2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar bugün Nifty için birkaç yerden fiyat aldım. İzmir’de yaşıyorum. 6000’den aşağı fiyat gelmedi henüz

Bende haftasonu 7. Hafta olacak cumartesi gidicem direk benim doktorumda öyle dedi gelip gidip durma direk ozaman gel dedi daha keseyi bile görmedim bugün bulantılarım da başladı sabah ne yediysem.cikardim
Bulanti 7. Haftadan önce yok muydu nasıldı istahiniz bana da gelir mi acaba
Hadi ya canım çok geçmiş olsun. inşallah bana da olur

Ayni bensin valla çok güzel anlattın bence bizim hiç mide bulanmicak 150 kilo olarak doğuma girecez

Kızlar bugün Nifty için birkaç yerden fiyat aldım. İzmir’de yaşıyorum. 6000’den aşağı fiyat gelmedi henüz
Selamm, ben de İzmir’deyim Gittiğim kliniğe sordum, Türkiye’deki Genoks Nifty ile çalışıyorlarmış, şuan 4600 ‘e sabitledik ama 12. haftada ne kadar olur bilemem dedi sekreter. Güncel fiyat bu , ama değişebilir dedi. Ama ben yorumları pek beğenmedim. Çok uzatıyorlarmış sonuçları.
Öğrendiklerin , yurtdışı mı, yurtiçi testler için miydi acaba?

Henüz bugün araştırmaya başladım. Bu işi yurt içinde sonuçlandırabilen var mı? Ben Amerika’ya gönderiliyor hep zannettim. Daha araştırmaya devam edeceğim. Pazarlık da yapılabiliyor bu fiyatlar için zannediyorum. Sen izmir neresinden ?

İyi akşamlar herkese. Kan tahlilinde demir düşük çıkıp ilaç kullanan var mı? Kadın doğum uzmanı mi yazıyor yoksa dahiliyeye mi gitmek gerekiyor?
Yıllar öncede cok düşük çıktığında iğne atılmıştım öyle çabucak toparlamıştı acaba iğnenin zararı olur mu simdi

Benim kadın doğum uzmanı yazdı canım ilacı ona bir sor istersen

Ben Karşıyaka ‘dayım.
Evet evet , Türkiye’de kurmuşlar. Biraz fiyat farkı var yurtdışı ile. Uygunluk anlamında. Ama şikayet sitesinde bazı aksilikler okudum. Ama böyle böyle dediler, tersi oldu diye bir sonuç görmedim en azından. Cinsiyet dışında.
Peki sen İzmir’in neresinden ?

Cinsiyeti yanlış mı belirlemişler ama bu imkansız ben Çiğli, Ataşehir deyim

Normal canım endişelenme ben bunları geçen sefer tecrübe ettiğim için bu sefer ilk randevuyu erkene almadım bilerek 7.haftanin sonunu bekliyorum herşey görünsün inşallah diye
Saolun inş öyledir ya içimiz bi rahatlasaydı. İnş sizde görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…