iki gündür nispeten daha iyi bulantılarım. Az ve sık yemelisiniz, bu da hafifletmeye yarıyor. Salça, narenciye ve kahve mide yanmamı artırıyordu, bunları tüketmedim.Hayırlı kandiller kızlar 5+3 te çoğaldı bulantılarım ve mide yanması. Bugün çok kötüydüm akşama kadar yattım ve çok uyudum.hiç bu kadar enerjisiz olmamıştımMidem sabahtan akşama kadar rahatlamadı bi türlü arada muz falan yiyorum işe yaramıyor başka önerileriniz var mı?sürekli bulantım devam ediyor gibi bir de idrar yolu enfeksiyonum çıktı azosilin verdi doktor günde 3 kere? Mide bulantımdan folik asit içerken içim dışıma geliyordu 3 gündür şimdi birde bu günde 3 kere içiliyor üstelik. benim gibi ilaç içerken bulantısı olanlar nasıl yutuyorlar çözüm buldunuz mu
Benimde 5. Haftada başladı öncesinde de vardı ama çok hafif hafif reglimi beklerken hep olur çünkü regl olunca geçerdi. 5. Haftadan bu yana çekiyorum kusma yoktu ama herşeyden tiksiniyordum hala öyle ve hatta dünden beri arttı kusmaya başladım sanırım pik yapmaya başladı artık hiç kalkmadan yatıyorumSize de hayırlı kandiller. Su bile midemi bulandirdi 5+5ten bu yana, ilaç içmeden önce biraz leblebi yiyip hemen üzerine hap icebiliyordum. Şu iki gündür nispeten daha iyi bulantılarım. Az ve sık yemelisiniz, bu da hafifletmeye yarıyor. Salça, narenciye ve kahve mide yanmamı artırıyordu, bunları tüketmedim.
Aynen bende su bile zor içiyorum çok içmem gerekiyor engeksiyon için bir deSize de hayırlı kandiller. Su bile midemi bulandirdi 5+5ten bu yana, ilaç içmeden önce biraz leblebi yiyip hemen üzerine hap icebiliyordum. Şu iki gündür nispeten daha iyi bulantılarım. Az ve sık yemelisiniz, bu da hafifletmeye yarıyor. Salça, narenciye ve kahve mide yanmamı artırıyordu, bunları tüketmedim.
Henüz bende karar vermedim ikinci doğumum olacak ilki özelde doğurdum ikizlerimi şimdi ise özellerin fiyatını merak ediyorum hiç araştırdınızmı. Şehir hastanesine gittim güzel gibiydi ilk izlenim ama bilemedimCevaplar icin cok teşekkür ederim arkadaşlar. Brn daha karar veremedim nereye gidecegimi
Benim de belirtim yok aynı sizin gibi bende 8 haftalıkken gidicem inşallah bizimde duyulurBende bugun gittim kalp atisini duydu 8+1 gunluguz benim hic bir belirtim yok hamilelige dair bi goguslerim şiş baskada iyiyim bulanti falan hic yok sanki hamile deilim
İnşallah işe yararAynen bende su bile zor içiyorum çok içmem gerekiyor engeksiyon için bir deLeblebi aldırayım inş işe yarar saolun belki sizin haftanız ilerlediği için de azalmış olabilir
Sabır ve kolaylıklar diliyorum, ben kusmaktan çok korkuyorum, tansiyonum düştü yüzüm bembeyaz oldu, kaç kere ucundan döndüm ama pik yapsaydı kaçınılmazdı. Ne zmn yoğunlaşsa zor da olsa kraker, leblebi, kuru ekmek yedim. Umarım sizin de hafifler bir an önce ve benim de artmaz yenidenBenimde 5. Haftada başladı öncesinde de vardı ama çok hafif hafif reglimi beklerken hep olur çünkü regl olunca geçerdi. 5. Haftadan bu yana çekiyorum kusma yoktu ama herşeyden tiksiniyordum hala öyle ve hatta dünden beri arttı kusmaya başladım sanırım pik yapmaya başladı artık hiç kalkmadan yatıyorum
Benimde tam 5 hafta olana kadar bişiy yoktu. 5 olunca sabah hafif mide yanmaları ve bulanır gibi oldu kusmadım. Bugün kalktığımda midem fena eziliyordu ve sonra bir anda bulaşık yıkarken yemek kokusı da yoktu bir an cıkardım ilk defa kötü oldum biraz. Sonra uyudum yattım bayaİnşallah işe yararBen de öyle düşünüyorum hiç olmuyor değil ama o çok yoğun olan dönem gibi değil nefes aldırdı birazcık, mutfağın önünden geçerken midem bulanıyordu.
Aynen benimde oyle oldu kuzum . Bizde 7 haftalik olduk yarin kalp atisi icin gidicez doktora . Ama kahverengi lekelenmem tekrar başladi korkmaya basladim gecen hafta pembe olmustu bitmisti simdi kahveye donmus . Doktora sorcam yine yarinİyiyim kuzum şükür benimde 2 gün bi kusma mide bulantım olmuştu 1 hafta önce geçti çok şükür şuanlık iyiyim iştahım açık kasık ağrılarım çok nadir günde 1 belki oluyordur inşallah böyle devam ederizYarın 7.haftamıza giriyoruz