- 9 Ağustos 2021
- 14.982
- 50.967
Ben sizin mesajınızı yanlış okumuşum yaKizlar merhaba 6.haftam bitti hic mide bulantim yok sadece aciktim mi azicik acliktan midem bulaniyo yemek yiyince geciyo dr.ustten bakti keseyi gordu ama bebegi goremedi gecen hafta birde ters rahimliyim diye gorememis.esim kendini cok kaptirma miden bulanmiyo diyor yorgunlukta yok sadece bazen kalkarken otururken rahmim kasiliyo sadece normal mi sizce?
Canım benimde bugün 5+4tü gördüm kişiden kişiye değişiyor ama karından göremezse alttan bakar. İçinde yolk kesesi olursa boş olma durumu olmuyor deniliyorkızlar merhaba ben 5+3 haftalık hamileyim yarın keseyi görür müyüm birde kesenin boş olma durumu olabiliyormuş boşsa şimdiden anlaşılıyor mu?
Ben de öyle diyordum. Ama bir şekilde geçiyor gerçektenAyy bende görsem şu 18 20 haftaları , geçmiyor zaman hiçdarısı başıma Sağlıkla alın kucağınıza
çok teşekkür ederim canımCanım benimde bugün 5+4tü gördüm kişiden kişiye değişiyor ama karından göremezse alttan bakar. İçinde yolk kesesi olursa boş olma durumu olmuyor deniliyor
Aynen canım büyük ihtimal gözükür artık kesesi inşaAllah güzel sonuçlar alıp gelirsinçok teşekkür ederim canım
o zaman yarın anlaşılır
Bende uyucam uyansam 36. Haftamda olsam sonra 37 de doğursam diyorumdiğerleri hep 40 da geldi bu bari 37 de falan gelse
aminnn inşallah sizin bebeğin tahmini doğum tarihi ne acabaAynen canım büyük ihtimal gözükür artık kesesi inşaAllah güzel sonuçlar alıp gelirsin
Ilk hamilelik güzel oluyor ya hani bence. Daha hafid hissediyorsun kendini. Göbeğin çok hoşuma gidiyor falan. Hamile kıyafeti almak onu gitmek falan. Ama 2. 3. Sanki biraz daha ağır oluyo. O yüzden 37 de falan doğum yapsam ah ne güzel olur.Sizin çocuklar var , hamileliklerinizi artık biliyorsunuz. Heyecan ilklerde ki gibi olmaz ama haklısınız da ne zormuş ilk aydan daha
Evet 1 Ekim gözüküyor son adet tarihine göreaminnn inşallah sizin bebeğin tahmini doğum tarihi ne acaba
sanırım aramızda 1 gün var 1 ekim mi
Normal canım endişelenmeMerhaba kızlar bende bugün doktordan geldim 5+2 yiz. Kese ve yolk kesesi göründü bebiş görünmedi henüz. Alttan bakılmadı. Normaldir dimi görünmemesi?10 gün sonra gelin dedi. O zaman görünür mü kiendişelendim
31inde çağırdı ama gitmedim 6.haftayı bitirip giderim kalp atıslarınıda dınlems oluruz dye dusundum. Nasip olursa tabiiInsallah canım benimsen ne zaman gidiyordun bi daha?
Mide bulantısı şart değil ki :) 5.haftada bebeğin gorulmemesi normal,bir dahaki kontrolunuze kadar içinizi ferah tutun
Bende haftasonu 7. Hafta olacak cumartesi gidicem direk benim doktorumda öyle dedi gelip gidip durma direk ozaman gel dedi daha keseyi bile görmedim bugün bulantılarım da başladı sabah ne yediysem.cikardimNormal canım endişelenmeben bunları geçen sefer tecrübe ettiğim için bu sefer ilk randevuyu erkene almadım bilerek 7.haftanin sonunu bekliyorum herşey görünsün inşallah diye
Evet ilk hamilelik başka dediğiniz gibi heyecanı farklı . Allah gönlünüze göre versin inşallahIlk hamilelik güzel oluyor ya hani bence. Daha hafid hissediyorsun kendini. Göbeğin çok hoşuma gidiyor falan. Hamile kıyafeti almak onu gitmek falan. Ama 2. 3. Sanki biraz daha ağır oluyo. O yüzden 37 de falan doğum yapsam ah ne güzel olur.
MerhabaKızlar nasilsiniz ? Bi kaç gündür giremedim foruma . Nasıl gidiyor bulantilariniz basladimi ben hala hiç bisey hissetmiyorum arada giren batmalar disinda . Sizde nasil durumlar ?