2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar bugün Nifty için birkaç yerden fiyat aldım. İzmir’de yaşıyorum. 6000’den aşağı fiyat gelmedi henüz🤦🏻‍♀️

Bende haftasonu 7. Hafta olacak cumartesi gidicem direk benim doktorumda öyle dedi gelip gidip durma direk ozaman gel dedi daha keseyi bile görmedim bugün bulantılarım da başladı sabah ne yediysem.cikardim 😔
Bulanti 7. Haftadan önce yok muydu nasıldı istahiniz bana da gelir mi acaba🙄
Hafiften vardı ama kusturmuyordu olup geciyodu iki gündür ya su içerken ya diş fırçalarken kendimi bianda kusarken buluyorum iştahım çok yok tatlıdan çok uzaklastim hiç bişey yiyesim gelmiyor zorla yiyorum baştan beri
Hadi ya canım çok geçmiş olsun. inşallah bana da olur 🙏😊😄

Yaaa ahahaha 😂😂 kiz deme oyle demee benimde bulantim yok hala bende yemek yedikten yarim saat sonra hic yememiş gbi acikiyorum . Daha simdiden 2 kilo aldim bile. Bosver ye belki ileride bulantilardan hic yiyemiceksin . Ye ki faydalansin bebiş . Benimde sürekli midem boş gibi 😂 bende spor yapmk istiyorum ama bende korkuyorm cok yuruyunce bile kasiklarima agri giriyor
Ayni bensin valla çok güzel anlattın bence bizim hiç mide bulanmicak 150 kilo olarak doğuma girecez😄

Kızlar bugün Nifty için birkaç yerden fiyat aldım. İzmir’de yaşıyorum. 6000’den aşağı fiyat gelmedi henüz🤦🏻‍♀️
Selamm, ben de İzmir’deyim🙌 Gittiğim kliniğe sordum, Türkiye’deki Genoks Nifty ile çalışıyorlarmış, şuan 4600 ‘e sabitledik ama 12. haftada ne kadar olur bilemem dedi sekreter. Güncel fiyat bu , ama değişebilir dedi. Ama ben yorumları pek beğenmedim. Çok uzatıyorlarmış sonuçları.
Öğrendiklerin , yurtdışı mı, yurtiçi testler için miydi acaba?

Selamm, ben de İzmir’deyim🙌 Gittiğim kliniğe sordum, Türkiye’deki Genoks Nifty ile çalışıyorlarmış, şuan 4600 ‘e sabitledik ama 12. haftada ne kadar olur bilemem dedi sekreter. Güncel fiyat bu , ama değişebilir dedi. Ama ben yorumları pek beğenmedim. Çok uzatıyorlarmış sonuçları.
Öğrendiklerin , yurtdışı mı, yurtiçi testler için miydi acaba?
Henüz bugün araştırmaya başladım. Bu işi yurt içinde sonuçlandırabilen var mı? Ben Amerika’ya gönderiliyor hep zannettim. Daha araştırmaya devam edeceğim. Pazarlık da yapılabiliyor bu fiyatlar için zannediyorum. Sen izmir neresinden ?

İyi akşamlar herkese. Kan tahlilinde demir düşük çıkıp ilaç kullanan var mı? Kadın doğum uzmanı mi yazıyor yoksa dahiliyeye mi gitmek gerekiyor?
Yıllar öncede cok düşük çıktığında iğne atılmıştım öyle çabucak toparlamıştı acaba iğnenin zararı olur mu simdi 🤔

İyi akşamlar herkese. Kan tahlilinde demir düşük çıkıp ilaç kullanan var mı? Kadın doğum uzmanı mi yazıyor yoksa dahiliyeye mi gitmek gerekiyor?
Yıllar öncede cok düşük çıktığında iğne atılmıştım öyle çabucak toparlamıştı acaba iğnenin zararı olur mu simdi 🤔
Benim kadın doğum uzmanı yazdı canım ilacı ona bir sor istersen

Henüz bugün araştırmaya başladım. Bu işi yurt içinde sonuçlandırabilen var mı? Ben Amerika’ya gönderiliyor hep zannettim. Daha araştırmaya devam edeceğim. Pazarlık da yapılabiliyor bu fiyatlar için zannediyorum. Sen izmir neresinden ?
Ben Karşıyaka ‘dayım.
Evet evet , Türkiye’de kurmuşlar. Biraz fiyat farkı var yurtdışı ile. Uygunluk anlamında. Ama şikayet sitesinde bazı aksilikler okudum. Ama böyle böyle dediler, tersi oldu diye bir sonuç görmedim en azından. Cinsiyet dışında. 😌
Peki sen İzmir’in neresinden ? ☺️

Ben Karşıyaka ‘dayım.
Evet evet , Türkiye’de kurmuşlar. Biraz fiyat farkı var yurtdışı ile. Uygunluk anlamında. Ama şikayet sitesinde bazı aksilikler okudum. Ama böyle böyle dediler, tersi oldu diye bir sonuç görmedim en azından. Cinsiyet dışında. 😌
Peki sen İzmir’in neresinden ? ☺️
Cinsiyeti yanlış mı belirlemişler 🤔 ama bu imkansız 😁 ben Çiğli, Ataşehir deyim🤗🤗

Normal canım endişelenme 🤗ben bunları geçen sefer tecrübe ettiğim için bu sefer ilk randevuyu erkene almadım bilerek 7.haftanin sonunu bekliyorum herşey görünsün inşallah diye😁
Saolun inş öyledir ya içimiz bi rahatlasaydı. İnş sizde görürsünüz🤲🏼🤲🏼🤗

X