Televizyon işi çok sıkıntılı ya, şuan çok küçükler beyin gelişimi direk etkileniyor. Allah yardımcın olsun canım annelerin desteği çok önemli. Bana da doğur ben bakarım dedi doğurdum ortada kaldımKızlar ya annemden dertliyin şimdi de inanılmaz telefon bağımlısı olmuş çocuğu ne zaman ona bıraksam bi kolunda çocuğu çul gibi tutuyo diğer elinde telefonla oynuyo. Ya da çocuğa televizyon izletiyo ağlamasın diye. Ne dediysem yapıyo valla ne yapacağımı şaşırdım bırakamıyorum çocuğu bi yüzüm gülmedi ne anneden ne kayınvalideden.
Oh maşallah maşallah ayyy ama evin enerjisini hissediyorlar. Ona göre huyları değişiyor gerçekten. Kendi kendinize kalınca düzenine döner yenidenşu ana kadar bir değişiklik hissetmedim, hatta süt maşallah artıyor sanki giderek. ama yine de ben bir kere uyanıp sağabilirsem sağıyorum çünkü 6 saatte aşırı dolmuş oluyor memeler ve bebek emerken de fışkırıyor bu arada bu gece düzenimiz bozuldu. 2-3 saatte bir uyandı bebiş. yatılı misafirimiz vardı ve bununla ilgili olduğunu düşünüyorum. bir yere gittiğimizde ya da biri bize geldiğinde bebişin bütün düzeni bozuluyor ve aşırı huzursuz oluyor. başta tesadüftür diyordum ama her seferinde böyle oluyor ya