- 21 Haziran 2009
- 2.839
- 3.289
Tesekkurler canim cinsiyetleriniz bellidir artık dimiAra sıra sizi de ihmal etmemiş oluyorum
Evet canım, kiz benimki
Ohhh maşallah sağlıkla gelsin prenses bir tane daha kızın vardı dimi yanlış hatırlamıyorum darisi bize olsun AminnEvet canım, kiz benimki
Amin, allah herkesin gönlüne gore versin. Kızları ıkıledımOhhh maşallah sağlıkla gelsin prenses bir tane daha kızın vardı dimi yanlış hatırlamıyorum darisi bize olsun Aminn
Insallah canım benimHadi hayırlısı inşallah kurtulursun kuzum.
Nasıl oldun cnm, kontrole gidebildin mi?Aile hekiminde yaptırdım cNim referans aralığı 0-5 bende çok yüksek 59 çıktı gitmedim de bugün aile hekimine akşam ozel hastaneye gideyim bari dayanabilirsem bugün doğru düzgün yemek de yiyemedim folikasit içmem lazım
İki kasığımın ortası tam. Sizde de mi oluyor ?Batmanız hangi tarafta oluyor acaba
Ohhh hayalimdi valla çok sanslisin canimAmin, allah herkesin gönlüne gore versin. Kızları ıkıledım
Bir-birlerine arkadaş olurlar insalah
Benimde erkek canım
Sağlıkla kucağına al kuzum uslu annesini hiç üzmeyen bir minnoş olsun inşallahBenimde erkek canım
Tv de genel de dizilerde hep hamileler bayiliyo öyle öğreniyorlar :) onun gibi bisey olmuş esiniz eşinizin dediği biraz. Keşke ben o bulantısı olmayan hiç bi belirtisi olmayan sanslilardan olsaydım. Üzülmeyin belki hiç olmicak belki daha erken. Ne güzel insalah hiç olmaz. HHerkesin bulantisi kusması olacak diye bi kaide yok..Kizlar merhaba 6.haftam bitti hic mide bulantim yok sadece aciktim mi azicik acliktan midem bulaniyo yemek yiyince geciyo dr.ustten bakti keseyi gordu ama bebegi goremedi gecen hafta birde ters rahimliyim diye gorememis.esim kendini cok kaptirma miden bulanmiyo diyor yorgunlukta yok sadece bazen kalkarken otururken rahmim kasiliyo sadece normal mi sizce?
Mesela şuan çikolata kokuyor ev. Nasıl oluyosa o. Önceden hiç çikolata kokusu almayan ben çocuklar çikolata yerken hatta yedikten sonra falan uzaklaşıyorum onlardan istemiyorum o kokuyu duymak. Rahatsız olmak istemiyorum ama böyle malesefKizlar merhaba 6.haftam bitti hic mide bulantim yok sadece aciktim mi azicik acliktan midem bulaniyo yemek yiyince geciyo dr.ustten bakti keseyi gordu ama bebegi goremedi gecen hafta birde ters rahimliyim diye gorememis.esim kendini cok kaptirma miden bulanmiyo diyor yorgunlukta yok sadece bazen kalkarken otururken rahmim kasiliyo sadece normal mi sizce?
Ayyyy inşallah sende takibimdeisnSağlıkla kucağına al kuzum uslu annesini hiç üzmeyen bir minnoş olsun inşallah
Ayy bende görsem şu 18 20 haftaları , geçmiyor zaman hiçAmin, allah herkesin gönlüne gore versin. Kızları ıkıledım
Bir-birlerine arkadaş olurlar insalah
Bende uyucam uyansam 36. Haftamda olsam sonra 37 de doğursam diyorumAyy bende görsem şu 18 20 haftaları , geçmiyor zaman hiçdarısı başıma Sağlıkla alın kucağınıza
Merhaba bende 5+4 haftaligim bugun rahmim ters olduğu için vajinal ultrasonla gözüktü kese. Size neden öyle bakmadı ki?Kizlar merhaba 6.haftam bitti hic mide bulantim yok sadece aciktim mi azicik acliktan midem bulaniyo yemek yiyince geciyo dr.ustten bakti keseyi gordu ama bebegi goremedi gecen hafta birde ters rahimliyim diye gorememis.esim kendini cok kaptirma miden bulanmiyo diyor yorgunlukta yok sadece bazen kalkarken otururken rahmim kasiliyo sadece normal mi sizce?
Mide bulantısının hamileliğin durumuyla alakalı bir bağlantısı yok canım. Miden hiç bulanmayadabilir hatta bu tip insanlar şanslı anne adayları olarak kabul ediliyormuşKizlar merhaba 6.haftam bitti hic mide bulantim yok sadece aciktim mi azicik acliktan midem bulaniyo yemek yiyince geciyo dr.ustten bakti keseyi gordu ama bebegi goremedi gecen hafta birde ters rahimliyim diye gorememis.esim kendini cok kaptirma miden bulanmiyo diyor yorgunlukta yok sadece bazen kalkarken otururken rahmim kasiliyo sadece normal mi sizce?
Mide bulantısı şart değil ki :) 5.haftada bebeğin gorulmemesi normal,bir dahaki kontrolunuze kadar içinizi ferah tutunKizlar merhaba 6.haftam bitti hic mide bulantim yok sadece aciktim mi azicik acliktan midem bulaniyo yemek yiyince geciyo dr.ustten bakti keseyi gordu ama bebegi goremedi gecen hafta birde ters rahimliyim diye gorememis.esim kendini cok kaptirma miden bulanmiyo diyor yorgunlukta yok sadece bazen kalkarken otururken rahmim kasiliyo sadece normal mi sizce?