- 18 Ocak 2020
- 514
- 636
- 29
Yok, Almanyada hemen söylemiyorlar ama Türkiyeye gelicem inşallah yakın zamanda. Orada bi doktora gözükmek istiyorum inşallah orada görebiliriz cinsiyetini. Haber ederim :)Yaaa ne güzel inşallah böyle gider belli oldu mu cinsiyetiniz canim
Malesef bugün adet oldum tutmamış diger aylara artık kuzum
Benim kızım günde 3 gündüz uykusu yapıyor, her uyanışta ve uyumadan önce emziriyorum. Tam aralarda da ek gıda veriyorum kabaca bu şekilde. Emzirmeyle ek gıda arasında 1 saat oluyor.Ek gıda ve mama saatlerini nasıl ayaralıyorsunuz günde kaç defa mama veriyorsunuz ben bi türlü çözemedim bu işi
Mümkünse yazı bekle hamileliğin ve doğumun kısa denk gelirse daha rahat edersin malum Antalya sıcağıMalesef bugün adet oldum tutmamış diger aylara artık kuzum
İlk çocuğumda ki gibi bir düzen oturtamadim ben ya sabah benimle kahvalti ediyor gün içersinde sürekli emiyor bir gündüz bir de gece olmak üzere mama veriyorum arada pirinç unu çorba yoğurt karışık gidiyoruzEk gıda ve mama saatlerini nasıl ayaralıyorsunuz günde kaç defa mama veriyorsunuz ben bi türlü çözemedim bu işi
Benim kızım günde 3 gündüz uykusu yapıyor, her uyanışta ve uyumadan önce emziriyorum. Tam aralarda da ek gıda veriyorum kabaca bu şekilde. Emzirmeyle ek gıda arasında 1 saat oluyor.
Ya ben mama verdiğim için ne kadar vermeliyimi hala çözemedim zaten kilosu fazla daha fazla kilo almasını da istemiyorumİlk çocuğumda ki gibi bir düzen oturtamadim ben ya sabah benimle kahvalti ediyor gün içersinde sürekli emiyor bir gündüz bir de gece olmak üzere mama veriyorum arada pirinç unu çorba yoğurt karışık gidiyoruz
Doktoruyla görüştün mü canim bana şey demişti hemşire nerde elini iterse orda bırak diyeYa ben mama verdiğim için ne kadar vermeliyimi hala çözemedim zaten kilosu fazla daha fazla kilo almasını da istemiyorum
Sorun şu ki elimi asla itmiyor ve bitince ağlıyorDoktoruyla görüştün mü canim bana şey demişti hemşire nerde elini iterse orda bırak diye
Yaaaa yerim ben onu yiyen çocuk candırSorun şu ki elimi asla itmiyor ve bitince ağlıyordoktora bu ay ki kontrolde soracağım
İnşallah canım kilolu ama hareketli çok şükür en azındanYaaaa yerim ben onu yiyen çocuk candırdert etme yürümeye başlayınca zayifliyorlar zaten
Sağlıklı olsunlar yeter kiİnşallah canım kilolu ama hareketli çok şükür en azından
Selam mavişçimKızlar birşey soracağım malum bebisler oturmaya başladı biz ne zaman oturur pozisyonda kakasını yapsa sirtlardan çıkıyor bir çözüm bulamadım Molfix kullanıyoruz sleppy ve baby turco da aynı şekilde yaşayan varmı bu sorunu
Selam canım demek ki her annenin derdi başka oluyorSelam mavişçimprima pc kullanıyorum taşma yaşamadım hiç en fazla kuyruk sokumuna kadar çıkıyor otururken. Bende çiş konusuna çözüm bulamıyorum her markayı denedim yine en uzun giden prima oldu. Azıcık geciktireyim taşırıveriyor çişli çok
Rica ederim canım şu an her yerde indirim var primalarda bu aradaSelam canım demek ki her annenin derdi başka oluyorPrima denememistim stok bitince birde ona bakayım onunla nasıl olacak teşekkürler canım
Hiç denk gelmedim canim nerde var meselaRica ederim canım şu an her yerde indirim var primalarda bu arada
Hepsiburada da devam ediyordu en son Babymall,Migros ve ebebekte de vardı bitmediyse. Şu an carrefoursa da da varHiç denk gelmedim canim nerde var mesela
Evet evet, kıvam arttırıcı gibi kullanıyorum.Kasik mamalari hippin direk pureye yada corbasinami katiyorsnuz
Ben goon premium soft kullanıyorum. Son 3-4 aydır(ek gıda ve oturma süreci) sanırım sadece 1 kez taştı sırtına. Memnunum ben bayaKızlar birşey soracağım malum bebisler oturmaya başladı biz ne zaman oturur pozisyonda kakasını yapsa sirtlardan çıkıyor bir çözüm bulamadım Molfix kullanıyoruz sleppy ve baby turco da aynı şekilde yaşayan varmı bu sorunu