- 24 Ocak 2021
- 5.659
- 4.878
- 30
Epey pahalıymış cuma günü kontrolüm var, doktoruma sormayı düşünüyordum, ben de İzmir'deyim.
Ne tarafta oturuyorsun?
Kızlar bende izmirdeyim. Şu an tüp bebek doktorundayım 12.hafta sonrası için medicalpark mehmet bal’a geçiş yapmayı düşünüyorum hiç duydunuz muSelamm, ben de İzmir’deyimGittiğim kliniğe sordum, Türkiye’deki Genoks Nifty ile çalışıyorlarmış, şuan 4600 ‘e sabitledik ama 12. haftada ne kadar olur bilemem dedi sekreter. Güncel fiyat bu , ama değişebilir dedi. Ama ben yorumları pek beğenmedim. Çok uzatıyorlarmış sonuçları.
Öğrendiklerin , yurtdışı mı, yurtiçi testler için miydi acaba?
Yanılma payı dusuk bir test, yaşım 35 olacak doğumda bu yüzden de aklımdaydı, doktorum ve eşimle de konuşup net karar alırız. Doktorum da eski Tepecik doğum personeli, tanıdıkları varsa hala belki yardımcı olabilir, olamazsa da yönlendireceği laboratuvarlar olacaktır. Yine burdan haberlesiriz.Tamam, haberleselim. Sen de kesin bu testi mi yapacaksın yoksa henüz kararsız mısın?
Benim ki de düşük çıktığında yazmıştı doktorum canım bilmiyorum ki o zaman aile hekimine gozukebilirsjBugün kan tahlili sonuçları için sekreterini aradım demir düşük çıkmış dedi doktora gösterdi, sonra da ilacın yok dedi bana ama
Tamam canım teşekkür ederimBenim ki de düşük çıktığında yazmıştı doktorum canım bilmiyorum ki o zaman aile hekimine gozukebilirsj
Hiç duymadım malesef. Ben uzun yıllardır Ahmet Güler'e gidiyorum. Başka doktor pek tanımam.Kızlar bende izmirdeyim. Şu an tüp bebek doktorundayım 12.hafta sonrası için medicalpark mehmet bal’a geçiş yapmayı düşünüyorum hiç duydunuz mu
Hamile kalmadan önce aile hekimim yazmıştı, maltofer kullanmıştım.İyi akşamlar herkese. Kan tahlilinde demir düşük çıkıp ilaç kullanan var mı? Kadın doğum uzmanı mi yazıyor yoksa dahiliyeye mi gitmek gerekiyor?
Yıllar öncede cok düşük çıktığında iğne atılmıştım öyle çabucak toparlamıştı acaba iğnenin zararı olur mu simdi
Anladım canım bende tunç candaya gidiyordum memnun kalmadık pek değiştirdik şu an tüp bebek doktorum nurettin ersöz inceyle devam ediyorum çok memnunum ama özel sağlık sigortam orada geçmiyor malesef. Sigortayıda planlı gebelik düşündüğümüzden 1.5yıldır yaptırıyoruz boşa gitsin istemiyorum o yüzden hastaneye geçiş yapacağım.Hiç duymadım malesef. Ben uzun yıllardır Ahmet Güler'e gidiyorum. Başka doktor pek tanımam.
Ben de doğumda 36 olacağımYanılma payı dusuk bir test, yaşım 35 olacak doğumda bu yüzden de aklımdaydı, doktorum ve eşimle de konuşup net karar alırız. Doktorum da eski Tepecik doğum personeli, tanıdıkları varsa hala belki yardımcı olabilir, olamazsa da yönlendireceği laboratuvarlar olacaktır. Yine burdan haberlesiriz.
Erkek demişler, ama kız olduğu çıkmış.Cinsiyeti yanlış mı belirlemişlerama bu imkansız ben Çiğli, Ataşehir deyim
Şuan bile corba yerken yaziyorum mesajiAyni bensin valla çok güzel anlattın bence bizim hiç mide bulanmicak 150 kilo olarak doğuma girecez
Ben sağlık ocağına haber verdim yoksa beni bulurlar diye düsümdümKızlar sağlık ocağına haber verdiniz mi ne yapılıyor ben henüz gidip haber vermedim açıkcası zaten tüp bebekten birsürü ilaç kullanıyorum birde orda yanlış bir ilaç aşı vs yapılmasından çekiniyorum 12.haftadan sonra gideceğim ama geç mi olur bilemedim tetanoz yapıyorlarmış galiba çünkü belli bir haftası var mı onun
Beni daha bulmadılar ya arayan soran yok hiçBen sağlık ocağına haber verdim yoksa beni bulurlar diye düsümdümbulmuyorlar mı? Tetanoz için ikili testi yaptiktan sonra gel diyorlar yani 12. Haftadan sonra.
Teşekkür ederim yıllar önce yine demir eksikliğim olmuştu, ilaç kullanamamistim ağır gelmişti iğne artırmıştım. Ben yine bi gidip sorayimHamile kalmadan önce aile hekimim yazmıştı, maltofer kullanmıştım.
Ben 10. Haftadayım, doktor bu hafta yaptırın dedi. Yurt dısındaki doktor sana 10. Hafta yaptır mı demişti?Erkek demişler, ama kız olduğu çıkmış.
Türkiye, normal.
Ben ilk gebeliğimde yurtdışındaydım,5 günde almıştım sonucu, Hiç ikili , dörtlü testlerle uğraşmadım. Nasip olursa , yine yaptırmak istiyorum.
10. Haftamda vermiştim ilk seferinde , ama bu kez 12. Haftada tavsiye edildi. Ense ölçümünden sonra
Ben de gittim o doktora, yıllar önce Kent teydi o zaman, bilmiyorum şimdi nerde. (Tunç Canda) Böylesine agresif ve itici bir doktorla daha tanışmadım. Herkes bırakıyor demek kiAnladım canım bende tunç candaya gidiyordum memnun kalmadık pek değiştirdik şu an tüp bebek doktorum nurettin ersöz inceyle devam ediyorum çok memnunum ama özel sağlık sigortam orada geçmiyor malesef. Sigortayıda planlı gebelik düşündüğümüzden 1.5yıldır yaptırıyoruz boşa gitsin istemiyorum o yüzden hastaneye geçiş yapacağım.
Ben can hastanesine gidiyorum, memnunum.Anladım canım bende tunç candaya gidiyordum memnun kalmadık pek değiştirdik şu an tüp bebek doktorum nurettin ersöz inceyle devam ediyorum çok memnunum ama özel sağlık sigortam orada geçmiyor malesef. Sigortayıda planlı gebelik düşündüğümüzden 1.5yıldır yaptırıyoruz boşa gitsin istemiyorum o yüzden hastaneye geçiş yapacağım.
Ben de gittim o doktora, yıllar önce Kent teydi o zaman, bilmiyorum şimdi nerde. (Tunç Canda) Böylesine agresif ve itici bir doktorla daha tanışmadım. Herkes bırakıyor demek ki
Can hastanesi evimize yakın aslında ama eşim istemiyor nedense. Medicalpark olsun diyor medicanadan zaten memnun kalmadık. herhalde Mehmet Bal’a gideceğim ordaki araştırmalarıma göre en iyisi o gibi duruyor.Ben can hastanesine gidiyorum, memnunum.
Şöyle, bebeğin kanı , DNA sı , 10. Haftadan itibaren annenin kanında dolaşmaya başlıyormuş. O yüzden minumum 10. Hafta.Ben 10. Haftadayım, doktor bu hafta yaptırın dedi. Yurt dısındaki doktor sana 10. Hafta yaptır mı demişti?
Hayırlı olsunbizde tek biz memnun kalmadık herhalde diyorduk eşimle herkes o kadar övüyor ki medicana hastanesinde şu an. Bizede aşırı sakin geldi ve sürekli yaşınız genç (27 bu arada) çocuğunuz olur takmayın kafasında davrandı ama sorunlar olduktan sonra yaşla alakası yok bu işin. İki kere aşılama yaptı tutmadı tabii sperm çok az olunca. Sonra değiştirip tüp bebek yaptırmaya karar verdik bizde ilk denemede tuttu şükür