Bulanti 7. Haftadan önce yok muydu nasıldı istahiniz bana da gelir mi acabaBende haftasonu 7. Hafta olacak cumartesi gidicem direk benim doktorumda öyle dedi gelip gidip durma direk ozaman gel dedi daha keseyi bile görmedim bugün bulantılarım da başladı sabah ne yediysem.cikardim
En garanti işi yapıyorsun aslında en iyisi31inde çağırdı ama gitmedim 6.haftayı bitirip giderim kalp atıslarınıda dınlems oluruz dye dusundum. Nasip olursa tabii2.ler böyle oluyo çok önemsemiyor ya da bıldgn ıcın bazı seyleri ağırdan alıyor insan.
Hafiften vardı ama kusturmuyordu olup geciyodu iki gündür ya su içerken ya diş fırçalarken kendimi bianda kusarken buluyorum iştahım çok yok tatlıdan çok uzaklastim hiç bişey yiyesim gelmiyor zorla yiyorum baştan beriBulanti 7. Haftadan önce yok muydu nasıldı istahiniz bana da gelir mi acaba
Gidemedim canım eşimin sehirdisina işi çıktı hastane de çok uzak bana ulaşım imkansız bugün biraz daha iyiyim ama çok şükürNasıl oldun cnm, kontrole gidebildin mi?
Yaaa ahahahaMerhaba
Ben de ise gittiğimden Bayadır giremedim. Hiç bulantim olmuyor hala hayvan gibi yemeye devam ediyorum ve daha şimdiden 57,5 kg oldum göbek cikti cok kotu hissediyorum spor yapmak istiyorum ama zararı olur mu bilmiyorum napicam ya Allah bulanti versin ya da bi çözüm.kendi kendime kızıyorum hakaret ediyorum "bu kadar hayvan olma insanca ye diyorm " yok anam yok değişen bisey olmuyor.
Keseyi görürsün canim ama bebek olmayabilir senin günündeyken kese vardı bebek yoktu yarın hem bebeği hem de kalp atisini duyacağım 6+6 olacağımkızlar merhaba ben 5+3 haftalık hamileyim yarın keseyi görür müyüm birde kesenin boş olma durumu olabiliyormuş boşsa şimdiden anlaşılıyor mu?
Daha iyi olmana sevindimGidemedim canım eşimin sehirdisina işi çıktı hastane de çok uzak bana ulaşım imkansız bugün biraz daha iyiyim ama çok şükür
Anladım canim yani on gün falan daha beklemem lazımKeseyi görürsün canim ama bebek olmayabilir senin günündeyken kese vardı bebek yoktu yarın hem bebeği hem de kalp atisini duyacağım 6+6 olacağım
Yarın gideceğim bakalim haber veririm muhakkak canımDaha iyi olmana sevindimAslında aile hekiminize telefonla da ulassaniz belki yardimci olabilirler, tavsiye veya tedavi konusunda
Evet canim 1 hafta on gün kadarAnladım canim yani on gün falan daha beklemem lazım
Beklerken gözüm patlayacakEvet canim 1 hafta on gün kadar
Ben bugün tuttum canım çok şükür gayet iyi geçirdim sabah yanliz baya iyi yedim.Sadece akşam yemeğine bi anda fazla yüklendim galiba biraz bulantım oldu yemeğe ara verdim dinlenip yedim yemeğimiBende düşünüyorum, Yarın kandil ya, ben oruç tutmak istiyorum ama bi yandan da endişeliyim, tutabilir miyim acaba diye, bende çok acikanlardanim, midem boş kalınca da midem agriyo hafif bulanıyo ama orucu tutmak da istiyorum. Arada kaldım ne yapsam
Evet zaman geçmek bilmiyor maalesefBeklerken gözüm patlayacak
Kalp atisi duyduktan sonra gidebilirsin canim kayıt oluşturuyorlarKızlar sağlık ocağına haber verdiniz mi ne yapılıyor ben henüz gidip haber vermedim açıkcası zaten tüp bebekten birsürü ilaç kullanıyorum birde orda yanlış bir ilaç aşı vs yapılmasından çekiniyorum 12.haftadan sonra gideceğim ama geç mi olur bilemedim tetanoz yapıyorlarmış galiba çünkü belli bir haftası var mı onun