Hahaha buyuyunce gör sen o zaman da sen kızınca babasına sığınacak babaci olacak babasi kizinca da sana simaracak çok fena şimdiki nesil CookVeriyor canım şımarıklanıyor kendi dilinde sohbet ediyor artık beni çekiştiriyo herhaldekısmetse bir hafta on güne geliyor ama belli olmaz tabii gemi işleri.
Allahım bugün şenlendi buralar bebiş fotoğraflariyla maşallahValla akşama kadar an-ne de oğlum an-ne diye geziyorum yok tık yok
Oyyy maşallah Allah nazarlardan korusun çok güzel çook
Bu da bizden gelsin o zaman
Allah hepsine sağlıklı bir ömür versin büyüdükçe daha tatlı oluyormuş vallaAllahım bugün şenlendi buralar bebiş fotoğraflariyla maşallahyicemmm yumos yumos yanaklari
Evet öyle oluyorlar ya çok fenalar ben bebeklerin bu kadar zeki olduğunu bilmezdim her şeyin farkındalar. Amin canımHahaha buyuyunce gör sen o zaman da sen kızınca babasına sığınacak babaci olacak babasi kizinca da sana simaracak çok fena şimdiki nesil Cooktez zaman da kavuşun inşallah
AminnnAllah hepsine sağlıklı bir ömür versin büyüdükçe daha tatlı oluyormuş valla
Bıcır bıcır konuşmaya başlayınca daha çok anliyosun akıl edemedigimiz cümleler kuruyorlarEvet öyle oluyorlar ya çok fenalar ben bebeklerin bu kadar zeki olduğunu bilmezdim her şeyin farkındalar. Amin canım
Yaa ne güzel oldu buralar böyle mis kokulu bebislerValla akşama kadar an-ne de oğlum an-ne diye geziyorum yok tık yok
Oyyy maşallah Allah nazarlardan korusun çok güzel çook
Bu da bizden gelsin o zaman
AhHahaha buyuyunce gör sen o zaman da sen kızınca babasına sığınacak babaci olacak babasi kizinca da sana simaracak çok fena şimdiki nesil Cooktez zaman da kavuşun inşallah
Doğrudur mavişim sen tecrübeli oluncaAminnnyürümeye başlayınca gör bide
Bıcır bıcır konuşmaya başlayınca daha çok anliyosun akıl edemedigimiz cümleler kuruyorlar
Yaaa yerim onuAhmaviss_34 benimki şimdiden babacı.. gidip kapısında bekliyor odasının, bana gelince ağlamalar başladı.. gün içinde görmesin diye oyalıyoruz, yoksa çalıştırmıyo adamı
Evet öyle yaa her anına şahitlik edip ogreneceksiniz çok güzel günlerDoğrudur mavişim sen tecrübeli oluncabiz sudan çıkmış balık gibiydik ilk olunca
Kesinlikle öyle her gün bir tecrübeEvet öyle yaa her anına şahitlik edip ogreneceksiniz çok güzel günleraslında onunla sizde büyüyorsunuz öğreniyorsunuz
İyi ki yardım edenin var yoksa tek başına gerçekten zor baksana kucakci oğlan onun şimdi emekleyip keşfedip karıştırması lazımKesinlikle öyle her gün bir tecrübebizimki hala kucakçı mesela ama bu aralar kimseyi istemiyor aynı ortamda bende varsam hep üstümde çok çok yoruluyorum belim başım kopuyor anacı oldu iyice allahtan annem bizde de yemek falan oluyor biz bütün gün ya emekleme tırmanma ya kucakta gezme
Alparslan yemekte istemiyordu tadını almaya başlayınca yiyor da içiyor da suanlik sıkıntı yok ilk başta oda reddettiKızlar bu arada bebesi su içmeyen varsa ve munchkin suluk almayı düşünen varsa tavsiye ederim. Artık içiyor su çok mutluyum
MaşallahÇalışırken öyle gerçekten hiç birşeye yetisemiyor insan en azından yarı zamanlı evden calisiyormussun gerçi şimdi hareketlendiler heran göz önünde olması lazım bebiskolarin
Çok şükür iyiyiz bizde 4.dis geliyor, emeklemeue başladı karıştırmak mi dersin tutunup kalkmak dersin hepsi var, biz yemek yerken çığlıklar atıyor bana da verin diye
Şöyle yan profilden bir foto bırakayım eee sizdenden gelsin mi bebişlerkatinaizmir kızını merak ediyorum ponçik ponçik
Ya ne güzel, yiyen içen bebek rahatlik.Alparslan yemekte istemiyordu tadını almaya başlayınca yiyor da içiyor da suanlik sıkıntı yok ilk başta oda reddetti
Dilersen silebilirsinHadi ben de katilayımsonra siliniyor mu bunlar?